Που το βρηκες ρε ? Εγω το πετυχα ebay και το εχασα γιατι την ωρα που τελειωνε η
δημοπρασια εγω δουλευα.Οι Verminous ειναι παιδια της νεας σουηδικης σκηνης.Τουτεστιν
ειναι πιο κοντα στους Kaamos και τα υπολοιπα αλανια.
deathster ακου εδω
Δε μπορώ να αποκαλύψω τις πηγές μου! Παντώς το βρίσκεις σε καναδυό sites με τιμή γύρω στα 12 Ευρώ! Βάλε buy Verminous Impious Sacrilege και δεν μπορεί θα σου βγει κάποιο. Θα το τσιμπήσω λοιπόν όλοι λένε καλά λόγια απλά εγώ είμαι πιο πολύ λάτρης του αμερικάνικου brutal ήχου και είμαι λίγο καχύποπτος με Σουηδία.
Εντυπωσιακο πρωτο δειγμα!Κατεβαζω το αλμπουμ,βασικα τωρα αρχισω και το ψαχνω.
Οπως πολλες φορες εχουμε γραψει μερικοι εδω μεσα οι μπαντες αυτες εδωσαν μια γερη κλωτσια στη
σουηδικη σκηνη.Kaamos,Insision,Repugnant,Verminous και αρκετοι αλλοι παρεδωσαν μαθηματα death
metal.Εχω καταλαβει τι σ’αρεσει πανω κατω οποτε αν θες σου δινω ενα λινκ να το ακουσεις πρωτα.
Το εξώφυλλο τα σπάει άσχημα πάντως! Άκουσα ένα κομμάτι στο MySpace αλλά μου φάνηκε υπερβολικά πιασάρικο (Spawn of Satan’s Curse) το ρεφραίν επαναλαμβάνεται για πάντα. :-k Εκτός κι αν είναι το hitακι του δίσκου! Εν τω μεταξύ τριγυρνάει και Negativa εκεί έξω και είμαι σε δίλημμα μια και έχω αρκετά μόνο για ένα στην κάρτα μου! #-o
Πολυ πολυ καλο …
τρελο σουηδικο ξυλικι
Να με συμπαθάτε αλλά διαφωνώ τα μέγιστα. [-X
Σε συμπαθάμε, αλλά ο δίσκος δεν ακούγεται. Ούτε για σουβέρ.
Κοίτα και μένα δεν είναι από τους αγαπημένους μου αλλά το γεγονός είναι ότι είναι γεμάτος από πύρινα riffs. Φαντάζομαι την ίδια άποψη θα έχεις και για τους Origin μια και φαίνεται να έχει επηρεαστεί από αυτούς ο Rutan.
Για τους Origin θα διαβάσετε την γνώμη μου από βδομάδα.
Υ.Γ. Οι κριτικές (έτσι όπως τις αντιμετωπίζω εγώ τουλάχιστον) είναι απλά ακόμα μία άποψη. Δεν σημαίνει ότι είναι η μοναδική και φυσικά δεν υποχρεώνεται κανείς να την ασπαστεί.
Δεν αναφέρομαι στο Antithesis που έχουν πέσει τα γκάζια. Κάτι μου λέει ότι μισείς θανάσιμα τα δύο προηγούμενα. Και σφάλλεις!
Πες σ αυτό το κάτι ότι κάνει λάθος. Σε μεγάλες κάβλες ακούω μέχρι και Brodequin. Αλλά όλα αυτά δεν αλλάζουν το γεγονός ότι το νέο Hate Eternal δεν είχε ούτε μισό τραγούδι μέσα. Μόνο κάτι σκόρπια, επαναλαμβανόμενα riff και πολύ βαβούρα.
Βαβούρα? Ίσα ίσα που έχει και πολύ μελωδία το συγκεκριμένο. Παίζει συναίσθημα από το χαμό του μπασίστα όλη την ώρα. Γι’ αυτό δεν έχω ξετρελαθεί κιόλας, προτιμώ πιο μηδενιστικά πράγματα.
1 . Morbid Angel - Covenant
2 . Death - Spiritual Healing
3. Obituary -The End Complete
4. Immolation - The World Below
5. Celtic Frost - Into The Pandemonium
6. Asphyx - The Rack
7. Pestilence - Testimony of The Ancients
8. Cannibal Corpse - Vile
9. Nocturnus - The Key
10.Bolt Thrower - Warmaster
BUY OR DIE
Μπορείς να το συγκρίνεις με τις υπόλοιπες κυκλοφορίες τους? Έχω τα Here in After, Failures for Gods, και έχω παραγγείλει και αναμένω το Shadows in the Light. Ποιο θεωρείς το πιο πολύπλοκό τους?
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=272597&postcount=461
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=272894&postcount=467
Οι παλιουρες δουλευουν για εσας! 8)
Ειναι 2 τοπ-10 δικο μου και του nihilist πανω στο USDM.
Με εξαιρεση το Harnessing Ruin το οποιο ειναι απλως καλο,οι ΘΕΟΙ Immolation εχουν βγαλει
μονο δισκαρες!Ο ηχος τους ειναι ο γνωστος τους.Εσενα σε ξερω τι μαζοχα εισαι με την σαπιλα και
την πολυπλοκοτητα στον ηχο και δεν μπορω να απαντησω στο ερωτημα σου.Μια συμβουλη!
Ακουσε τα ολα ! Ξεκινα απο το ντεμπουτο.
To Failures For Gods ειναι η πρωτη μου επαφη μαζι τους,εκει τριγυρω οταν ειχε πρωτοβγει.
Νο Τζηζους,Νο Μπηστ!
ο deathster μιλησε κ οι μαθητες ας σωπασουν …
βασικα εβαλα τη λιστα ‘μου’ γιατι ειχες προτεινει το πρωτο τους (dawn of possession) που κινειται σε πιο κλασικες death metal φορμες , κ γενικα προσπαθησα να δωσω με τη δικη σου λογικη ενα εναλλακτικο top 10 γιαυτους που ειχαν ακουσει τα πρωτα 10 που ειχες προτεινει
obscurus αν θες πραγματικη καφριλα σκατοψυχια και αφθαστη πολυπλοκοτητα δοκιμασε απο Bach :
Κατα Ματθαιον Παθη ( η απογνωση η ιδια )
Πασσακαλια σε Ντο Ελλασσονα ( εκκλησιαστικο οργανο )
την 6 φωνη φουγκα απο την Μουσικη Προσφορα
τη Δορικη Τοκατα κ Φουγκα ( εκκλ.οργανο ) και αλλα πολλα οπως κ τον Buxtehude (ενα δασκαλο του bach)
Πολλα πραγματα που εχει γραψει (στην πραγματικοτητα αυτοσχεδιασει) στο εκκλ/οργανο εχουν παρομοιο υπερσκοτεινο βαθος , για μενα παραμενει ακομα κ σημερα ενας απειρος συνθετης (ειμαι περιεργος να ξερω ποια απο τα μουσικα ονοματα αυτου του φορουμ θα υπαρχουν μετα απο 250 ή 300 χρονια )
απο death δοκιμασε asphyx-The Rack (χωρις πολυπλοκοτητα-επιτηδες- αλλα soundtrack της συντελειας των παντων)
επισης (για κβαντικη meshuggo-παρανοϊκλα σε παραλληλα συμπαντα )δοκιμασε το Centralia απο Carbomb το οποιο εχω προτεινει περιπου 300 φορες μεστο φορουμ αλλα δεν υπαρχει δευτερη αποψη προς το παρον .
αν δεν σου φτανουν αυτα , δες το ‘ορφανοτροφειο’ κ διαβασε λιγο sandman του Gaiman.
αναμενουμε νεα σου απο την καταβαση στον αδη …
Το έχω και το Dawn of Possession αλλά το έχω σε μορφή mp3 γί’αυτό δεν το ανέφερα! Για ντεμπούτο είναι δισκάρα αλλά θα προτιμήσω τα πιο βαβουριάρικα (με την καλή έννοια nihilist) επόμενά τους. Από το here in after γίναν πιο ακραίοι, δυσαρμονικοί και σκοτεινοί.
Ανοιχτόμυαλα πράγματα μου προτείνεις brizola! Δεν έχω ιδέα τι θ’ ακούσω εκεί μέσα θα πω στην κοπέλα μου να κατεβάσει και άμα δεν της αρέσει θα ακούσω κι εγώ μετά :lol:
Όσο για τους Carbomb έχω ακούσει τα καλύτερα. Θα το τσεκάρω σίγουρα μετά τις διακοπές!
Τι κομματάρα το No Jesus, No Beast. Αυτή η κορύφωση μίσους που έχει είναι εκπληκτική!
ρε τι απανωτές ατάκες είναι αυτές! χαχα! Θεοί και οι 2!