1 . Morbid Angel - Covenant
2 . Death - Spiritual Healing
3. Obituary -The End Complete
4. Immolation - The World Below
5. Celtic Frost - Into The Pandemonium
6. Asphyx - The Rack
7. Pestilence - Testimony of The Ancients
8. Cannibal Corpse - Vile
9. Nocturnus - The Key
10.Bolt Thrower - Warmaster
Μπορείς να το συγκρίνεις με τις υπόλοιπες κυκλοφορίες τους? Έχω τα Here in After, Failures for Gods, και έχω παραγγείλει και αναμένω το Shadows in the Light. Ποιο θεωρείς το πιο πολύπλοκό τους?
Οι παλιουρες δουλευουν για εσας! 8)
Ειναι 2 τοπ-10 δικο μου και του nihilist πανω στο USDM.
Με εξαιρεση το Harnessing Ruin το οποιο ειναι απλως καλο,οι ΘΕΟΙ Immolation εχουν βγαλει
μονο δισκαρες!Ο ηχος τους ειναι ο γνωστος τους.Εσενα σε ξερω τι μαζοχα εισαι με την σαπιλα και
την πολυπλοκοτητα στον ηχο και δεν μπορω να απαντησω στο ερωτημα σου.Μια συμβουλη!
Ακουσε τα ολα ! Ξεκινα απο το ντεμπουτο.
To Failures For Gods ειναι η πρωτη μου επαφη μαζι τους,εκει τριγυρω οταν ειχε πρωτοβγει.
Νο Τζηζους,Νο Μπηστ!
βασικα εβαλα τη λιστα ‘μου’ γιατι ειχες προτεινει το πρωτο τους (dawn of possession) που κινειται σε πιο κλασικες death metal φορμες , κ γενικα προσπαθησα να δωσω με τη δικη σου λογικη ενα εναλλακτικο top 10 γιαυτους που ειχαν ακουσει τα πρωτα 10 που ειχες προτεινει
obscurus αν θες πραγματικη καφριλα σκατοψυχια και αφθαστη πολυπλοκοτητα δοκιμασε απο Bach :
Κατα Ματθαιον Παθη ( η απογνωση η ιδια )
Πασσακαλια σε Ντο Ελλασσονα ( εκκλησιαστικο οργανο )
την 6 φωνη φουγκα απο την Μουσικη Προσφορα
τη Δορικη Τοκατα κ Φουγκα ( εκκλ.οργανο ) και αλλα πολλα οπως κ τον Buxtehude (ενα δασκαλο του bach)
Πολλα πραγματα που εχει γραψει (στην πραγματικοτητα αυτοσχεδιασει) στο εκκλ/οργανο εχουν παρομοιο υπερσκοτεινο βαθος , για μενα παραμενει ακομα κ σημερα ενας απειρος συνθετης (ειμαι περιεργος να ξερω ποια απο τα μουσικα ονοματα αυτου του φορουμ θα υπαρχουν μετα απο 250 ή 300 χρονια )
απο death δοκιμασε asphyx-The Rack (χωρις πολυπλοκοτητα-επιτηδες- αλλα soundtrack της συντελειας των παντων)
επισης (για κβαντικη meshuggo-παρανοϊκλα σε παραλληλα συμπαντα )δοκιμασε το Centralia απο Carbomb το οποιο εχω προτεινει περιπου 300 φορες μεστο φορουμ αλλα δεν υπαρχει δευτερη αποψη προς το παρον .
αν δεν σου φτανουν αυτα , δες το ‘ορφανοτροφειο’ κ διαβασε λιγο sandman του Gaiman.
Το έχω και το Dawn of Possession αλλά το έχω σε μορφή mp3 γί’αυτό δεν το ανέφερα! Για ντεμπούτο είναι δισκάρα αλλά θα προτιμήσω τα πιο βαβουριάρικα (με την καλή έννοια nihilist) επόμενά τους. Από το here in after γίναν πιο ακραίοι, δυσαρμονικοί και σκοτεινοί.
Ανοιχτόμυαλα πράγματα μου προτείνεις brizola! Δεν έχω ιδέα τι θ’ ακούσω εκεί μέσα θα πω στην κοπέλα μου να κατεβάσει και άμα δεν της αρέσει θα ακούσω κι εγώ μετά :lol:
Όσο για τους Carbomb έχω ακούσει τα καλύτερα. Θα το τσεκάρω σίγουρα μετά τις διακοπές!
Τι κομματάρα το No Jesus, No Beast. Αυτή η κορύφωση μίσους που έχει είναι εκπληκτική!
Ξαναριξε μια αυτια στο Nothing is Not απο Μorb/Ang στο Formulas .
Την πρωτη φορα που το ακουγα προς το τελος αισθανομουν οτι ο εγκεφαλος μου ελιωνε στάζοντας μέσα σε ένα χωνί βασανιστικά αργάαααααααα…
Οδυνηρο κομματακι κ αυτο
Το βρήκα και έχω ρίξει μερικές ακροασεις και ο δίσκος είναι μπόμπα! Με πήγε πίσω στο 95 - 96 στις καφρο μέρες μου όπου είχα κόψει το λογότυπο του γκρουπ από το Metal Hammer και είχα φτιάξει μία αυτοσχέδια κονκάρδα που κοσμούσε την τσέπη του αριστερού μανικιού του fly! ωραίες εποχές.
Φοβερό album στα χνάρια των Fear Factory το οποίο περασε εντελώς απαρατηρητο από την χώρα μας (κυκλοφόρησε το 1998)…Groovy ρυθμοί,πορωτικά riff,ρεφρέν που σε κολλάνε στον τοίχο και τα σιγοτραγουδάς για ώρες…Κομμάτια σαν το flood προσφέρονται για ανελέητο κοπάνημα σβέρκου…
το dvd-ακι που συνοδευε το αλμπουμ με μια εμφανιση τους σε κατι τηλεοπτικα στουντιο ειναι φοβερo
το αλμπουμ δεν με ξετρελανε
γουσταρω την δευτερη φαση τους
κυριως shadows and dust
και serenity in fire
Ενταξει!Δεν ειμαι και προφεσορας στο ειδος αν και κατι ξερω .
Τους Car Bomb τους εχει προτεινει και καποιος αλλος εδωμεσα.Εννοειται οτι
και αυτα που εβαλες ταυτιζονται με τον ορο δισκαρες.
Οι Asphyx ειναι μπανταρα ολκης!
Να και κατι που ειναι πολυ σχετικο με Asphyx http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=301312&postcount=572
Υμνος!
Ρε συ οντως ειναι εξαιρετικος δισκος!Τον ακουω εδω και μερες και γουσταρω καργα!
Και εγω το ακουσα κανα 5-6 φορες και το παρατησα.Δεν μ’αρεσε.
φιλανδικο τεχνο-death απο το 1993
με κατι εντελως ακυρα φωνητικα
απο αυτα που ακουγωνται σαν να ρευεται ο τραγουδιστης
μουσικα παντως ειναι παρα πολυ καλοι!!
Όσοι θέλετε δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να ακούσει ένα τραγούδι από μια μπάντα που έχει το όνομα πρωην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και τις παρακάτω επιρροές
Carcass/ Gojira/ Morbid Angel/ Akercocke/ Decapitated/ Brujeria/ Fear Factory/ Frank Zappa/ Cannibal Corpse/ Death/ Deicide/ Nile
Είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό το δείγμα για μένα. Το ντεμπούτο τους φιλοδοξούν να το βγάλουν κάποια στιγμή φέτος ή του χρόνου.