Τhe Avant-Garde/Εxperimental Thread

Γράκχε έχω ειλικρινά συγκινηθεί.
Είμαστε ένα φαν κλάμπ των 3, ήδη προμοτάρω την ιδέα να τους φέρει καμια venerate για live, ή το λιγότερο καμιά διανομή των άλμπουμ.

Θάμπζαπ πάπια, θάμπζαπ.

Με άλλα λόγια, είμαστε ένα τρίο.

To Descend ποιός το πρωτοανέφερε;

Είναι πλέον στην κατοχή μου και είναι ότι καλύτερο (μάστερπις) έχω ακούσει για φέτος.

Δεν θέλω να προτρέχω αλλά είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει αυτο :smiley:

:eek:
γαμησαν?

αυτοι(οι pneu) δεν ειχαν παιξει και street attack πριν 2 χρονια ή θυμαμαι λαθος?

Λοιπον,

Επειτα απο ενα ασημαντο ποστ που εγινε κατι μηνες πριν στο thread του Roadburn, νομιζω πως ηρθε η στιγμη να πω πεντε λογια για τους εν λογω κυριους μιας κι ετοιμαζουν το πρωτο τους full-length, το οποιο - για μενα τουλαχιστον - ειναι η πιο αναμενομενη κυκλοφορια της χρονιας.

Η μοναδικη τους δουλεια μεχρι στιγμης ειναι η αποπανω κασσετα με τιτλο [B]Dødsønske[/B], και πριν σκεφτειτε ‘‘παλι καμια καλτια θα βαλει’’ θα σας πληροφορησω οτι η παραγωγη ειναι μια χαρα γι αυτο που θελουν να παιξουν και το υφος τους κυμαινεται αναμεσα σε χμ doom / drone / ambient / black - δεν ξερω, εχουν λιγο απ ολα και τα συνδυαζουν με ενα τροπο τοσο μεστο και πιασαρικο που δε γινεται να μη σας αρεσει με τη πρωτη. Η ατμοσφαιρα τους ειναι το βασικοτερο ατου και πραγματικα μετα απο τοσο καιρο εξακολουθω να νοιωθω λες και δε μπορω να τη χορτασω με τιποτα.

Απο εκει και μετα αν σας αρεσε το παραπανω και θελετε να ψαξετε για κατι παρεμφερες υπαρχουν οι επισης Νορβηγοι κυριοι ονοματι [B]Detritivore[/B]. Καπως μεταγενεστεροι απο τους Altaar νομιζω, ο δισκος τους λεγεται [B]Pakt[/B] κι εμενα προσωπικα μου ακουστηκαν σαν μια μη-μεταλλαδικη ? εκδοχη τους με λιγο noise στοιχειο σαν επιπροσθετο συστατικο. Στο πολυ χοντροκομμενο αυτο αλλα το πιανετε το νοημα οπως και να χει.

Οι Altaar παντως, εδω θα ειμαστε και θα το δειτε, θα γινουν μεγαλη μπαντα. Μεγαλη, για τον ηχο στον οποιο απευθυνονται δηλαδη μιας και τα ακροατηρια αυτα ειναι συγκεκριμενα.

@Angmar

οι Altaar γαμάνε ρε φίλε,μπράβο:thumbup:. Από αυτά που άκουσα εγώ μέσω youtube τουλάχιστον…ωραίος.

Η αληθεια ειναι οτι μου τους εχει προτεινει εκλεκτο μελος του φορουμ που δε γραφει ποτε δυστυχως οποτε τα κρεντιτς πανε αλλου! Αν σου αρεσαν αυτοι θα σ αρεσουν πολυ οι Lykus που ειχα ποσταρει στα doom πριν απο μερικες μερες.

Γενικα παντως τρομερα πολλες [U]και[/U] καλες κυκλοφοριες βγαινουν πλεον σε κασσετες - και μου φαινεται λογικο απο την αποψη οτι υπαρχει μια γενικη back to the roots αντιληψη απο πολλες νεες μπαντες σημερα. Οσον αφορα σκοτεινες μουσικες αλλωστε δενει κι ομορφα ως concept.

τα 2 κομμάτια των Lykus τα κατέβασα κ ήταν γαμάτα.Έχω ένα θεματάκι με τις κασσέτες,τις έχω παρατήσει εδώ κ χρόνια.Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να δώσω χρήματα για κασσέτα,μου φαίνεται κάπως.έχω αρκετές από tape trading που έκανα πιτσιρικάς,όπου έμαθα ΠΟΛΛΑ.Από τις ανταλλαγές έμαθα κυρίως τον ακραίο ήχο κ μπήκα κ σε άλλα μονοπάτια.

Το τριτο κομματι ηθελε να δωσεις email, αλλα αξιζει γιατι ειναι και το καλυτερο. Σε καταλαβαινω παντως για τις κασσετες, αλλα επειδη μ εχει πιασει γενικα μια νοσταλγια τον τελευταιο πολυ καιρο στη φαση του ‘‘τι ωραια που ηταν ολα τοτε’’ εχω ξεθαψει οτι παλιες κασσετες ειχα απο συλλογες κλπ κι αγοραζω πλεον κανονικα οποτε υπαρχουν χρηματα. Το λεω επειδη η περιοδος δεν ειναι και τοσο καλη και τα πολλα τα εξοδα τα κοψαμε αναγκαστικα…

[B]YESH[/B] (:

[I]cover:[/I]

also:

[I]house anxiety:[/I]

[I]Miracle facebook:[/I]

[I]youtube official video:[/I]

[B][I]MIRACLE =
Steve Moore (Zombi, Titan, Gianni Rossi, Lovelock) + Daniel O’Sullivan (Mothlite, Ulver, Guapo, Æthenor, Sunn O))), Miasma & the Carousel of Headless Horses) [/I][/B]

Δεν ήξερα για το αποπάνω. Έριξα αυτιές σε αυτά που πόσταρες και μπορώ να πω ενδιαφέρον…

Με μεγαλύτερον ενδιαφέρον περιμένω αυτό…

Ελπίζω από Σεπτέμβρη.

Δεν θα λεγα οτι ταιριάζουν οι Miracle στο παρών thread. Synthpop παίζουν κατά βάση.
Στα sunstar και breathe του fluid window που έχω ακούσει υπάρχουν πιο πειραματικά στοιχεία από τα πρώτα 3 τραγούδια.

Είναι ενδιαφέρουσα κυκλοφορία και ελπίζω να ακούσουμε περισσότερα από αυτούς.
Θα ακούσω και τα remix από το visitors ep.

Ics Vortex - Storm Seeker

Επειδη εχει πολλες συμπαθειες στο φορουμ το ποσταρω.
Δεν ξερω τι παιζει αλλα το κατεβαζω τωρα.
Η μπαντα ειναι οι εξης :

Simen “ICS Vortex”’ Hestnæs - Vocals (Borknagar, Arcturus, Lamented Souls, ex-Dimmu Borgir)
Asgeir Mickelson - Drums (Spiral Architect, Sarke, Ihsahn, ex-Borknagar)
Terje “Cyrus” Andersen - Guitars (Susperia, ex-Satyricon, ex-Dimmu Borgir)
Jens F. Ryland - Guitars (Borknagar)
Steinar “Azarak” Gundersen - Bass (Spiral Architect, ex-Satyricon)

Είχα μια 1η ακρόαση από το μποναδικό τραγούδι που βρήκα στο τιούμπ για να είμαι ειληκρηνής… dunno ακόμα όμως… Ίσως πρέπει να το ακούσω όλο για να πειστώ.

Ίσως φταίει και οτι περίμενα νέα από arcturus και αντί γιαυτό βλέπω το σόλο. :S

Ενδιαφέρον, πρώτη φορά πάει solo, έτσι; Ρίξε κανά post όταν το ακούσεις να μας πεις τι παίζει.

Το άκουσα εγώ. Δεν έχει θέση εδώ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πολύ ευθύς δίσκος, αλλού φέρνει σε πιο απλοϊκούς Borknagar, αλλού σε χαρντροκιές, αλλού σε heavy psych, ε, αυτά γενικά. Δεν είναι κακός δίσκος σε καμία περίπτωση, άλλωστε έχει μέσα ΤΗΝ φωνή, αλλά ντάξει, ο Hestnaes τον παίζει. Αντί να μαζευτεί με τους υπόλοιπους στους Lamented Souls και να βγάλουν επιτέλους εκείνο το ρημάδι το 2ο album, κάθεται μαζί με τα φιλαράκια του και παίζουν ό,τι να ναι. Σταδιάλα ρε.

μα πόσο δίκιο έχεις…μόνο αγάπη:oops:

[B]Heinali & Matt Finney[/B]

Ουκρανός πολυοργανίστας και ένα ρεμάλι από την Αλαμπάμα της Αμερικής. Τους γνώρισα από τη διασκευή τους στο [I]Creep[/I] (http://www.youtube.com/watch?v=oPPS9-7mLSw). doom-gaze λέει παίζουν, έχουν κυκλοφορήσει καμπόσα επ, ντίτζιταλ τρακς και δύο πλήρη άλμπουμ.

Ήμουν μεταξύ εδώ και ντρόουν ρουμ, τελικά επέλεξα εδώ, που μπαίνουν περισσότεροι.

[SIZE=“5”][B]:diamonds: THE ∆LG0R1THM :diamonds:[/B][/SIZE] (france)

Μια instrumental μίξη [I]μεσουγκο-Djent, mathκόουρ, Electronica , dubstep, wtf[/I] όπως περιγράφει ο ίδιος δημιουργός.

Εκτός από εξαιρετική, πειραματική, μουσική, είναι one-man band, κάτι ιδιαίτερα ελκυστικό(τρέφω ιδιαίτερη συμπάθια στους σολίστες μερακλήδες)

http://www.myspace.com/thealgorithmband (σε αχρηστία)
http://soundcloud.com/the-algorithm
http://www.facebook.com/pages/The-Algorithm/370516035482

Download DEMOS : http://www.mediafire.com/?um2jt00o0lz http://www.mediafire.com/?zhzkv0wzgm2 Remi

<3