Hellfest 2011

ακριβώς το ίδιο και από μένα

Ken Mode. :expressionless: :expressionless: :expressionless: Almighty τσεκαρε οπως και δηποτε τη φετινη δουλεια τους γιατι αν τους ακουσεις πιο μετα θα το μετανοιωσεις. Οι υπολοιπες αλλαγες απο μετριες εως ψιλοαδιαφορες θα ελεγα.

Οι Ken Mode είναι καταπληκτικοί.
Το φετινό τους για μένα στις κυκλοφορίες της χρονιάς.

Α ρε τυχεροί!

μικρή ολμαιτι που είναι το δίλημμα??? Τις μισες μπάντες σε κάθε σειρά ή της έχεις δει ή μπορείς να τις δείς

Aν κάποιος/οι που θα πάνε και θα νοικιάσουν αυτοκίνητο , θέλουν να μοιραστούνε τα έξοδα με 2 άτομα ακόμα , ας μου στείλουν πμ … Γιατί , 200ε ( με τα +100ε για ηλικίες κάτω των 25) για 3 μέρες , δεν λέει … Βασικά για τη μεταφορά απ το φεστ στην Ναντ , θέλουμε … Για να πάμε υπαρχει και το τρένο .

καλά μωρέ υπάρχει κ η τηλεμεταφορά, ελα μη μου πείτε πως δεν έλεγαν αλήθεια στο [B]Star Treck[/B]

οι προσευχές μου εισακούστηκαν…άλλαξαν θέση στους Bolt Thrower και πλέον παίζουν παράλληλα με Scorpions και όχι με Coroner 8)

ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ [SIZE=“7”]ΠΛΑΚΑ[/SIZE] 15 του μηνος εχουν απεργια οι αερολημεναρχες και εμεις 15 πεταμε για Γαλλια απο Σαλονικα [COLOR=“black”]ΗΜΑΡΤΟΝ[/COLOR]

Eμείς πετάμε 16 ξημερώματα, και μου έχει πάει ΝΑ μην τους καυλώσει και τη συνεχίσουν.
Δεν παίζει να χάσετε την πτήση ρε, κι έχετε και μια μέρα πασπαρτού αν είναι. \

Γκαντεμιά όμως…

[SPOILER]

…μετα απο την απεργια ομως αντι για κωλοφαρδος νοιωθω λιγο μαυρογατας… :-s[/SPOILER]

Τελικα ολα κομπλε “εφαγε” ακυρο η απεργια για τα αεροδρομια και αυριο πεταμε κανονικα!CORONER Ερχομαστεεεεεεεεεε!!!:smiley:

Μολις γυρισα απο Γαλλια, ενταξει ενα θα πω ΕΙΔΑ ΚΟΡΟΝΕΡ ΚΑΙ BOLT THROWER ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!![SIZE=“6”]8O8O8O[/SIZE]

ασε τις τελείες και τις παύλες και πες εντυπώσεις απο CORONER :smiley:

Οι CORONER απλα ειναι ΘΕΟΙ!Η μονη ξενερα ειναι οτι παιξανε στις 1 και εκεινη την ωρα ηταν ολοι κομματια και μολις ειχαν τελειωσει και οι scorpions στους οποιους ηταν φισκα το μερος.Μολις βγηκαν οι CORONER περιμενεα να πω την αληθεια καλυτερη ανταποκριση απο το κοινο αλλα οι περισσοτεροι η δεν γνωριζαν η ηταν κομματια:?
Τωρα οι Coroner τι να πω οτι τα παιξαν ιδια τα κομματια οτι ο Ron τον ειδα με φαλακρε μαλλι και αγνωριστο αλλα σαν να μην περασε μια μερα απο το σανιδι κανονικα ομως!
Παιξανε Masked jackal, reborn through hate, metamorhosis, SEMPTEX REVOLUTION(ΕΠΟΣ!!!) grin ,…ενταξει τι να λεμε τωρα και μονο η ανατριχιλα που ενιωθα μου εφτανε:lol:
Βεβαια εγω θα ηθελα να παιξουνε και το SIRENS, ειναι το αγαπημενο μου αλλα…
τι να λεμε ΑΠΛΑ ΜΠΑΝΤΑΡΑ καλος ηχος ο Ντραμερ απιστευτος αλανθαστος οτι και να πω ειναι λιγο οι ανθρωποι ειναι απλα RESPECT:!:

Στο Grin ειχε κι εκεινο το σαμπλακι στο τελος του κομματιου με τα καρφια; Λεπτομερειες θα πεις αλλα… λαιβ θα μετρουσε απιστευτα…

Ναι και το φιλαρακι μου απο διπλα τρομαξε γιατι δεν το ηξερε(χεχεχεχεχ)
Ηταν ολο το συναισθημα κορυφη.Ειχαν ενα τυπα απο Ελβετια που επαιζε τα samples τωρα ποιος που και τι δεν ξερω και πολλα απλα φαινοταν απο τα κοντινα στο Video wall να το ευχαριστιετε πολυ χεχε:lol:

Ό,τι είπε ο guardian για coroner :smiley:
Και βασικά, ότι έβγαζαν έναν ακόμη πιο γαμάτο prog βαρύ ήχο απ’ότι στα άλμπουμ, ήταν λιγότερο φορτισμένο το θρας στοιχείο.
Το line up του φεστιβάλ ήταν τόσο θεϊκό που όλες οι μπάντες έπαιζαν ταυτόχρονα, οπότε γάμησέ τα. Μόνο δύο είδα ολόκληρες, clutch και coroner. Bolt Thrower πχ έπαιzan ταυτόχρονα με converge, και είδα δύο κουτσουρεμένα, μισάωρα live δύο θεϊκών συγκροτημάτων. Και να σημειωθεί πως οι converge έπαιξαν χαλαρά ανώμαλο setlist (έμαθα) με ήχο στουντιακό, και πως ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις άνετα.

Αν είχα πρόγραμμα μπροστά μου θα ήμουν πιο οργανωμένη, αλλά κρατάω σαν best of (και από τις διηγήσεις της παρέας)
coroner
clutch
karma to burn
black dahlia murder (γροθιά στο στομάχι. τα κομμάτια από το καινούριο άλμπουμ ερωτεύσιμα)
morbid angel (τους σνόμπαρα, το ζώον, και πρόλαβα τα 3 τελευταία κομμάτiα, η φωνή του vincent σου προκαλούσε ανατριχίλες)
the young gods (δεύτερη φορά που γάμησαν και δεν τους είδε κανείς)
1349

είναι κι άλλα αλλά νυστάζω

Είπαμε να πάμε πιο χαλαρά φέτος και μείναμε σε δωμάτια αλλά η κούραση και πάλι ήταν απίστευτη αφού το line up μας είχε στο πόδι όλη μέρα (προσωπικά μετά τις 12 απλά υπήρχα στο χώρο και με δυσκολία περπατούσα μέχρι το αμάξι). Το κόστος του ταξιδιού ήρθε στα 550 ευρώ το άτομο (αεροπορικά για παρίσι, τρένο για Ναντ. Αμάξι για Κλισόν), αν επιλέξεις κάμπινγκ θα πέσεις κάτω από τα 500 αλλά δεν είναι τόσο οργανωμένο όπως αλλού. Από κόσμο είχε καμιά 25000 κάθε μέρα που για μένα το ανώτερο όριο που μπορώ να αντέξω σε φεστιβάλ ώστε να περάσω καλά, να μπορώ να κινηθώ άνετα μεταξύ των σκηνών κτλ Έτσι ήταν κάποτε και το Wacken (2002 πχ, μετά ?). Οι μπύρες σφηνάκια δεν ήταν πολύ βολικές αν και την πρώτη μέρα προτιμήσαμε κρασάκι λόγω κρύου/βροχής! Και πάμε στα μουσικά, όπου είχαμε 40 μπάντες την κάθε μέρα (ticket 105 ευρώ για 120 μπάντες!) χωρισμένες σε 4 σκηνές, 2 μεγάλες που παίζουν εναλλάξ και δύο μικρές(οι οποίες είχαν και τις καλύτερες εμφανίσεις την ώρα που στις μεγάλες σέρνανε τα κουφάρια τους οι κάποτε «μεγάλοι»?):

[B]ΜΕΡΑ 1[/B]

[SPOILER]To μπάσιμο με [B]VALIENT THORR[/B] ήταν ιδανικό, τρελό κέφι ο μουρλός τραγουδιάρης, αλλά 30? είναι λίγο και περίμενα πως και πως την εμφάνιση τους εδώ(δυστυχώς ακυρώθηκε). Έχασα [B]SVART CROWN[/B] αλλά χάρηκα [B]MY SLEEPING KARMA[/B] αν και στις 11.30 ήταν νωρίς για αλκοόλ και τα σχετικά. Σκιπ σε [B]SUICIDE SILENCE[/B] και [B]MALEVOLENT CREATION[/B] και αφού πήραμε μια τζούρα [B]ARCHITECTS[/B] είδαμε τους κλασικομέταλους [B]IN SOLITUDE[/B] (ένα κλικ κάτω σε σχέση με εμφανίσεις Enforcer). Σκιπ σε [B]DWARVES[/B], [B]ANSWER[/B], [B]KRUGER [/B]και ρεσπέκτ για μια ακόμη φορά σε [B]DODHEIMSGARD[/B]. Σκιπ σε DAGOBA για να απολαύσω όλο το σετ των [B]CHURCH OF MISERY[/B] (θεοί!) και κάψιμο σε [B]KRISIUN[/B], [B]DAMNED THINGS[/B] για να δούμε [B]ALTER BRIDGE[/B] οι οποίοι έσπειραν αλλά και η non stop βροχή έκανε κάποιους να τρέχουν για αδιάβροχα (η ουρά στο επίσημο merch του festival ήταν ατελείωτη όμως).
Οι [B]MAXIMUM THE HORMONE[/B] αδιάφοροι, σκιπ σε [B]CULT [/B](τους είχα δει αθήνα) και δυστυχώς σε [B]EYEHATEGOD[/B](ντάξει εδώ θάναι) για την εμφάνιση των [B]PRIMORDIAL [/B](προβλήματα με τον ήχο σε όλη τη διάρκεια αλλά δεν άφησα το κάγκελο, σίγουρα έχασα μέρος της ακοής μου). Στη συνέχεια έκανα το λάθος να δω το ανέκδοτο των [B]EXPLOITED [/B]και να χάσω τους [B]KARMA TO BURN[/B] ενώ έκαψα [B]VADER [/B]και [B]YOUNG GODS[/B] για να δω [B]DOWN[/B]. Άψογοι οι [B]MESHUGGAH [/B]αλλά οι μπύρες φύγανε νεράκι στους [B]CORROSION OF CONFORMITY[/B] (σκιπ σε [B]IGGY [/B]και [B]BELPHEGOR[/B]) ενώ ευτυχώς έπεισα όλη την παρέα να αποφύγει [B]MORBID ANGEL[/B] για να δει τους [B]CLUTCH [/B]να μαγεύουν σχετικούς και μη στην Terrorizer.
Μικρή ξεκούραση για φαγητό (έχασα [B]POSSESSED[/B]) και οι [B]MELVINS [/B]παίζουν τα περίεργα τους (ξένισαν πολλούς) την ίδια ώρα με τον αδιάφορα [B]ROB ZOMBIE[/B]. H μέρα κλείνει με την τριπλέτα [B]IN FLAMES[/B], [B]MAYHEM[/B], [B]MONSTER MAGNET[/B], θα κάτσουμε κυρίως στους πρώτους, από την κούραση δε μπορώ να χαρώ κανέναν?[/SPOILER]

[B]ΜΕΡΑ 2[/B]

[SPOILER]Κάψαμε όλες τις πρωινές μπάντες (την αρπαχτή των [B]WHIPLASH [/B]τη ζήσαμε εδώ) για μια ώρα παραπάνω ύπνο και φάγαμε την κρέπα μας με [B]ANGELWITCH [/B](ήταν πολύ νωρίς για [B]SEVERE TORTURE[/B] και [B]YOUR DEMISE[/B]), οι [B]MEKONG DELTA[/B] με εντυπωσίασαν όπως και οι [B]HAIL OF BULLETS[/B], α ναι παίζανε και οι [B]HAMMERFALL [/B](χωρίς δερμάτινα, μεγαλώνουν σιγά σιγά?).
Και έρχεται η απογοητευση, αντί για [B]HAUNTED [/B]παίζουν οι ντόπιοι thrashers [B]HEMORAGY[/B]! Μετά από 3 κομμάτια την κάνω για [B]RAW POWER[/B], ανανεώνουμε μπύρες σε [B]UFO [/B](είχα δει [B]EXHUMED [/B]πρόσφατα) και τρέχω στους τρομερούς [B]SHAI HULUD[/B] και στα καπακια πίσω στη main stage (που είχε όλο thrash εκείνη τη μέρα) για τους χαβαλέδες [B]MUNICIPAL WASTE[/B]. Ρίχνω τις απαραίτητες μούτζες στους ιερόσυλους που βγήκαν με το όνομα [B]THIN LIZZY[/B], και από λίγα κομμάτια [B]SKYFORGER [/B]και [B]DESTRUCTION[/B]. Oι [B]APOCALYPTICA [/B]μου φαίνονται αδιάφοροι εδώ και πολλά χρόνια οπότε λίγο [B]1349 [/B]και καπάκι [B]TIMES OF GRACE[/B] που θυμίζουν τρομερά KILLSWITCH ENGAGE (μετά μου σφύριξαν ότι 3 μέλη έπαιζαν εκεί). Οι [B]SODOM [/B]παίζουν αυτό που ξέρουν όπως και oι [B]DRI [/B]που χαρίζουν χαμόγελα σε πανκιά και μαλλιάδες (σκιπ σε B[B]LACK LABEL SOCIETY[/B] και [B]SEPTIC FLESH[/B]). Οι [B]KREATOR [/B]μου φτιάχνουν όπως πάντα τη διάθεση και ενώ ο κόσμος πάει [B]SCORPIONS [/B]επιλεγω [B]BOLT THROWER[/B] χάνοντας όμως [B]CONVERGE [/B]:frowning:
H τριπλέτα [B]CORONER[/B]/[B]TRIPTYKON[/B]/[B]BAD BRAINS[/B] παίζει ταυτόχρονα στη μία το βράδη και εγώ επιλέγω να απολαύσω τους [B]CORONER [/B]19 χρόνια μετά την πρώτη φορά που τους είδα! Αυτοί μοιάζουν ξεκούραστοι αλλά εγώ ψάχνω έναν ορθοπεδικό να μου δώσει καινούρια πόδια? A, ναι οι [B]HAUNTED [/B]έπαιξαν τελικά στη σκηνή του κάμπινγκ μετά τη μία! Έλεος…[/SPOILER]

[B]ΜΕΡΑ 3[/B]

[SPOILER]Το ότι ξυπνήσαμε παραμένει ένα μικρό ανεξήγητο θαύμα. Τουλάχιστον απολαύσαμε ωραίο πρωινό στην πόλη πριν μπούμε στο φεστιβάλ για μια μέρα που σχεδόν δεν κουνήθηκα από την Terrorizer Tent (με ένα line up που ήταν ένα ονειρικό φεστιβάλ από μόνο του). Δυστυχώς δεν πρόλαβα [B]MORNE [/B]και είδα στο τέλος [B]KEN MODE[/B]. Με τους [B]RED FANG[/B] ήπιαμε την πρώτη μπύρα, οι [B]THE OCEAN[/B] ήταν αψεγάδιαστοι, οι [B]KNUT [/B]όμως με απογοήτευσαν λίγο.
Διάλειμα για μπύρες και γαλέτα με τυρί στους [B]LOADED [/B]και ξανά μέσα για [B]GHOST [/B]όπου δε μάθαμε ποιοι είναι αφού βγήκαν με κουκούλες, μια τζούρα από [B]PAIN OF SALVATION[/B] και πάλι μέσα για [B]KYLESA[/B], λίγο μετά στους [B]GRAND MAGUS[/B], για το ξεκάρφωμα στους [B]MR BIG[/B], oι [B]BLACK DAHLIA MURDER[/B] τα σπάσανε κανονικά, οι [B]ELECTRIC WIZARD[/B] μέσα σε καπνούς και τίγκα κόσμο. Όλες αυτές τις ώρες μπορούσε κάποιος να δει στις άλλες σκηνές [B]AUDREY HORNE[/B], [B]TURISAS[/B], [B]ATHEIST[/B], [B]FIREWIND[/B], [B]ORPHANED LAND[/B], [B]CAVALERA CONSPIRACY[/B], [B]ANATHEMA[/B], [B]DORO[/B], [B]MORGOTH[/B], [B]JUDAS PRIEST[/B], [B]KORPIKLAANI[/B], [B]THERION[/B], [B]OZZY[/B]?. Ντάξει, αυτό δεν είναι φεστιβάλ…
Οι [B]DARK TRANQUILITY[/B] είχαν ωραίο ήχο, οι [B]CRADLE OF FILTH[/B] χάλια ήχο, οι [B]HAWKWIND [/B]έπαιξαν λίγο, οι [B]OPETH [/B]ήταν βαρετοί και οι [B]KYUSS [/B]κράτησαν ζωντανούς τους τελευταίους επιζώντες… πλέον δεν ένιωθα καν τις πατούσες μου, νόμιζα ότι πάταγα με τα οστά κατευθείαν στο έδαφος και φαντασίωνα ταινίες με ζόμπι να σέρνονται στο χώμα μέχρι την έξοδο…[/SPOILER]

Θα επανέλθω κάποια στιγμή με φωτογραφίες και βίντεο

Κοιτώντας το χαμό από φωτογραφίες παρατηρώ ότι και η ALMIGHTY πέρασε αρκετό χρόνο έξω από την Terrorizer Tent αφού σε όσες έχω έξω από κει τη βλέπω να ατενίζει τον ουρανό ή να ξεκουράζεται στα κολωνάκια :slight_smile: Βέβαια δεν την ξέρω αλλά κάνω την ταυτοποίηση μιας και είναι η ίδια που βλέπω σε live του χώρου στο AN κτλ

Anyway, κάποιες random Pics συγκροτημάτων:
[B]BOLT THROWER[/B]: [SPOILER][/SPOILER]
[B]DODHEIMSGARD[/B]: [SPOILER][/SPOILER]
[B]DRI[/B]: [SPOILER][/SPOILER]
[B]GHOST[/B]: [SPOILER][/SPOILER]
[B]IN SOLITUDE[/B]: [SPOILER][/SPOILER]
[B]KYLESA[/B]: [SPOILER][/SPOILER]
[B]PRIMORDIAL[/B]: [SPOILER][/SPOILER]
[B]THE OCEAN[/B]: [SPOILER][/SPOILER]
[B]VALIENT THORR[/B]: [SPOILER][/SPOILER]

χαχαχχαχα very true :stuck_out_tongue:
οι 15 ώρες ορθοστασίας την πρώτη μέρα μου γάμησαν το δεξί πόδι, οπότε πέρασα τις άλλες δύο κουτσαίνοντας, να αναζητώ τα καλύτερα σημεία για κατασκήνωση με καλό ήχο. Τα κολωνάκια δεξιά της terrorizer ήταν must, συν ότι τα περισσότερα συγκροτήματα που ήθελα να δω ήταν εκεί, συν ότι είχε γενικώς αψεγάδιαστο ήχο.
Στους DODHEIMSGARD μόνο κάτι ξεκίνησε μουδιασμένα στον ήχο, κάτι μπλεκόταν με τα drums και στην αρχή είχε βαβούρα κάθε φορά που βρόνταγε το ταμπούρο και χάνονταν οι κιθάρες, αλλά έφτιαξε στη συνέχεια.
Από εκεί και πέρα, είχα την ευτυχία να δώ, σε αυτή τη σκηνή, και με αψεγάδιαστο crystl clear ήχο
LAST DAYS OF HUMANITY (ήχος απίστευτα πιο ογκώδης και ζεστός -rhythm section ένεκα- απ’ότι στα άλμπουμς, και ξεχώριζαν και τα ριφς ρε φίλε, συν τα απίστευτα brutal φωνητικά)
MORGOTH (παρελθοντολαγνεία του κερατά, στρωτοί, καθαροί ρυθμοί, το κοινό να φωνάζει στίχους κλπ κλπ)
1349 (ντάξει, είναι μπάντα “φτιαγμένη” να παίζει live. Και τα κομμάτια των 2 τελευταίων άλμπουμ έβγαζαν μία ύπουλη σατανίλα. Ό,τι έπαιξαν από το hellfire προκάλεσε πανικό)
TSJUDER (τρία μέλη - μπάσο-κιθάρες-τύμπανα. κλασσική νορβηγομπλακίλα. να ακούγονται τα ριφ καλύτερα από το άλμπουμ και να δακρύζεις ας πούμε)

μου έρχονται λίγα λίγα :Ρ
Ε, και για να διανθίσω τα του mindcrimeK