Αγαπάμε #3

υπερβολική ομοιότητα, δεν είναι;

τζακι κενεδι ειναι μεγαλη ελπιδα αν και δεν καταλαβαινω χριστο απο αυτα που γραφει…:-s

12345

Οφείλω να ομολογήσω οτι όσο και να προσπαθεί ο shaman, το trolling του horror δεν το φτάνει σε καμία περίπτωση :stuck_out_tongue:

Άμα δεν είσαι τρου χίπστερ …

Πρέπει να ανοίξει Αγαπάμε #4 και να το πάρει αυτόματα ο redwaves, ένα χθεσινό δείγμα

Πνίγηκα με τον καφέ μου.

χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ

ναι?
μα την παναγια

[SPOILER][/SPOILER]

θιγεις ομως. καλυτερα αυτες οι ερωτησεις να γινονται κατα προσωπο. :wink:

[SPOILER]btw μακιντος μου φαινεται τελειως ηλιθιο αυτο π εκανες. οι μισοι θα μπορουσαν να ψαρωσουν. οσοι δεν εχουν διαβασει ποτε στη ζωη τους κανονες φορουμ στανταρ θα ψαρωναν.[/SPOILER]

Δεν νομιζω οτι σε θιγω. Αφου τα ποστς των δυο ακκαουντς ειναι συνηθως πανομοιοτυπα σε υφος και αποψη…
Και αυτο ειχε αναφερθει ακομη απο τοτε που πρωτοεμφανιστηκαν ξαναλεω, κατι ελεγε το ενα ακκαουντ με το οποιο διαφωνουσε πληθως χρηστων και ξαφνικα εμφανιζεται το δευτερο ως υπερασπιση του πρωτου.

μ αρεσει που συνεχιζεις να το υποστηριζεις. δεν θελω να μαλωσω και μαζι σ γι αυτο σ ξαναλεω οτι αυτο που λες δεν ισχυει. το οτι οι απαντησεις ειναι ιδιες το κρινεις εσυ. εγω εχω 1200 ποστ και αυτος 200. τεσπα, δεν προκειται να σου εξηγησω τους 197868 λογους για τους οποιους δεν θα το εκανα/κανω αυτο που με κατηγορεις. σου ειπα τι συμβαινει και πιστεψε το γιατι ουτε εσενα θα σ αρεσε να λεω οτι εχεις μουφα λογαριασμο κτλ αν δεν συνεβαινε…

εντιτ για το εντιτ: το θυμαμαι αυτο. δεν παει ετσι ομως. τοτε ειχε βγει ο κρισπ και απο τη μια μετραγε τα ποστ του καθενος λες και δεν ειχε τιποτα αλλο να κανει στη ζωη του η στο φορουμ και απο την αλλη ελεγε το ιδιο που λες. και εγω σημερα την ειπα σε καποιον που την ειπε στον quintomscenario. τι θα πει αυτο? οτι μολις εκανα και 3ο λογαριασμο?

Άμα όντως δεν έχεις δεύτερο λογαριασμό λες απλά ένα “δεν έχω δεύτερο λογαριασμό” και τελείωσε.
Από κει και πέρα είναι θέμα των mod.

αυτο ειπα στην αρχη και ο αλλος μου λεει οτι συνεχιζει να το πιστευει. δεν νομιζω να σ αρεσε εσενα καποιος εδω μεσα να ελεγε οτι κανεις αυτη την πουστια να του ελεγες οτι δεν συμβαινει και να σου λεει οτι ετσι ειναι.

Ε άστον να το πιστεύει, δεν μπορείς να κάνεις κάτι πάνω σε αυτό. Μπορείς να τους αγνοήσεις και να επικεντρωθείς στο μουσικό κομμάτι του forum. Άμα πάλι συνεχίζει να σε κατηγορεί κάποιος για οποιοδήποτε λόγο συστηματικά υπάρχει και το report.

δεν εχεις κι αδικο…

Πάλι σε μένα αναφέρεσαι ρε μπαγλαμά?

ας προσεχες τι ελεγες κουνιστε…

Ευχήσου να μη σε πετύχω πουθενά, έχεις πεθάνει άτριχο αρχίδι.

Ω μαλάκα ΚρισΠ τώρα σε γάμησε, παραδέξου το.