High On Fire - De Vermis Mysteriis

Νομίζω ότι είναι καιρός να αποκτήσει δικό του θρεντ. :smiley:
Περιμένουμε μεγάλη δισκάρα!

Αν θέλουν οι mods μεταφέρουν και τα υπόλοιπα posts από το θρεντ της μπάντας στο groups & artists

To κομμάτι σπέρνει! Προβλέπεται δισκάρα!

Δεν μπορώ να πώ ότι με τρέλανε το Fertile Green,μακάρι τα υπόλοιπα κομμάτια να είναι καλύτερα!!

δεν πιάνω το κονσεπτ στα γράμματα του εξωφύλλου και με νευριάζουν υπερβολικά…

BBB,

De Vermis Mysteriis, or Mysteries of the Worm, is a fictional grimoire created by Robert Bloch and incorporated by H. P. Lovecraft into the lore of the Cthulhu Mythos.

Λογικά η θεματολογία του είναι γύρω απ’ αυτό.

εννοώ καθαρά τις γραμματοσειρές και την τοποθέτηση τους στο εξώφυλλο (μιλώντας για κονσεπτ εννοώ την λογική με την οποία επιλέχθηκαν-τοποθετήθηκαν) :wink:
δεν μαρέσουν καθόλου .

μια χαρά το εξώφυλλο πάντως.

To κόκκινο δεν κολλάει βασικά…αλλά εντάξει λεπτομέρειες:)

Μια χαρά το κομμάτι. Μετά την προπέρσινη δισκάρα, και λίγο να την πλησιάσουν, ικανοποιημένος θα είμαι. Εξώφυλλο μου αρέσει αρκετά.

Νομίζω συμφωνω μαζί σου απολυτα… δεν εχω τι να πω… αλλο!

Νομιζω οτι οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο ανυπομονα θα περιμενω το νεο αλμπουμ. Το λιγοτερο δισκαρα θα ειναι, διαβαζοντας και την κριτικη του Μανώλη, τον οποιο εμπιστεύομαι απόλυτα :smiley:

εδιτ, τον κοπανάω στο πληκτρολόγιο

Πλήρης ακροάση στο site του npr: http://www.npr.org/2012/03/25/148593780/first-listen-high-on-fire-de-vermis-mysteriis?ft=1&f=10001

Χαχαχα…όβερ…

κατέβηκε…!!! :smiley:

that’s a lot of good songs:roll:

Μετριότητα σαν το προηγούμενο.

Λοιπόν, κατά τη γνώμη μου το Snakes ήταν το απόλυτο peak της μπάντας, χλωμό το βλέπω να το φτάσουν ποτέ. Οι προσδοκίες μου λοιπόν ήταν αυξημένες. Όσο ακούω το Vermis χωρίς να σκέφτομαι το προηγούμενο, είναι στα αυτιά μου δισκάρα. Όσο όμως γυρνάω στο Snakes συνειδητοποιώ ότι δεν το αγγίζει καν. Όπως και να’χει, ο δίσκος χώνει άσχημα, Fertile Green, Madness Of An Architect, Romulus And Remus, Warhorn ξεχωρίζουν πιστεύω. Ειδικά το Madness μάλλον είναι το υπερεπικό κομμάτι του δίσκου που λιώνει αυτάκια. Οκ, συνεχίζω να το λιώνω…

Παρόλο που το Fertile Green με είχε ενθουσιάσει, το σύνολο του δίσκου δεν με “συντάραξε”.

Ίσως θα έπρεπε να ανοίξω θρεντ για το νέο Unsane που διδάσκει μπαλίτσα! :wink:

Καλώστον! Συμφωνώ απολύτως για το Snakes. Το peak των HOF χαλαρά είναι το Death is this communion κατά την ταπεινή προσωπική μου γνώμη. Πάντως πραγματικά όταν κάποιοι τύποι έδειχναν το Snakes σαν αντιπαράδειγμα στους Mastodon, εγώ απορούσα και αρκέστηκα στο να περιμένω να δείξει, γιατί δε χρειάζεται - θαρρώ - απαραίτητα να φλωρέψεις ή να σταματήσεις να βαράς για να ξενερώσεις κόσμο, αρκεί να μαγειρέψεις μία από τα ίδια, όπως έκαναν οι HOF. Στο καινούριο δεν ξέρω τι παίζει, αλλά δε περιμένω και τίποτα φοβερό.

Γενικά καλό αν και το Snakes το βρήκα καλύτερο τελικά.