Iron Maiden - The Final Frontier

ΔΙΣΚΑΡΑ [SIZE=“6”]
[/SIZE]Πολύ καλός δίσκος όσοι τον θάβουν είναι το λιγότερο καραγκιόζιδες…
Για τον Lupin κάτι άλλα θαφτήρια που περιμένουν το νέο Killers ή Seven son εν έτη 2010 …καλύτερα παιδάκια να πάτε σε καμία παραλία…
Ο harris γράφει [SIZE=“6”]ΜΟΥΣΙΚΗ [/SIZE]ακόμα και στα γεράματα και όχι παρωδίες…

κλασσικα, το κομματι με το ‘‘the’’ ειναι ρυθμικο προορισμενο για χιτακι σε συναυλιες και σβουρες dickinson γυρω γυρω στη σκηνη

αυριο επερχεται λιωσιμο

πο μλκες seriously εχετε προβλημα οι περισσοτεροι εδω ε

δεν περιμενει κανεις ΒΡΕ ΣΤΟΚΟΙ το νεο seven son, αλλα κατι αντιστοιχο του αμολαδ πχ και γενικοτερα των 3 τελευταιων αλμπουμ…με κανα πιασαρικο ριφακι,κανα χιτακι ν το ακουσουμε καμια φορα παραπανω και 2-3 κομματια που σε βαθος χρονου να μεινουν,οπως και τα paschedale,dod,nomad,ftggog κτλ κτλ απο τα προηγουμενα…

βεβαια τωρα επιχηρησα σοβαρη απαντηση στην παρωδια που ακουει στο ονομα ρομαντικ7,αλλα κλαιν,εχω διαθεση γενιοκοτερα αυτες τις μερες…:smiley:

Καλά μιλάμε έχω πέσει κάτω απ τα γέλια με μερικά posts κάποιων…#-o

:lol::lol::lol:

Γιατί δεν χαλαρώνετε κάποιοι απορώ?Φορουμ είναι και ο καθένας λέει ελεύθερα την γνώμη του για τον δίσκο.Δηλαδή αν δεν μου αρέσει καθόλου ο δίσκος θα με κάνετε και μένα σαπούνι ρε Χιτλερικοί???Ήμαρτον και έλεος μαζί…:stuck_out_tongue:

δεν χαλαρωνουμε ποτε κουφαλες μαστοντονονιουροσισαδες νεκροθαφτες των μειντεν και του μεταλ εν γενει!! οριστε μας!! δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα μειντενοθαφτη και απ δι αιρονς… και χεβι μεταλ ρε μουνια… και απ δι αιρονς ξεχασα να πω… αυτα… αιντε…ξερω γω…:stuck_out_tongue:

ξυπνησα πριν λιγο και μπηκα να δω αν σταματησε αυτη η τρελα αλλα συνεχιζετε τις μαλακιες ακαθεκτι.

Η μεγαλυτερη που διαβασα ηταν αυτη που λεει καποιος “οι maiden συνεχιζουν την παραδοση με τα “the” κομματια, τα οποια ειναι γρηγορα και στα live ο dickinson στριφογυρναει”. ΦΙΛΕ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ MAIDEN?

Aντιπαραδεγιματα : The THin Line Between Love And Hate, The Prophecy, The Unbeliever. (και οχι μονο) , αλλα φαινεται καποιοι σε αυτο το forum ακουνε isis, slipknot και mastodon και δεν ξερουν στην ουσια την ιστορια του metal.

Ειρωνειες του πεους μονο και τηλεπωληση εξυπναδας. ΚΟΤΕΣ

μας ΤΑΠΩΣΕΣ τωρα.παω να ακουσω μαλακιουλες τυπου isis και σλιπνοτ και να κλαψω που δεν ξερω στην ουσια την ιστορια του μετσαλ.

χειροτερο πραμα απο την βλακεια ειναι ο συνδυασμος ειρωνειας και υπεροψιας.
τραβα ακου αληθινη μουσικη. πιο πολυ ψωμι βρισκεται στους Dust παρα στους Shitknot. Αλλα τι καθομαι και συζηταω. Δε βαζετε μυαλο εσεις τα μωρακια. Ποσο εισαι ? 15?

κατσε θα στην πω εγω απ την αρχη της !! στην αρχη μεταφερθηκαν οι αιρον μειντεν ως σκλαβοι απο την αφρικη σε κατι μεγαλα καραβια στο αμερικα, οπου για να πνιξουν τον πονο τους αρχισαν να τραγουδανε…

μπραβο τη βρηκες την ηλικια μου.
αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι εγω σε ειρωνευομαι διοτι προσβαλλεις τους ανθρωπους που τους αρεσει να ακουνε αυτα τα συγκροτηματα.και εν τω μεταξυ λες εμενα μωρο,ενω εσυ χτες εγραφες ''φοβαστε οτι θα φατε ταπα".πραγματι τα λογια σου ειναι χαρακτηριστικα ενος ωριμου ενηλικα.:lol:

εσύ είχες avatar eyehategod, άρα δεν παίρνω στα σοβαρά αυτά που λες. :wink::stuck_out_tongue:

Αληθινή μουσική?

Red fm ίσως?

ναι το χα βαλει για 1 λεπτο χθες. πως το προλαβες ρε τσακαλι?

Nομιζω οτι εχει χαθει το νοημα πλεον του θεματος.Δε γινεται να λετε τη γνωμη σας δηλαδη χωρις ειρωνεια ,αστοχες βρισιες και συγκρισεις μεταξυ συγκροτηματων?

Οσοι ακουνε maiden χρονια και εχουν λιωσει κυριολεκτικα τους δισκους τους και τους αρεσουν και τα μετα reunion εποχης αλμπουμς, η καινουρια κυκλοφορια θα ειναι αλλο ενα κομματι στο παζλ.Σιγουρα θα τους αρεσει , γιατι εχουν ποτισει τα αυτια τους με τετοια ακουσματα και γιατι καταλαβαινουν πως γραφουν οι maiden τη μουσικη τους πλεον και τι φιλοσοφια θελουν να περασουν.

Προσωπικα, ειμαι ενας απο αυτους που στελεχωνουν την παραπανω κατηγορια ακροατων, και ειμαι περηφανος γιατι καθε φορα που ακουω ενα δισκο maiden ,παντα θα μου δινει την αισθηση οτι μπορει να ανακαλυψω κατι ακομα.Μουσικο ειναι αυτο?Συναισθηματικο ειναι αυτο?Στιχουργικο ειναι αυτο?Δε βαζω ταμπελα,παντα κατι θα ειναι.
Καλως η κακως μεγαλωσαμε με αυτους και χαιρομαι να τους βλεπω να συνεχιζουν με αξιοπρεπεστατες δουλειες.

Δεν περιμενα να γραψουν το another life η το back in the village η το be quick or be dead. Δε μπορω να φανταστω 55 χρονων ανθρωπους να τζαμαρουν σαν μικρα παιδια.Ηρθε η ωρα και η εποχη να γραψουν και εισαγωγες ,και αφηγηματικους στιχους, να δουλεψουν θεματικα.Εμενα μαρεσει πολυ ο δρομος που εχουν ακολουθησει.Απτα 10 κομματια του δισκου μου αρεσουν τα 8.5 (το 0.5 ειναι το final frontier).ΟΚ, δεν ειναι 8 κομματια αντιστοιχα της golden period , αλλα δε σημαινει οτι δεν ειναι μουσικη.και μεταξυ μας, ολοι ξερουμε οτι δε θα ξαναγραψουν τραγουδια σαν αυτα των πρωτων δισκων.Προς τι η εκπληξη λοιπον ?επειδη ακουσατε κατι διαφορετικο?

και κατι τελευταιο.Υπαρχουν ανθρωποι που ελιωσαν δισκους των maiden,metallica,priest,motorhead,rush,sabbath,zeps,megadeth,accept κτλ.επειδη λοιπον, η κληρονομια που εχουν αφησει αυτα τα συγκροτηματα ηταν η βαση και το α και το ω ωστε τωρινα γκρουπς να ειναι στο προσκηνιο , ας σεβαστουμε λιγο και τον maidena και τον scorpiona κτλ…

Αρεσει δεν αρεσει ο δισκος , ο καθενας μας θα το κρινει , και επισης και η ιστορια θα το δειξει. Ειναι και στο τι ακουσματα εχει ο καθενας.Αν καποιος ακουει death, η new metal η καποιο ειδος metal που δεν ειναι παραπλησιο με το υφος των maiden, προφανως θα το δει αδιαφορο,οπως αδιαφορα ειναι και τα ακουσματα του στους αλλους αντιστοιχα.

Η maiden για μενα ειναι αν οχι η μεγαλυτερη μπαντα ,σιγουρα μεσα στις μεγαλυτερες,αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι ο κοινος παρονομαστης σε ολα τα αυτια.

ps: ο δισκος οσο τον ακουω (πρεπει να ειναι ηδη 12-15 φορες) με κανει να ανακαλυπτω μια δουλεια αρκετα σοβαρη και μαρεσει πολυ.Δεν θα μπω στη διαδικασια συγκρισης με αλλα αλμπουμ.οποτε συγκρινα maiden δισκους ,πιο πολυ μπερδευομουν.

εχουμε γιορτη ρε λεμε…σταματηστε την γκρινια:):):slight_smile:

Afraid that there’s something that we could be missing

Celebrate the great emptiness of our lives
Celebrate the great emptiness of our lives
Celebrate the great emptiness of our lives

σήμερα δεν είναι καμία γνωστή γιορτή και στον πίνακα γενεθλίων του φόρουμ δε βλέπω το όνομά σου.άρα ψεύδεσαι ασυστόλως.

ναι καλα βλεπεις απο ματια γερακι…απο αυτια ομως εισαι ολιγον κουφαλογο!!!:p:p:p:p:p

εγώ είμαι περήφανο και άγριο άτι.
γι’αυτό πρόσεχε πως εκφράζεσαι μικρέ2345:!:

ναι περασε και δεν κολησε!!!:D:D:D