Αγαπημενη περιοδος Judas Priest

Είναι καλό το rocka rolla απλά τα υπόλοιπα των 70’s ήταν καλύτερα. Κ έχει σίγουρα 6-7 καλά κομμάτια. Απλά μετά εξέλισσαν το ύφος τους. Το ένα δεν αναιρεί τ’άλλο.

Το Rocka Rolla είναι το μεταχειρισμένο Yugo πριν αφοράσουν Ferrari, εμάθαν να οδηγούν με αυτό αλλά παραμένει Yugo.

Ρε σεις, you’re missing the point, δε λέω εγώ ότι είναι κανένας υπερδίσκαρος το Rocka Rolla, ούτε ότι ήταν σημαντικός για την εποχή του, ούτε ότι τα Priest που ακολούθησαν δεν είναι πολύ καλύτερα. Λέω όμως ότι από όλα τα παραπάνω μέχρι το “πατάτα” υπάρχει μια αρκετά μεγάλη απόσταση, μμμμμ; Επίσης Red Rum κάνεις πολύ μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι I’m being fanboy που γουστάρω Rocka Rolla, γιατί ίσα ίσα όταν ετοιμαζόμουν να τ’ ακούσω για πρώτη φορά (για λόγους αρχειακούς κιόλας, ε), γελούσα ειρωνικά κι έλεγα, να δούμε πόσο θ’ αντέξουμε. Τελικά όμως μου βούλωσαν το στόμα κανονικά. 2-3 κομμάτια; Ναι, τα ΚΛΑΣΣΙΚΑ. Και τ’ άλλα όμως μια χαρά ροκάρουν εν έτει 1974.

Ναι ναι ναι, κι αν όμως είχαν διαλυθεί μετά το Jugulator όλοι οι Πριστάδες θα κάνανε τρελό πάρτι!

Σε νίκησα μωρή.

Στα 90’s όμως μετά το Painkiller [SPOILER]που βγήκε το 1990, δε νομίζω ότι θεωρείται ακριβώς “90’s”[/SPOILER] βαρέθηκαν τη Ferrari κ ξαναπήραν Yugo. Ο άνθρωπος δεν ξεχνά τις ρίζες του. :wink:

Βασικά αν είναι να το πάμε με παραλληλισμούς, αν Rocka Rolla=Yugo και συνέχεια=Ferrari, τότε μετά το Painkiller μάλλον αποστράφηκαν το σύγχρονο πολιτισμό και είπαν να δοκιμάσουν κάρο με βόδια :!:

περί jugulator τα’χουμε ξαναπεί

οπότε κουρδίζω το κοπάδι από μικροσκοπικές κουρδιστές φάπες και το εξαπολύω ατ υοθρ γενεραλ διρεψτιον. καλοφάγωτες. :drunk:

Βάζω τα κονιόρδικά μου και πάω σε γάμο. όταν γυρίσω θέλω να δω γερό πανηγύρι ε.

Κι εγώ ξαμολάω τον Τσακ Νόρρις να υποδεχτεί με όλες τις δέουσες τιμές το κοπάδι σου.
Do get your miserable lil’ cattle together after your wedding mister koniordos :country:

Κανονικά η σύγκριση πρέπει να γίνεται μεταξύ 70’s και 80’s. Εκεί βγάλαν σεβαστό αριθμό δίσκων. Στα 70’s βγάλαν ΜΟΝΟ μεγαλεία (άιντε εξαιρέστε το ντεμπούτο μιας κ φαγωθήκατε :stuck_out_tongue: ), στα 80’s βγάλαν ΚΑΙ μεγαλεία που αναφέρατε (Screaming, Defenders, British Steel) αλλά και απλώς συμβατικά καλούς 80’s δίσκους (Point Of Entry, Turbo, Ram It Down) που ακούγονται μεν ευχάριστα αλλά χωρίς τις ανατριχίλες των υπολοίπων. Στυλιστικά θα συμφωνήσω πως στα 80’s ήταν πιό εξελιγμένοι, αλλά αυτό δεν είναι τόσο χαρακτηριστικό των Priest αλλά επεκτείνεται στις δεκαετίες. Η δεκαετία του 80 ήταν του εφφέ. Έως και του πολύ εφφέ. Έως και του poser πιό τραβηγμένα. Αλλά η μουσική σε δεύτερη μοίρα. Πιό πολύ παραδέχομαι τα 90’s μουσικά π.χ. που έδωσαν κάτι το διαφορετικό (αλλά όχι σε Priest/metal, σταματάω εδώ για να μη βγω off topic). :slight_smile:

όχι ρ συ! 80ιλα και πάλι 80ιλα! αμα μετρήσεις τι αριστουργήματα και τι μουσικές σκηνές και είδη βγήκαν τότε δε φτάνουν τα δάχτυλα απο 5 εκατόχειρες!
οντοπικ παλι , το painkiller όπως έχρι προυποθεί είναι ουσιαστικά 80ς, οι priest to 90s υπήρξαν από ripper και μετά. εγώ καραγουστάρω ripper αλλά σαν οντότητα στα 90ς υπήρχαν μέχρι το 97 σαν urban legend.

Για πες κάνα παράδειγμα ξέρω γω… Σε metal αναφερόμαστε να σου θυμίσω :wink:

Εδώ συμφωνώ απόλυτα!

μόνο και μόνο που οι manowar δημιουργήθηκαν και βγάλανε ότι βγάλανε τότε φτάνει για να κερδίσουν τα 80ς οποιαδήποτε μάχη 8)

Μάλλον ανέφερες το χειρότερο επιχείρημα EVER! :stuck_out_tongue:

Τέλος μίνι off topic συζήτησης. Επιστρέφουμε στους Priest :stuck_out_tongue:

χαχαχα:p αφού ξέρεις πόσο βλαμένοι φανμπουδες είμαστε :lightsabre:

πάντως, οντοπικ πάλι, τουλάχιστον δεν έχει βραθεί κάποιος να το ρίξει 00ς:lol::lol:

Σας ξέρω τρομάρα σας! Έχω κ άλλους του είδους σας σε παρέες μου! Δεν τρώγεστε με τπτ! :lol:

Κι όμως, συγκριτικά με τα 90’s θεωρώ τα 00’s απείρως ικανοποιητικότερα :wink:

συνθετικά?

Ναι. Το Angel κ το Nostradamus ήταν αξιοπρεπείς δίσκοι για τη μπάντα. Το Jugulator ΟΧΙ! :stuck_out_tongue:

έχουμε πρόβλημα με τον ripper???εεε???

Όχι μια χαρά είναι ο άνθρωπος… Απλά σε όποια μπάντα κ να πάει τον διώχνουν! Τυχαίνει… :stuck_out_tongue:

ου ρε :stuck_out_tongue:
απλά το σύμπαν έχει συνομοτήσει εναντίον του κακομοίρη!
οπότε έχουμε και λέμε:

  1. το jugulator γαμεί σαν album
    2)ο ripper σπέρνει στον δίσκο (όπως και στο meltdown)
    3)είχαν σπηρει τον πανικό το 2001 με ripper στα mic.

i rest my case

Με την καμία όμως. Συνθέσεις σαν το bullet train, Cathedral Spires, Jugulator ούτε στον ύπνο τους δεν είδαν στα '00 οι priest. Για να αφήσω έξω φυσικά το προφανές δηλαδή το painkiler καταπίνει τα '00 των Priest αμάσητα (όχι το άλμπουμ μόνο το κομμάτι).