Light Bearer - Lapsus (2011)

χα κλέφτης κι έτσι!

Μίνι ίνφο:

Πρώτες ακροάσεις σήμερα, κι έχω να πω ότι έχω ενθουσιαστεί:!:8O

Παιδιά ο δίσκος φαίνεται απροσδόκητα καλός. Ειλικρινά δε το περίμενα. post-metal μεγαλείο με τρελή ατμόσφαιρα. Αυτό που γούσταρα είναι που ο δίσκος είναι λιγότερο βαρύς από fall of efrafa. Δε μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Απλά κάτι παρόμοιο σε foe δε θα το επιθυμούσαμε, να το κανω πιο λιανα.

Στα + κάτι τρελα κρούστα και κάτι ήρεμες φωνητικάρες σε διάφορα σημεία. Θα επιστρέψω

Συμφωνώ. Εκτός κάποια σκόρπια κομμάτια, ακούω μόνο αυτό εδώ και λίγες μέρες. Άψογο αποτέλεσμα. Δεν ήξερα καν τι να περιμένω, απλά άκουσα το δίσκο. Τέλειος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αρέσει σε κάποιον, δεν μπορεί:p

Μπορω να ακουω το primum movens στο repeat ολη μερα.χωρις υπερβολες…απο την αρχη ως το τελος ο δισκος βγαζει ενα απιστευτο συναισθημα και ατμοσφαιρα και τα καθαρα vocals σε καποια σημεια σε τσακιζουν…το κατεβασα μονο και μονο απο περιεργεια επειδη γουσταρω πολυ efrafa αλλα παιζει και να τους ξεπερναει που λεει ο λογος

Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ και εδώ

αυτό!!Τρελό κόλλημα ο δίσκος τον έχω λιώσει αυτές τις μέρες, απλά δε μπορώ να τον χορτάσω. Τα φωνητικά όπως πρέπει να είναι και μουσικές που σε καταστρέφουν αργά και ύπουλα. Γουστάρουμε :smiley:

Απλα παναθλιος δισκος. Οσο παναθλια ειναι κι αυτη η μπαντα, οι Φολ οφ Εφαφαφα.

Ενταξει η αληθεια ειναι πως εχω ενα μικρο παραπονο, και αφορα το Primum Movens. Ο δισκος μπαινει, κατι μια κοιλια ΝΑ με το συμπαθειο (επειδη το πρωτο μισο του κομματιου δεν εχει λογο υπαρξης, ουσιαστικα) και μετα παλι ανεβαινει. Περαν αυτου, τρελο επος ως album.

Η φάση είναι prelapsus!

Ισχύει λίγο τό ότι το primum movens αργεί να μπει στο ψητό, αλλά γαμάει και πάλι.

Γενικά ο δίσκος είναι γαμάτος, και πραγματικά δε το περίμενα. Αυτά είναι, κι άλλα τέτοια

Ο Alex εχει χαρισματικο λαρυγγι, ανεβαζει οτι τραγουδα δεκα σκαλες, επειδη τα growls του ειναι απιστευτα εκφραστικα. Αλλά, τα καθαρα φωνητικα στο κομματι που αναφερεις ειναι αυτα που μου τσακισαν τη ψυχη.

exactly. Και διαθέτει μια απίστευτη κορύφωση το κομμάτι. Στο τέλος σε αποτελειώνει

+1 τι cdάρα είναι αυτή 8O:!:

Ρε ,εχει βρει κανεις τους στιχους?Σχετικα με το σιντι,τα prelapsus-lapsus ειναι υπερτατα κομματια.Αγγιζουν την τελειοτητα.Και τα καθαρα ,οντως ηταν κατι το αναπαντεχο !!

http://lightbearerband.wordpress.com/lapsus-lyrics/

Ωραίος o ριπ_νουπμ όπως πάντα:thumbup:

Λοιπόν κάθισα κι έριξα μελέτη του δίσκου με Lyrics / Explanations, κι ενώ στην αρχή -ομολογώ- πήρα με κακό μάτι το όλο κόνσεπτ, τέλικα γούσταρα! Καταλήγει με ωραίο τρόπο στον επιλογό του.

Ωραίος αυτός ο alex.

Και οι ακροάσεις συνεχίζονται…

το καλυτερο soundtrack για να βγενεις το πρωι στην σκατοπολη μ αυτον το μιζερο καιρο…οσο πιο πολυ το ακουω τοσο πιο πολυ μ αρεσει…ξενερωνω φουλ που τους χανω για 5-6 μερες στην αγγλια #-o

Πολύ καλό το δισκάκι και σκέφτομαι να επενδύσω.
Κανένα λινκ για CD παίζει; Μόνο για βινύλιο έχω βρει.

cd όχι ακόμα, μόνο κασέτα και βινύλιο.

http://www.doomrock.com/Music/CD/Light-Bearer-Lapsus-CD::321.html

Πρέπει να γράφω μαλακίες για να ποστάρεις εσύ? :stuck_out_tongue:

Καλα σου λεει.

Λοιπόν, οι στίχοι είναι η μισή μαγεία, και τα κειμενάκια από κάτω από τους στίχους του κάθε κομματιού που εξηγούν την ιστορία είναι πολύ καλή φάση. Μου αρέσει που είναι σα να ξετυλίγεται μπροστά σου ένα θέατρο και κάθε τραγούδι είναι και από μια πράξη. Και ο τρόπος που φωνάζει τη κάθε λέξη ο άνθρωπος σε αποτελειώνει, είναι ένα ωραίο βασανιστήριο :smiley: Κόλλημα αυτός ο δίσκος.