Liverpool

Αποθέωσε τον Σαλάχ ο Βασιλιάς. Είναι και μέτοχος στους Reds.

εγώ παίδες με αφίσα Καντονά και Κήν έχω μεγαλώσει αλλά αυτή η Λίβερπουλ οφείλει στον εαυτό της πάνω από όλα και μετά στην ιστορία της, να διεκδικήσει του χρόνου πρωτάθλημα με αξιώσεις και να το σηκώσει…

δε ξέρω αν ελέω αγωνιστικής σαπίλας της πιο αντιπαθητικής united ever έχω παραδώσει πνεύμα και απλά έχω κάτσει παθητικά και βλέπω όλες τις άλλες ομάδες με προσοχή πλην της δικιάς μου, αλλά αυτή η γαμημένη liverpool φέτος, αν φτιάξει την άμυνά της και πάρει και ένα σοβαρό τέρμα, θα χαρώ αν το σηκώσει κάποια στιγμή σαν να το σηκώναμε εμείς (και ειδικά τώρα σίγουρα παραπάνω, μιας και αμα δώ μουρίνιο να σηκώνει κούπα στην πρέμιερ με αυτό το έκτρωμα που έχει φτιάξει θα μου γυρίσει η γλώσσα ανάποδα)…

σάλαχ μεταγραφή χρονιάς

2 Likes

Πρέπει να πάρει παίχτες σε κάποιες θέσεις, ναι. Τέρμα και άμυνα βασικά. Από τη μέση και μπροστά παίζει πολύ εκλυστικό, Kloppικό ποδόσφαιρο. Τι να πω, τα μεεγέθη έχουν ξεφύγει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, πολύ όμως θα χαρώ κι εγώ αν αυτή η Liverpool διεκδικήσει (και πάρει) πρωτάθλημα.

2 Likes

πρεπει να φυγει ο γκουαρντιολα πρωτα σε καμια ιταλια ή να καει ο κορμος του με τα πολλα παιχνιδια σε ενα-δυο χρονια για να ανοιξει ο δρομος στη λιβερπουλ

1 Like

παντου λουζερ και καρπαζοεισπρακτορας ο ψευτοβασιλιας

Διχασμένη προσωπικότητα.

1 Like

οι άτιτλοι της πρέμιερ λιγκ κλαίνε για τον ορισμό του πέναλτι που σωστά υπέδειξε ο επόπτης στο 93’ όταν το ακριβοπληρωμένο ταγάρι τους κλώτσησε τον Λαμέλα
φουκαράδες
Λεμπρόν βγάλε ανακοίνωση :joy:

1 Like

Με Μπράϊγ γράφεις εδώ; Κανένα από τα δύο πέναλτυ που έδωσε στην Τότεναμ δεν ήταν.

Ξεκάθαρο κλωτσίδι του Βαν Ντάικ στον Λαμέλα, όποιος το αμφισβητεί έχει σοβαρό πρόβλημα.

Οπως αναπαυεται ο καθενας, δε στο χαλασω, δεν πα’ να πιστευεις οτι πεταει κι ο γαϊδαρος;

1 Like

συγχαρητήρια στον επόπτη που το είδε και διόρθωσε την αβλεψία του διαιτητή

gaidaros

2 Likes

τρολ
παρακαλουνται οι αρμοδιοι να πραξουν τα αυτονοητα (μπαν ip κλπ)

Μια χαρα πέναλτυ ήτανε, το δίνεις, απλά δεν ήταν για να πονέσει και τόσο πολύ ό άλλος… το παράκανε… αλλά τα δίνεις κανονικότατα

ο άλλος 29-30 χρονών μαντράχαλος , πάει και πουλάει με άσχημο τρόπο τσαμπουκά σε πιτσιρικά της Τοτεναμ. Σε αγώνα u-23 . Το παιδί φέρθηκε χίλιες φορές πιο ώριμα και επαγγελματικά που δεν αντέδρασε καθόλου

Σοβαρέψου Ανταμ

Παρτυ η Liverpool!! :sunglasses::sunglasses:

Κυριακή με Τσέλσι

13 χρονια ειναι πολλα

Είχε πολλά προβλήματα η Liverpool όλα αυτά τα χρόνια. Και πάλι ο τελικός δεν είναι εύκολος η Ρεαλ πάει για το τρίτο συνεχόμενο