τωρα τελειωσα τον τεταρτο .πολυ μπλεξιμο στο τελευταιο επεισοδιο
13 φεβρουαριου ξεκινα 8O
Για τους οπαδούς των Χ-Files:
Είχε παίξει πριν από χρόνια μία από τις πιο ιστορικές φιγούρες των X-Files!
Κοίτα να δεις, χαμπάρι δεν είχα πάρει!
Έχω δει εννοείται και τους 4 κύκλους και κάπου πριν το καλοκαίρι ακούγοντας την εκπομπή που έχει καθιερώσει ο καρπετόπουλος στο sport fm μετα απο κάθε season finale 1ον δεν μπόρεσα να κοιμηθώ εκέινο το βράδυ με όσα άκουσα και 2ον έκρινα αναγκαίο πως πρέπει να κάνω ένα recap οοοολες τις season πάλι για να προσέξω κάποια πράγματα…ειδικά όσοι τα έχετε δει με κάψίματα π.χ. 8 κ 10 επεισόδια την ημέρα σας το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί 8 και 10 επεισόδια είναι too much information για να τα επεξεργαστεις…Η σειρά είναι ΕΚ - ΠΛΗ - ΚΤΙ - ΚΗ!!!δεν έχω λόγια…μπορώ να γράφω ώρες για το μυστηριακό πέπλο που καλύπτει την ιστορία, για την τόσο ενδελεχή ανάλυση όλων των χαρακτήρων, για τις εμπειρίες-βιώματα των ηρωών που τους καθορίζουν τις πράξεις αλλά και την προσπάθεια τους να βρουν την κάθαρση απο τα λάθη του παρελθόντος…για την υπέροχη γραφή τόσο σε ατάκες όσο και στο πως παίζει με τον χρόνο το σεναριο (flashback κτλ)…τις φανταστικές ερμηνείες (ξεχωρίζω Terry o’ Quin και Michael Emerson)…εννοείται πως η σειρά δεν είναι καθόλου τυχαία…αφήστε τις κακές γλώσσες…τώρα εννοείται πως υπάρχουν μυστήρια που ακόμα αναζητούν λύση αλλά προσωπικά μελετώντας αρκετά τα επεισόδια έχω καλύφθει αρκετά τουλάχιστον ως προς τις αποφάσεις των ηρώων στο νησί και κυρίως στο μυστήριο που ονομάζεται john Locke…Νομίζω ότι μας αποκαλύφθηκε ένα πολύ μεγάλο μυστικό με όσα έχουμε μάθει για τον συγκεκριμένο ήρωα και ποιος ήταν τελικά ο ρόλος του αλλά ξαναλέω πως υπάρχουν ακόμα ένα σωρό απαντήσεις…Αργει ο Φλεβάρης δυστυχως…
QUOTE=Cozy;453138]Για τους οπαδούς των Χ-Files:
Είχε παίξει πριν από χρόνια μία από τις πιο ιστορικές φιγούρες των X-Files!
Κοίτα να δεις, χαμπάρι δεν είχα πάρει!
Και τον κωλόπαδο μπάτσο Πέρσυ στι πράσινο μίλι!!!
Η σειρά είναι μεγάλη αρρώστεια, έχω χτυπήσει κάτι 10ωρα μέχρι να δω τους κύκλους. Τώρα θα μου σπάσουν τα νεύρα ένα ένα επεισόδιο!!!:blow:
[SPOILER]Eλα δω ρε να ξηγηθουμε στα ισα. Υπερμαχος του Λοκ να μιλαει για Δημοκρατια? Ο τυπος αποφασισε να δολοφονησει, εν ψυχρω, πισώπλατα τη Ναομι (οχι οτι δεν της αξιζε της φωκιας) μονο και μονο επειδη δεν ηθελε να φυγει απο το νησακι του, παρόλο που ηταν αποφαση των πολλων να καλεσουνε το πλοιο.
Και dont get me wrong και μενα ο Des ειναι ο αγαπημενος μου, και ο Jack μου ειναι ψιλοαδιαφορος, αλλα ο φαρος ο Λοκ ειαι για πολλες μπατσες. Σταδιαλα με συγχησες Βεήντερ :p[/SPOILER]
Ενταξει, πλακα εκανα. φωτοσπαθα uber alles
Ποιός μίλησε για δημοκρατία? Ο ίδιος ο Lock είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα και θα πάω εγώ να τον βγάλω άκυρο? Ο Jack είναι ένας τριμάλακας που το μόνο που κάνει είναι να τα σκατώνει ενώ ο Lock από την άλλη μπορεί να τον δέρνει η μ@@@@α αλλά είναι επικός χαρακτήρας, κάθε φορά που του έρχεται επιφοίτηση γίνεται της ταναπούς. Απλά δεν ανήκει στη φωτεινή ή σκοτεινή πλευρά ξεκάθαρα και δε θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν στο τέλος αποδευκνύοταν ότι αυτός είναι το αρχιμ@@@ανο της σειράς. Ο Jack από την άλλη είναι απλά μαλ@@@ας
Brian K. Vaughn (σεναριογράφος της σειράς), σχετικά με την 5η σεζόν: "is definitely going to be the strangest thing thatΆs ever been on network television. Ever.”
…
E άντε γιατι έχουμε ξενερώσει εντελώς με κάτι Πριζον και άλλα τέτοια σοφτ υποκαταστάτατα…
o 1ος κυκλος του prison break ειναι ανωτερος απο οποιονδηποτε του lost
Oυτε καν,αλλα ας το πιστευουν καποιοι.Ειναι προς συμφερον της Dharma.
Και ο 4ος κατώτερος και από το “Βέρα στο Δεξί”. Ή μάλλον ανώτερος σαν κωμωδία.
μπα ο 3ος ηταν χαλια, ο 4ος μια χαρα ειναι μεχρι τωρα αλλο που επρεπε να ειχε σταματησει στο 2ο…
Ο 3ος είναι βαρετός, ο 4ος είναι αστείος με επίπεδο λάμψης, καλημέρα ζωή, Βέρα στο δεξί.
Νταξει, καμια σχεση ο τριτος με τον πρωτο, αλλα απο το να βλεπω Λατρεμμενοι μου Γειτονες και λοιπες αηδιες…
Οσο για τον 4ο δεν ειναι τοσο ασχημο ρε συ… και τη δραση την εχει, και το απροσμενο στοιχειο… :?
Έλα ρε συ δεν έχει κανένα απολύτως ρεαλισμό, η Σόνα που κανείς δεν έβγαινε από εκεί μέσα και αφιερώσαν μια σαιζόν για την αδύνατη απόδραση κάηκε Off Camera και την κάναν όλοι από μέσα σαν τον Παλαιοκώστα, ο Γουίστλερ για τον οποίο αφιερώθηκε μια σαιζόν μας την έκανε σε 10 λεπτά, ο Hitman τους βρίσκει όλους διαισθητικά ενώ παλιά είχαμε ολόκληρη ανάλυση για το πως βρήκε κάποιον ο Mahone ή ο Kellerman, τα άτομα στην ομάδα μιλάνε όλοι με ένα ύφος λες και είναι παλαίμαχοι στις μυστικές υπηρεσίες ενώ είναι ένας βλάκας μουνοίλωτας μεξικάνος, ένας βλάχος πρωην δεσμοφύλακας, μια αλκοολική-πρεζού γιατρίνα, ένας πολιτικός μηχανικός, ένας κωμικός χάκερ(που όποτε μιλάει έχει τη μόνιμη απάντηση σκάσε βλάκα λες και είναι ο χοντρός στο The κόπανοι) και ένας πρώην πράκτορας του FBI(ο μόνος βασικά που θα έπρεπε να έχει λόγο σε τέτοιου είδους αποστολές) τον οποίο τον πήραν παρόλο που είχε σκοτώσει τον πατέρα των 2 από αυτούς που είναι στην ομάδα και κυνηγούσε όλους τους υπόλοιπους να τους καθαρίσει αλλά εντάξει τον συμπονέσαν για το προσωπικό του δράμα με το γιό του οπότε όλοι οι καλοί χωράνε και τέλος ένας Teabag που δεν κολλάει πουθενά πλέον αλλά επειδή ήταν ο πιο δημοφιλής χαρακτήρας τον κολλάνε όπως να ναι. Μετά έχουμε τον καράφλα που εμφανίζεται παντού δημοσία θέα και μιλάει κανονικά ενώ στη δεύτερη σαιζόν τον είχαν να κάνει βαρκάδα κάναδυο μίλια στο ποτάμι για να μην τον πιάσει κάνας δορυφόρος, το Reunion Sarah-Mike ήταν εντελώς ξενέρωτο, ο Linkoln βλάκας που δεν πρόσεξε αν το κεφάλι ανήκε στο σωστό πτώμα και γενικά σεναριακές τρύπες μεγαλύτερες και από αυτές που υπάρχουν σε μουχλιασμένο τυρί Έμενταλ που το μασούλησε αρουραίος στα τελευταία στάδια λιμοκτονίας, κακοί μελό κλισαρισμένοι διάλογοι, σκηνοθεσία ότι ναναι και δε συμμαζεύεται. Εμένα πάντως μου αρέσει σαν κωμωδία τύπου βέρα στο δεξί αλλά αν πάω να το πάρω στα σοβαρά και αν σκεφτώ τις 2 πρώτες σαιζόν άστα να πάνε.
όχι πως η δεύτερη σεζόν δεν είχε σεναριακές κουλαδιές ε
κατά τα άλλα, μιλάς σωστά.
ωραια τα λες, και συμφωνω…αλλα επειδη δεν μπορω να δικαιολογησω τη θεση μου θα τα ριξω ολα στο writer’s strike
πφ, σαχλαμαρίτσες :p. απεργία είχαμε μόνο πέρσι, όχι φέτος, ούτε πρόπερσι :D. στη γωνιά σου!
Μην βλέπω αναφορές για υπερμετριες σειρές στο thread για την πιο ολοκληρωμένη απο κάθε άποψη σειρά ever…Ευχαριστώ…επείδη είμαι κ φαντάρος ότι μαθαίνεται στο νετ παρακαλείσθε να το ποσταρετε σε χρόνο λιγότερο των 30 sec. κ πάλι ευχαριστώ!