Manchester United

Αντί να λέτε πάλι καλά που γλιτώσατε από τον τραγικό, ζητάτε και τα ρέστα :stuck_out_tongue:!

1 Like

ρε

Tι καιρό έκανε παραμονή Αγίου Αντωνίου που βάλαμε καμίνι?
Άνοιξε η πόρτα και φώναξες ποιός είναι?

:joy::joy:

Ένα άγαλμα στον Ντε Χεα.

25.1.1995

Λίγο μετά τον Φλεβάρη, μου πήρε ο πατέρας μου δώρο την φανέλα του που την ζητούσα κάνα 6μηνο, έτυχε να είναι η συγκεκριμένη μαύρη εκτός έδρας εμφάνιση -μόνο αυτήν είχε βρεί- και έπαιξε τρελή γκρίνια ‘‘γιατί δεν έχω την κόκκινηηηηηη’’ :smile:

On other news, πάμε δυνατά με Arsenal σήμερα αν και με αρκετές αλλαγές !

βάλε καμιά αγγελία να την αλλάξεις

image

Έφυγε ο καταστροφέας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, η πορτογαλική ντίβα και είδαν προκοπή εκεί στο Manchester.

1 Like

Την ψυχή θα μας βγάλει πάλι στο μεταγραφικό παζάρι η ομάδα, γαμώ τους Γκλέηζερς και τον Γουντ γαμώ

Στον αέρα Λουκάκου-Ποκπα (+ κάτι παλτά τύπου Ροχο), στον αέρα Μαγκουάηρ-Φερνάντο Σάντσεζ-Σάβιτς από την άλλη πλευρά, άντε να δούμε τι θα δούμε 10 κωλομέρες μείνανε

3 Likes

Δεεν τσουλαει το πράγμα πάλι… Κριμας

Οποιος ασχολειται εστω και επιδερμικα γνωριζει οτι αν δεν φυγουν οι Γκλειζερς(παρα πολυ δυσκολο) δεν υπαρχει σωτηρια παρα μονο σποραδικες αναλαμπες.Επιμερους ευθυνες μπορει να αποδωσει κανεις σε πολλους αλλα ο πυρηνας του προβληματος ειναι ξεκαθαρος.

2 Likes

Εγω παντως ελαβα σημερα το ωραιοτατο κουτι που ερχεται με την ανανεωση του membership και εστω και για λιγο με γλυκανε.

1 Like

Ωπ ωραιος, κ γω το περιμενω

οντοπικ συμφωνω απολυτα, με γκλεηζερς κ σκυλι τους τον Γουντ, σποραδικες αναλαμπες μονο κ κανενα σοβαρο πλανο για το μελλον… η ομαδα εχει γινει μαγαζι κ περιοδευων θιασος για κινεζους κ σια. Ντυμπαλα αμα κατσει φοβαμαι οτι ειναι καθαρα μεταφραφη Γουντ κ θα χασουμε κανενα Μπρουνο κ θα χτυπαμε το κεφαλι μας στο τοιχο!

1 Like

100% ξεκινούν από την ιδιοκτησία τα προβλήματα, από τότε που έφυγε ο SAF όποια κίνηση έχει γίνει είτε για προσωπικό είτε για μεταγραφή είναι βεβιασμένη. Και η μονιμοποίηση Σόλσκιερ λόγω κάποιων αποτελεσμάτων που έκατσαν στην αρχή, βεβιασμένη κίνηση φαίνεται. Δε βλέπω να χτυπάμε Σίτι και Λίβερπουλ σύντομα έτσι.

2 Likes

Ο Σολσκιερ δε με χαλαει προσωπικα, σε μια υγιη United δε βρισκω λογο να μην πιασει, μικρος ειναι, πολυ σοβαρος φαινεται κ ειναι κ 110% ταγμενος στη φανελα κ στην ιδεα United… στο 2019 θεωρω οτι παλαιοτεροι tacticians δεν εχουν τοσο σημαντικη θεση, δεν υπαρχει καμια καινοτομια πλεον να φερουν ουτε καποιος που θα δουλεψει κ θα μελετησει σε βαθος την προπονητικη, θα εχει θεματα συστηματων, τακτικων κτλ. Η φαση τωρα θελει ανθρωπους που μπορουν να διαχειριστουν αποδυτηρια λογω των τεραστιων ποσων και της νοοτροπιας των νεων παικτων κ στη συνεχεια να τους εμπνευσουν οσο μπορουν κ να παιξουν μπαλα. Ζινταν (at least για 3 χρονια υπεταξε αποδυτηρια κ καπριτσια του θιασου της Ρεαλ), Ποκετινο, Κλοπ, Σιμεονε κτλ, ολοι πρωην παικτες που εφαρμοζουν ενα Χ πλανο παιχνιδιου αλλα πρωτα απο ολα μανατζαρουν τους παικτες τους σε προσωπικο επιπεδο και διαχειριζονται οσο καλυτερα μπορουν τα καπριτσια του καθε Ροναλντο, Γκριζμαν, των πουτανοπαιδων :stuck_out_tongue: της Τοτεναμ, Σαλαχ κ σια… Μουρινιο, Eμερι, Σαρι κτλ, προπονητες με την πιο παραδοσιακη εννοια, φτυνουν αιμα πια κ φευγουν νυκτα επειδη τα σπανε με παικτες.
Δε βρισκω λογο κ ο Ολε οπως ειπα να μην ακολουθησει μια καριερα στη προπονητικη κ δη στην United, περαν του οτι τεχνικα ειναι επαρκεστατος κ δειχνει κ ενδιαφερον να εξελιχθει (εχει ακομα δουλεια να κανει αλλα περισυ στην καλη μας περιοδο πριν τους τραυματισμους κ την υπερκοπωση, εδειξε καλα δειγματα) ενω στο κομματι της διαχειρισης αποδυτηριων δεν ειναι Μουρινιο, simple as that κ αυτο φαινεται και στο πως χειριζεται το θεμα Ποκπα ολο το καλοκαιρι… oh wait, βρισκω λογο, εχει απο πανω του Γκλεηζερς κ Γουντ. Ο καθενας να ερχοταν, αχρηστος θα κατεληγε με τετοια διοικηση. Τον Ροτζερς ηθελα προσωπικα, νυχτα θα εφευγε κ αυτος κοκ

Δεν ειναι τυχαιο που παλτα οπως Ροχο Μπειγι Σαντσεζ Νταρμιαν κτλ δεν εκκαθαριστηκαν φετος. Πανακριβοι ολοι, κανεις δε τους θελει. Μια σοβαρη διοικηση με τα εσοδα της ομαδας, θα πληρωνε απο πανω για μερικους την διαφορα κ θα εκανε ενα τρελο ξεκαθαρισμα αυτο το καλοκαιρι, οπως ηθελε κ ο Ολε. Αλλα ειμαστε αυτοι που ημαστε δυστυχως

Τον Ολε θα τον ηθελα σε μια υγιη United, νυχτα θα φυγει κ αυτος οπως κ ο επομενος του. Τουλαχιστον να αφησει 3-4 ταλεντα κ 4-5 σοβαρους παικτες στην ομαδα μπας κ στο μελλον αλλαξει κατι κ δε χρειαστει ενα μαζικο reset

Οι εποχες SAF εχουν περασει ανεπιστρεπτι οριστικα, ο γερος εδιωχνε σε μισο βραδυ Σταμ, Κην, Μπεκαμ και στα @@ του ολα, δεν του κουνιοταν κανεις. Τωρα αν χασεις Ροχο μπαινεις μεσα που λεει ο λογος

2 Likes

Παντως το οτι ο Μουρινιο ειναι κανας σκατοψυχος που κανει χαμο στα αποδυτηρια ειναι λιγο μυθος, στις ομαδες που πετυχε ολοι σταζανε μελι για το ποσο καλα τα πηγαινε με τους παικτες του και πως τραβαγε την πιεση απο πανω τους με τα mind games στις συνεντευξεις τυπου. Χαρακτηριστικη η σκηνη στο παρκινγκ που αγκαλιαζεται με τον Ματερατσι που κλαιει σαν παιδακι που φευγει (ο Ματερατσι τωρα ετσι?). Προφανως για να μπορεσεις να επιβληθεις στα αποδυτηρια χωρις να σε καβαλαει ο καθε Πογκμπα θες και στηριξη απο την διοικηση και επειδη οι Γκλειζερς ειναι καραγκιοζηδες οι κακομαθημενοι θα τον φανε και τον Ολε και να μου το θυμηθεις (ηδη ειχε αρχισει τις μουρμουρες για το συστημα ο Πογκμπα περσυ προς το τελος).

2 Likes

Συμφωνώ σε όλα. Δεν έχω πρόβλημα με τον Σόλσκιερ, το έγραψα αυτό επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν τον έκαναν μόνιμο για τους λόγους που λες, αλλά επειδή κάναμε μερικές νίκες απανωτά όταν ανέλαβε. Δηλαδή δε νομίζω ότι το μελετήσανε καθόλου, ήταν φάση “ε μωρέ, καλό παιδί είναι, νικάει η ομάδα, άσ’ τον εκεί, δώσ’ του και λίγα χρόνια συμβόλαιο και έχει ο Θεός”. Η ίδια λογική βασικά που μας έχει αφήσει όλα αυτά τα συμβόλαια που ανέφερες. Οπότε ναι, λογικά νύχτα θα φύγει κι αυτός νομοτελειακά.

Εγώ έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι περισσότερο μια περσόνα προς τα έξω είναι η εικόνα αλαζονείας του Μουρίνιο παρά η κανονική συμπεριφορά του στην καθημερινή επαφή με τους παίκτες. Αλλά εδώ κολάει αυτό που έγραψε ο Λουπέν παραπάνω, όταν σου κάθονται περιπτώσεις τύπου Πογκμπά που την έχουν δει κάπως, προπονητές σαν τον Μουρίνιο ή τον Φαν Χάαλ δεν τα σηκώνουν αυτά.

3 Likes

ούτε εγώ πιστεύω στην σκατοψυχιά του Μουρίνιο, αλλά στο ότι όντας δυναμικός και ίσως πιο ‘‘ιδιαίτερος’’ στην καθημερινή του συμπεριφορά με παίκτες, δεν μπόρεσε να τα βάλει με άτομα όπως ο Ποκμπα και σια, που βγάζουν τον μήνα το ΑΕΠ μιας χώρας, τα media τους έχουν κάνει θεούς και έχουν πλέον άποψη για τα πάντα στα αποδυτήρια ή στον αγωνιστικό χώρο (αν και ο τρόπος παιχνιδιού που προσπαθούσε να επιβάλλει στην ομάδα, φαντάζομαι το γιατί θα έκανε και τον πιο επαγγελματία να φτάσει στα όρια του)… πάρα πολύ δύσκολο να κουμαντάρει κανείς τέτοιες βεντέτες πια. Δυστυχώς ένα παπούτσι στο κεφάλι δεν αρκεί πλέον :stuck_out_tongue:

Εντωμεταξεί αστεία πράματα διαβάζουμε, Ντυμπάλα προφανώς δεν ψήνει να αφήσει Τορίνο και ζητά μισθούς Σάντσεζ. Ελπίζω πραγματικά να ναυαγήσει η περίπτωση αυτή αν ισχύουν τα παραπάνω και να ανακοινώσουν άμεσα Μαγκουάιρ - Φερνάντεζ λένε από βδομάδα γιατί έχει ένα σούπερ καπ something το σκ και δε θέλουν να πάει ο παίκτης να παίξει όντας τελειωμένος για μεταγραφή.
Λουκάκος ας μείνει στο κάτω κάτω για πάγκο. Eπαγγελματισμό έχει δείξει στη συμπεριφορά του ως τώρα πολλές φορές, σήκωσε την ομάδα με διαδοχικά σκοραρίσματα πέρυσι τον Φλεβάρη/Μάρτη που είχαμε μια κόλαση από τραυματισμούς και κάρτες και γενικά το παλικάρι δείχνει φιλότιμο και δε μουρμουρίζει πολύ -γνωρίζοντας από πέρυσι ότι δύσκολα θα καθιερωθεί σε αυτό το σχήμα που θέλει ο Ολε-. Δεν είναι για United ούτε για Αγγλία, η Ιταλία θα ήταν το ιδανικό για αυτόν αυτή τη στιγμή βάση σώματος και τρόπου παιχνιδιού αλλά τι να κάνουμε, ας δώσει ένα 80άρι και η Γιουβέντους να τον πάρει και ας πουλήσει αλλού Ντιμπάλα να βρεί λεφτά, τι τις έχουμε τις πολυεθνικές στην Ισπανία :stuck_out_tongue:
Αν έφευγε Ποκμπα και με τα λεφτά αυτά βάζαμε και έναν Σάβιτς από Λάτσιο στο παιχνίδι, με Σάβιτς-Φερνάντες-Μακτόμινε κέντρο θα ήμασταν θεωρώ απείρως καλύτερα. But still τελείως υποθετικά αυτά, μιας και προφανώς δεν ξέρω αν θα πιάσουν/πιάναν σε Αγγλία αυτοί οι παίκτες…αλλά όλα αυτά, πάλι 10 μέρες πριν το πρώτο ματς της σεζόν. Αστείος προγραμματισμός, αστεία οργάνωση, αστεία Διοίκηση. Ακόμα περιμένω director of fooftball…

2 Likes

Απλα και περιεκτικα ολη η ιστορια της Γιουναιτεντ τα τελευταια 6 χρονια!
Παντως καλο ειναι περα απαυτα να μην πέσουμε στη λούμπα να εκμηδενίσουμε την σημασία του εκάστοτε προπονητή. Υπάρχει και το παράδειγμα του Κλοπ που δειχνει πως ακόμα και σε παρόμοιες με εμάς καταστάσεις(διοικηση Αμερικανων, budget κλπ) μια κατάλληλη επιλογή σ’ αυτό το πόστο θα μπορούσε να δώσει πολύ καλύτερα αποτελεσματα.Ο Ολε εχει δυνατοτητες αλλα κακα τα ψεματα η επιλογη του εγινε και με κριτηριο την δεδομενη λογω απειριας και διψας για δουλεια σαυτο το επιπεδο, αδυναμιας του για κριτικη προς τα πανω.

2 Likes

93 μύρια ο Μαγκουάιρ λέει, αχχαχαχ, τι ζούμε ρε φίλε