Λοιπόν για το Prophit Feeds δε θα μιλήσω και πολύ, μιας και το έχω εκθειάσει μέσα στο φόρουμ, και είναι μάλλον ο καλύτερος δίσκος του 2010 pour mois. Ναι το no.3 στο οποίο τον είχα βάλει στη λίστα μου, είναι πολύ λίγο. Αλήθεια.
Για όποιον δε το’ χει καταλάβει, ο συγκεκριμένος δίσκος, είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει το σύγχρονο ευαγγέλιο του νεότερου crust, και ναι, στέκεται αντάξια, στους προκατόχους του ονόματι: Vengeance, Nightmares, Live The Storm και τα σχετικά.
Το thread δε το ανοίγω τόσο γι’ αυτόν τον δίσκο λοίπον, όσο για να μιλάω / συζητάμε λίγο πιο συγκεντρωμένα, για μία από τις αγαπημένες μου πλέον μπάντες, ενδεχομένως και αλλονών. Σε νέα τώρα…
MASAKARI NEWS:
Μάιος 2011: Θα κυκλοφορήσει 7" σε 300 αντύτιπα, με 1 νέα κομμάτι και μία διασκευή (απορώ ποιά θα είναι)
Καλοκαίρι 2011: Split 12" με Alpinist:!:
“So we have just begun discussing the particulars for the split and we have to say we are getting super excited about it. We are in the middle of writing. We have completed about 3 new songs and are in the middle of about 2 or 3 more. The new batches of songs are by far the best songs we have written as a band. It will hopefully be out by June of 2011 on Alerta Antifascista and a US pressing by Halo of Flies sometime after!”
Kακό νέο: Λόγω των δουλειών τους δε θα μπορέσουν φέτος να πραγματοποιήσουν Ευρωπαικό τουρ, και μετατίθεται για το 2012. Οπότε με το καλό αν ζούμε, πάμε κι έξω να τους δούμε του χρόνου.
Αυτά:)
Κάποια παλιότερα πράγματα που έχω πει για την μπάντα:
EDIT: Sorry, αλλά οι στίχοι αυτοί είναι συγκλονιστικοί και κάθε φορά που τους ακούω μαζί με το τραγούδι ανατριχιάζω, όποτε κάθισα και τους έγραψα γιατί δε τους έβρισκα. Αναφέρονται στις κυνομαχίες , στα καημένα τα σκυλιά και σέ αυτούς που τις οργανώνουν.
Pain Conceived As A Tool
“raised under indoctrination of murder. Bred To Kill
because of ignorance calculated to the highest degree
you sense the loyalty and with all your manipulation create madness
and so you pull the strings. bound by love controlled by your hand
for as you look into their eyes and see the fueling fire
we look back and see it is you that holds the hate
its not the breed but your perception that’s is vicious”