Αmebix - Sonic Mass (2011) -μονο κλαμα-

Αυτες τις ορεξεις να τις κρατησεις γι αλλου. :expressionless: Και δε γινεται να ειναι Amebix αυτο το πραγμα και ταυτοχρονα ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.

Εμενα το αγαπημενο μου σημειο ειναι στο τελος εκει που μπαινουν τα πληκτρα. Μου θυμισε λιγο πως κλεινει το It Hurts των Head Control System για καποιο πολυ περιεργο λογο.

Είμαι άσχετος με το crust punk και τα ρέστα πρώτη φορά ακούω το όνομα της μπάντας έβαλα από καθαρή περιέργεια και επειδή βαριέμαι λιγάκι αυτή την στιγμή, το κομμάτι για να το ακούσω και ήρθα εδώ μέσα να πω ότι πρόκειται για εκπληκτικό τραγούδι και εξίσου εκπληκτικό βίντεο.

Αυτά.

Τετοιο κολουμπρο Εκπληξης παντως ειχα να φαω απ το Monotheist. Αν και τα υπολοιπα ειναι τετοιου επιπεδου ετοιμαζομαστε για χαρτομαντηλα.

Ρε τους Amebix. Για δες.

μου βγαλες το λάδι γαμώτο σου…:stuck_out_tongue:

Πραγματικά αν ο δίσκος είναι έτσι θα είναι κορυφαίο comeback και παράδειγμα προς όλους.

ρεδεγινεταιρεεχωπαθειζημιαλεμε :!:

μολις παρατηρησα οτι σε καποια φαση στο βιντεοκλιπ, εκει με τα χιονισμενα βουνα, δειχνει τρεις τυπους μεσα σε παγους:|

Πραγματικά συγκίνηση παιδιά, ελπίζω να το νιώσουν κι άλλοι αυτό, όπως οι λιγοστοί που’ χουν γραψει μεχρι τωρα, και αλλοι εξω απ’ τον φορο.

[SPOILER]και να αφήσουν καποιοι αλλοι τα περι στροφης, αλλαγης κλπ :wink:[/SPOILER]

[B]fingers crossed o δισκος να ναι ετσι[/B]

κομματι-επος,γεματο συναισθημα.

σεπτεμβρη θα βγει ειπαμε?

ειναι μακρια ρε8O

Γελάω με “-μονο κλαμα-” στον τίτλο :lol: :smiley:

Μ’άρεσε πολύ το κομμάτι, δεν θα πώ ψέματα.
Απλά δεν τραβάω τα βυζιά μου… ακόμα!
Ούτως ή άλλως ποτέ δεν ακολούθησαν τον safe δρόμο οι Amebix και σταρχίδια μας αν είναι crust ή punk ή οτιδήποτε άλλο.

Θέλω ν ακούσω όλο το δίσκο, μόνο μ’αυτό το κομμάτι δεν μπορώ να καταλάβω πολλά.

Είστε όλοι υπερβολικοί.

Χμ. Και ναι και οχι. Το σκεφτηκα αυτο που ειπες πριν καν το πεις (στο σταυρο που σου κανω πισω απ την οθονη, πατησα τον συνδεσμο ετοιμος να διαβασω ποστ τυπου ‘‘δεν ενθουσιαστηκα’’), επειδη το video παιζει μεγαλο ρολο σε προκληση συναισθηματων κλπ. Απο την αλλη ομως ρε συ ειναι μεγαλη υποθεση οι Amebix να το γυριζουν σε αυτο το ποστοεπικουρoχεβυμεταλ (επειδη κατι σημεια ειναι εντελως χεβυ μεταλ ε) και πιστευω πως αν ειχα στιχους και τετοια μια χαρα την ιδια εντυπωση θα ειχα. Οπως και να χει μπορει ολο το υπολοιπο να καταληγει σα μια τεραστια πατατα (που δεν ειναι και τοσο απιθανο δλδ), απλα προσωπικα χαιρομαι επειδη δε μ αρεσει να βλεπω μπαντες που καποτε ηταν πρωτοποροι να παιζουν σαν ολους αυτους που επηρρεασαν και να μη το καταφερνουν κι ιδιαιτερα καλα. Γι αυτο πεταξα τη λεξη Monotheist, οχι λογω πρωτοποριας αλλα επειδη γουσταρω οταν μια μπαντα νοιωθει να δημιουργησει κατι διαφορετικο και δειχνει να το πετυχαινει.

λεπον ειμαι ασχετος.δεν τους ειχα ξανακουσει ποτε,δε ξερω καν τι ειναι crust και το τραγουδι με αφησε μαλακα8O

με δεχεστε στο τοπικ?:stuck_out_tongue:

Ε με το ονομα που βαλε στο θρεντ ο Worst,θα μπει στον πειρασμο και η “κουτση Μαρια” να ακουσει (και να μαι :p) !

Οντως φοβερο το κομματι,αν και ειχα εντελως διαφορετικη εικονα για το πως περιπου ακουγεται το crust . :-k

[SPOILER]Νταξει τωρα περιμενουμε και εμεις να το ακουσουμε και θα εκφρασουμε και αποψΑΡΑ. 8) :p[/SPOILER]

Να σας πω την αληθεια εγω τους Amebix περισσοτερο τους θεωρω μια heavy metal μπαντα - παρολο που παντα ντρεπομουν να το παραδεχθω. Δηλαδη ακουστε riff εδω περα http://youtu.be/UvhkCCUWZLY

Οκ εχουν και punk μεσα εννοειται, περισσοτερο και πιο ξεκαθαρα απ οτι ειχαν οι venom κι οι hellhammer, απλα στοχευω στο οτι οι μουσικοι εκεινης της γενιας δεν αντιλαμβανονταν ορισμενα πραγματα οπως εμεις σημερα κι ειχαν μια πιο ενιαια αποψη

Παίδες κατ’ αρχας ευπροσδεκτοι όλοι!

Κάτα δεύτερον μη σας ψαρώνει γενικά μια ταμπέλα που είχε απλά η μπάντα παλιότερα. Το κομμάτι αυτό δεν είναι crust αλλά δε μας νοιάζει και τόσο γιατί ισχύουν ακριβώς τα παρακάτω (κατά λέξη)

επιπλέον την heavy μεταλιλα την ειχαν όντως και παλιοτερα:wink:

(δηλαδή μην περιμένετε να μπείτε στο crust thread και να ακούσετε τέτοια πράματα:))

Eυελπιστώ με όλη μου τη δύναμη όλος ο δίσκος να είναι έτσι και να μην είναι πατάτα. (Μεταξυ μας δε το κοβω να ειναι πατατα, αλλα who knows. κρατουμε πισινη)

Στο 2.58 φωνητικα ανατριχιαστικα. Οταν μαπινουν τα πληκτρα ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ

Μεχρι και στην μανα μου αρεσε ε…Το ακουγα χθες βραδυ σπιτι και ακουγοταν. Και κανει η μανα μου απο το σαλονι: “Πολυ ωραιο τραγουδι αυτο! Ποιοι το λενε?”. Ε νταξ :stuck_out_tongue:

H λέξη μονοθέιστ πέρασε κι εμένα από το μυαλό μου με την πρώτη ακρόαση, αλλά καλύτερα ας ακούσουμε όλο το δίσκο και μετά λέμε βαριές κουβέντες.
Τώρα οι Amebix πάντα χεβιμεταλίζανε (κάπου είχα διαβάσει ότι πίσω στα 80ς ουσιαστικά έκαναν το αντίθετο από τις θρας μπάντες -που ανακάτευαν το μέταλ με πανκ ρυθμολογίες- με το να ανακατεύουν το πανκ με μέταλ ρυθμολογίες), το Monolith (έπος) εξάλλου είχε βγει από τη heavy metal records που έβγαζε κυρίως nwobhm δίσκους, και στην τελική το knights of the black sun θα μπορούσε άνετα να είναι το [U]Coming Home[/U] του σήμερα.

Αυτά, ριπίτ ξανά και ξανά μέχρι να έχουμε νεότερα.

Yπάρχει ήδη θρεντ, οπότε ας συνενώσει κάποιος μοντ.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=20263

Πολύ ωραίο το κομμάτι, αλλά έχει δίκιο ο ριπνουμπ, γιατί κατευθείαν αρχίζουν οι συγκρίσεις, υπερβολές δεν καταλαβαίνω.

Εμένα προς το παρόν μου φαίνεται αυτό που έχει πει ο Βleedin, η δύναμη του Μαγιόργκα, και πως μετασχηματίζει τη μπάντα.

Πραγματικά πολύ ώραίο κομμάτι

Η αλήθεια είναι πως δεν το έπιασα με τη μία αλλά μετά από πιο προσεκτικές ακροάσεις έχω να πώ μόνο: ανατριχίλα και συγκίνηση

άντε να βγεί το album επιτέλουςςςςς

Είτε είναι πατάτα το άλμπουμ πάντως, είτε όχι, το κομμάτι Knights Of The Black Sun, θα μείνει για καιρό στη μουσική ιστορία μου. Τέτοιο παπατατρακ με κομμάτι δε το παθαίνω καθόλου συχνά. Μ΄εχει αγγιξει οσο δε παει σε συνδιασμο με καποια πραματα που ζω αυτες τις μερες.

Αυτό και το Βlack Heksen Rise απο ιντεγκριτι μακραν κορυφαια κομματια της φετινης χρονιας. Απλα και λακωνικα

Εμένα πάλι κάτι μου λέει (και ελπίζω δηλαδή) οτι το συγκεκριμένο κομμάτι θα είναι στα “χιτάκια” του δίσκου, απ’τα εύκολα κομμάτια δηλαδή, καταλαβένετε τι εννοώ.
Χωρίς να θέλω να μειώσω το κομμάτι βέβαια.
Περιμένω την μουσική και στιχουργική μαυρίλα των Amebix…