Metal Hammer vs RockHard

φιλε night sky για να θεσουμε ενα τελος στην προσωπικη και φιλικη- θελω να πιστευω-λεκτικη μας διαμαχη:p λοιπον, και προσωπικη κριση εχω (και στο λεω εγω που ξερω καλα τον εαυτο μου) και ο συγκεκριμενος τροπος γραφης μου υφισταται πολυ πριν καταπιαστω με την αναγνωση του μεταλ χαμερ ! το οτι το θεωρω σπουδαιο περιοδικο δεν σημαινει οτι ενστερνιζομαι και υιοθετω ολες του τις αποψεις του ! πολλους δισκους που εχει αποθεωσει τους εχω βρει αδιαφορους, αλλα και δισκους που εχει χαντακωσει εγω προσωπικα τους εχω αγαπησει κα τους εχω αγορασει ! τελος, σε προτρεπω να ανατρεξεις στο φορουμ κυκλοφοριες -epica και θα καταλαβεις και εμπρακτα τα παραπανω !

Eίσαι θεός! :bow2:

Εγραψες λοιπον:

για μενα απλα ο καλυτερος δισκος της μπαντας! παιξιμο,παραγωγη,φωνητικα ολα σε υψηλοτατο επιπεδο! α, και σιγουρα ο δισκος δεν ειναι για 6 (βαθμολογια του μεταλ χαμερ)! χαμερ μαζι μεγαλωνουμε,μεσα απο τις σελιδες σου εχω μαθει πολλα για την αγαπημενη μου μουσικη, ανακαλυπτω συνεχως και αγοραζω παρα πολλους δισκους απο τις δισκοκριτικες σου και οχι μονο αλλα για τον καινουργιο δισκο των epica λ-α-ν-θ-α-ν-ε-ι-ς! δεν πειραζει παντως ανθρωποι ειμαστε και λαθη καποιες φορες θα κανουμε!

Ναι, αλλα παλι μια ωδη προς το περιοδικο βλεπω εγω. :roll:
Πηρες αφορμη στο ασχετο απο μια νεα κυκλοφορια, για να μας πεις οτι εχεις μεγαλωσει μαζι με το συγκεκριμενο περιοδικο και εχεις μαθει τοσα πολλα πραγματα απο αυτο. Τυχαιο ? :-k

ΗammeroXIGAS detected :blues:

Αντε πες μας ποιος εισαι.

παντως 666% δεν γραφω στο μεταλ χαμερ[-X

Ρε, κουλάρετε λίγο. :lol: Το παιδί απλώς εμφανίζει την πλέον συνήθη παιδική ασθένεια του μεταλλά: σκέφτεται α-λα Χάμμερ, αγοράζει/ακούει μουσική α-λα Χάμμερ, γράφει α-λα Χάμμερ. Είναι σε μια φάση που δεν το χει ξεπεράσει ακόμα. Αλλά που θα πάει! Μια μέρα θα διαβάσετε ποστ του “μα τί μαλακίες γράφει αυτός ο Χρονόπουλος”! (ενώ τώρα προφανώς διαβάζει τα εντιτόριαλ και βαράει μαλακία) :stuck_out_tongue:

I’ve been there. I know.

α ρε gracchus babeuf με γραπωσες και πλεον πρεπει να αποφανθω…πλεον δυναμαι να ομολογησω (κλαψ,λιγμ) οτι εχω υποπεσει στο βαρυτατο αμαρτημα του ασβεστωματος των τοιχων της οικιας μου δραττωντας στο ενα χερι το editorial του καταπτυστου χρονοπουλου! η στενομυαλλια παντως σιγουρα δεν με πτοει…:):smiley:

Ναι ρε Hammer, τι να διαβάζει το παλικάρι δηλαδή, Downtown;

Και εγώ το κάνω εδώ και 20 χρόνια, αν και έχω πάψει να το παίρνω στα σοβαρά καμιά δεκαετία τώρα…:stuck_out_tongue:

Ποιό βαρύτατο αμάρτημα ρε γκαζμά, αφού σου λέω ότι κι εγώ έχω περάσει απ’ αυτή τη φάση!

Δεν είναι και τόσο τραγικό να παραδεχτείς ότι διαβάζεις Χάμμερ και ΧΥΝΕΙΣ. Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του ρόκιν, αν δεν παραδέχονται ότι σε κάποια δεδομένη χρονική στιγμή έκαναν το ίδιο, είναι άθλιοι υποκριτές και ψευταράδες. 8)

Hammer=πρεζα:-k

:lol:

:oops:

ΟΚ, το γάμησα.

Ε, όλο Χάμμερ και Χάμμερ, πολύ θέλει κι αυτό το μυαλό; Ένα είναι το γαμημένο!

Του ρόκιν μωρέ! :smiley:

Α, εντάξει τότε!

Ας επαναφέρουμε ένα γνωστό θέμα…

Εσεις που βρίζετε και κοροιδεύετε το hammer, πόσο είπαμε πως θα πουλούσατε το ένα από τα δύο(:wink: σας α*****κια για να γράψετε σε αυτό;

Μεταξύ μας είμαστε, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και πείτε την αλήθεια…

το hammer γαμάει, έχει πλάκα και το 80% αυτών που ακούτε από κει τα μάθατε…πείτε την αλήθεια, μεταξύ μας είμαστε…

και κάτι ακόμα, αφού δεν σας νοιάζει, γιατι ασχολείστε?

πάλι βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα αγαπητέ…

Ψάχνω να βρω ένα ποστ που να κοροϊδεύει/βρίζει το Hammer στις τελευταίες 5 σελίδες και ομολογώ ότι μου διαφεύγει.

Επομένως ο raiseyourfist απλά ήθελε να γράψει τη μαλακία του.

Μια ανάγνωση ενός περιοδικού, μιας εφημερίδας, ενός site έχει δύο βασικές παραμέτρους. Τον/τους αρθογράφους και τον αναγνώστη.

Π.Χ. Χαμαιρ νο. 298

Αναγνώστης 1
Το διαβάζει ολόκληρο και εκείνο το μήνα στην επίσκεψη στα δισκάδικα αγοράζει καινούργιο Megadeth που επέστρεψαν στα παλιά, W.A.S.P. Babylon που είναι ότι καλύτερο έχουν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό, Shadows fall που τα σπάνε και το καινούργιο Marduk γιατί ακούει και ακραία πράγματα. Μετά στο σπίτι κατεβάζει το καινούργιο Epica, (θα το αγόραζε αλλά το 6άρι τον απέτρεψε) το 69 eyes (τι είναι αυτοί που μιλάει όλος ο κόσμος??) και το Arch Enemy με τις επανεκτελέσεις (καλό αλλά όχι να το αγοράσω) και το Sonata Arctica (καλοί αλλά πολύ power)

Αναγνώστης 2
Το διαβάζει και πάει στα δισκάδικα ή παραγγέλνει το Devils Blood (κάτι θα ξέρει ο Fenriz), το Stabat mater του Mikko, το The black (δίσκο μετά το 94!!). το Psyke project (το Apnea έσπερνε). Μετά πάει σπίτι κατεβάζει Arrival of satan να δει τι παίζει, το Beardfish γιατί παίζουν καλό prog rock και ο Συμελιάδης λέει μαλακίες, το Marduk μόνο και μόνο για τον Mortuus, το Redemption γιατί Ray Alder είναι αυτός και το Megadeth για να δει αν όντως είναι καλό.

Χοχοχο! 8)

ειναι αληθεια οτι οι περισσοτεροι που ακουμε μεταλ ξερουμε οτι ξερουμε απο τον μεταλ τυπο, ειδικα οσοι δεν ειχαμε νετ οταν αρχισαμε να ακουμε αυτη τη μουσικη η οσοι μεναμε επαρχια. στα πρωτα χρονια λοιπον τα περιοδικα αυτα ηταν απαραιτητα και τα σι ντι που συνηθως εβαζαν ηταν θησαυρος ειδικα για οσους δεν ειχαν αλλους τροπους να ψαχτουν με πολλες μπαντες. απο μια ηλικια και μετα ομως δεν μπορεις να παρεις περιοδικα τυπου χαμερ και πολυ στα σοβαρα. αν δεν μπορεις να καταλαβεις το γιατι η εισαι ακομα κατω απο 18 η δεν εχεις ακουσει ποτε δισκο που να μην τον εχει προωθησει το χαμερ.

Πιστεύω ότι ο raiseyourfist είναι ο Πούσιος.

γάτος είσαι μεγάλε! Μέντιουμ, μέντιουμ???

διαβάζεις και τα αχαμνά της χήνας???

πίστευε και μη, ερεύενα!

πίστευε, και μη ερεύνα!

Η φρασεολογία πανομοιότυπη πάντως ψηλέ, να το κοιτάξεις.