Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Κι ομως το Confusion ειναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ που περιγραφεται αψογα απο το μιγμα Justice - Reload.

OK λοιπόν να το βάλω σε άλλο πλαίσιο που πάνω κάτω εγώ θεωρώ ότι θα πω το ίδιο πράγμα .

Το βρίσκω υπερβολή να μιλάει για Jason ήχο γιατί κάτι τέτοιο εγώ τουλάχιστον δεν εισέπραξα ούτε όταν έβγαλε τα προσωπικά του άλμπουμ.

Καταλαβαίνω τι εννοεί , δεν σημαίνει ότι συμφωνώ . Επίσης αφού μπαίνει στη διαδικασία να ασχοληθεί με 7 δευτερόλεπτα μουσικής , θα ήθελα να ακούσω την άποψη του για κάποιο κομμάτι ( ακόμα και αν αυτό είναι το murder one που πολλοί θεωρούσαν ότι αφού αναφέρεται στον Lemmy , θα είχε και έναν παραπλήσιο ήχο ) ή για ολόκληρο τον δίσκο . Να το αναλύσει , να πει τι βρίσκει ωραίο και τι όχι , παρά γενικοτητες .

ΥΓ. Αν έλεγε κάποιος ότι το intro στο manUNkind τι το ήθελε αφού δεν πιάνει ή προσπαθεί να πιάσει τον ήχο Burton , θα ήταν ωραίο; και ταυτόχρονα να λέει ότι τον εκτιμά ( δεν διαφωνώ ότι ο Rob είναι αγαπητός και σεβαστός από τους περισσότερους μουσικούς εκεί έξω ) . Επίσης Αφού πέρασε από αυτήν την θέση ίσως θα μπορούσε να καταλάβει περισσότερο από τον καθένα πως λειτουργούν τα πράγματα στη μπάντα και τι θα ήθελαν να πετύχουν σε κάθε εγχείρημα τους .

1 Like

Elpizw kapoios apo tous kammenous pou kanoun ta video “Hardwired with kill em all sound”, “spit out the bone with justice sound” kok na kanei k ena video spit out the bone with Jason sound na mas fygei h aporia.
Gia tous kakentrexeis, den ennow na xamilwsei to mpaso, alla na paiksei me pena ta 7" tou solo :joy:

3 Likes

Πάντως είχε τρελό γέλιο στο βίντεο με το πώς θα ήταν το Spit αν ήταν στο Justice που στο σόλο το χαμηλώνουν το μπάσο. Η γνώμη του πάντως για τον δίσκο είναι θετική, ας κρατήσουμε αυτό.

Ισχύει αυτό . Μήπως (δεν) άκουσε αυτό και είπε για Jason ήχο ;

Οκ απλα ηθελα να πω οτι ειναι ΟΛΕΣ τρελες ανεξαιρετως. Ευχαριστω.

2 Likes

Παρταλι ο φιλος μας, οχι οτι δεν το περιμεναμε βεβαια.

http://www.rocking.gr/news/james-hetfield-politics/29955

Νομίζω δεν το έχει κρύψει ποτέ ο ίδιος ότι δεν δίνει shit για όλα αυτά

1 Like

Έχει κάποια λογική/δίκιο αυτό που λέει περί οικογένειας στις δύσκολες στιγμές αλλά από την άλλη τί ανάγκη έχουν οι Hetfield όλου του κόσμου; Με τόσα εκατομμύρια είναι σίγουρο ότι δεν τους ακουμπάει όποιος και να κυβερνήσει. Για άλλους είναι τα δύσκολα.

3 Likes

Καλά κάνει ο Hetfield και δεν ασχολείται με πολιτική. Όποιος έχει δει το βίντεο με τη συνέντευξη που είχε δώσει στο Χάκο το 2007 λέει χαρακτηριστικά ο James Hetfield: “Δεν μου αρέσει να μιλάω για πολιτική. Οι Metallica είναι μουσική από εμάς προς τους οπαδούς”. Και σε ένα άλλο σημείο λέει: “Χέσε την πολιτική”. Γουστάρει να είναι απολιτίκ και είναι απόλυτα σεβαστή η επιλογή του.

Γιατί θα πρέπει οι Metallica και οι κάθε Metallica να συμφωνούν με τις δικές μας πολιτικές απόψεις? Αν είναι δυνατόν δηλαδή, να ζητάμε πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων από τις μπάντες για να αγοράζουμε τους δίσκους τους και να πηγαίνουμε στις συναυλίες τους.

Είχαν πει για τον Dave Mustaine ότι είναι ρεπουμπλικάνος. Η απάντηση του Dave ήταν η εξής: “But you have these fools saying I’m Republican, which is wrong. I’m an Independent person, I voted for both Democrats and Republican in the past. The point is, I vote”. Και μπράβο στο Mustaine που ψηφίζει με αυτόν τον τρόπο, ανάλογα με το ποιος πιστεύει ότι έχει τις πιο σωστές θέσεις την κάθε φορά.

Εσείς αν έρθουν οι Metallica στην Ελλάδα μην πάτε να τους δείτε επειδή ο Hetfield δεν άρχισε να κράζει για να φανεί αρεστός σε κάποιους. Εγώ πάντως θα είμαι μέσα και θα κάνω headbanging.

4 Likes

Αν είχες την ίδια άποψη για τν Jason όταν ήταν ακόμα στην μπάντα σε παραδέχομαι

Tι σχέση έχουν αυτά τα 2 και πως από το 1 πας στο αλλο σαν συμπέρασμα,δυσκολο να το καταλαβει κανείς.

Ο Hetfield μπορεί να ασχολείται με την πολιτική, μπορεί να μην ασχολείται με την πολιτική, το μόνο σίγουρο από τις κατά καιρούς δηλώσεις του είναι ότι κρατάει τις απόψεις του για τον εαυτό του. Ίσως και να το κάνει επειδή αν δεν το κάνει, ενδέχεται να χάσει οπαδούς. Όπως και νά 'χει, δικαίωμά του.

2 Likes

Πραγματικά δεν χρειάζεται να μάθουμε τις πολιτικές του απόψεις, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Υπάρχει και το γνωστό κομμάτι των Bad Religion, το No Direction, το οποίο με καλύπτει απόλυτα
"a righteous student came and asked me to reflect
he judged my lifestyle was politically incorrect
I don’t believe in self important folks who preach
no Bad Religion song can make your life complete
prepare for rejection you’ll get no direction from me"

1 Like

Ότι τον αγαπάω ; τον λατρεύω . Ότι δεν είχε προσωπικό ήχο ; δεν είχε .

Ότι όπως μας φαίνονται λεϊμ οι γραφικότητες του Hetfield με τα Metallica family , την βαρεμάρα του Lars και το δημοσιουπαλληλικι του Hammett έτσι μου φαινόταν κάπως και η εμφάνιση του Jason τα 2-3 τελευταία χρόνια που ήταν στη μπάντα. ( Δεν φταίει μόνο αυτός για ότι έγινε ομως δεν είναι και άμοιρος ευθυνών .) Ο Rob έδωσε άλλη πνοή στη μπάντα, άσχετα αν σε αρκετούς δεν κολλάει το παρουσιαστικο του . Εμένα μου κολλάει ή τουλάχιστον δεν μου ξενίζει γιατί πλέον βλέπω ότι ο καθένας αν και ξεκίνησαν από την ίδια βάση είναι διαφορετικοί χαρακτήρες και φαίνεται αυτό ακόμα και από την παρουσία τους πάνω στη σκηνή.

Για το σχόλιο με το μπάσο καταλαβαίνω ότι το ήθελε λίγο διαφορετικό και οκ μετράει η γνώμη του για το πως το φαντάστηκε εκείνο το σημείο , μου φαίνεται όμως άκυρο το σχόλιο του για Jason ήχο. Αν έλεγε, θα προτιμούσα να είναι πιο κοντά στον ήχο που έβγαζε ο Lemmy και μόνο αυτό , εμένα τουλάχιστον θα μου φαινόταν πιο οκ .
Επίσης είμαι σίγουρος ότι οι Metallica μετά από όλα τα πάνω και τα κάτω τους ξέρουν ακριβώς πως θέλουν να ακουστεί και η τελευταία νότα τους , ειδικά στο studio .

Επίσης για τα πολιτικά του Hetfield … δηλαδή αν δεν του αρέσει κάτι πρέπει να είναι αναγκαστικά με την άλλη πλευρά ; τι είναι αυτό τώρα . Όπως είπε και ο plex τι ανάγκη έχουν οι Hetfield αυτού του κόσμου; από την άλλη ακόμα και όταν είχε ανάγκη είπε ποτέ γαμηστε τον Reagan ή τον Bush;
Εγώ δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο και νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ανήκεις κάπου για να είσαι καυστικός με κάτι που φαίνεται ( και είναι) κακο.

Φυσικά Lars και Kirk μιλάνε πιο ξεκάθαρα για όλο αυτό , αλλά ειδικά ο πρώτος έφαγε και μεγάλη κριτική επειδή ήταν φανερά υπέρ της Χιλαρυ.

2 Likes

Δε θεωρω παρταλι οποιον ειναι απολιτικ. Σιγουρα καλυτερο απο το να εχει ακραιες πολιτικες αποψεις ή αποψεις που τελος παντων κανουν τον κοσμο χειροτερο. Θα μου πεις και η αδιαφορια κανει τον κοσμο χειροτερο ισως… χμμμ, ισως, αλλα ειναι μεγαλη κουβεντα. Εχω υπαρξει απολιτικ στο παρελθον, και αν και δεν ειμαι τωρα (και εδω και πολλα χρονια), δεν αποκλειω το να ξαναγινω στο μελλον.

Νταξει, δεν περιμένω απο καποιον που εχει λυσει το βιοποριστικο προβλημα να ειναι πολιτικα ενεργος (σοβαρα το λέω) , βεβαια υπαρχουν αρκςτα παραδειγματα που ειναι.

Σιγουρα το προτιμώ απο περιπτώσεις τυπου Πετρουτσι παντως.

2 Likes

Από την άλλη βέβαια, πόσο υποκριτικό θα ήταν να το παίζει επαναστάτης όντας πολυεκατομυριούχος?
Και μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν ασχολείται, ανοιχτά τουλάχιστον, με την πολιτική.

1 Like

Το απολιτίκ είναι απολύτως 100% σεβαστό. Δεν ξέρω αν διαβάσατε τη συνέντευξη ή έστω το απόσπασμα. Εγώ στάθηκα σε αυτό εδώ, πάντως:

Δεν αφήνω την πολιτική να επηρεάζει τη ζωή μου.

και σχολίασα ότι προφανώς και δεν τον ακουμπάει τίποτα με τόσα λεφτά που έχει. Δε θα ψάξω ψύλλους στα άχυρα γιατί πιθανότατα να έλεγα κι εγώ το ίδιο πράγμα αν είχα τα λεφτά του (που τα έβγαλε δικαιότατα).

Απλά νομίζω ότι η κυνική ερμηνεία της δήλωσής του είναι “με τόσα λεφτά που έχω, καμμιά κυβέρνηση (πολιτική) δεν μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μου”. Που, το ξαναλέω, θεμιτό είναι. Απλά δεν είναι απολιτίκ λόγω ιδεολογίας.

2 Likes

Βέβαια επί της ουσίας κανείς δεν είναι απολίτικ. Γιατί και να μην ασχολείσαι με τη πολιτική, εφ’ όσον είσαι μέρος της κοινωνίας, ασχολείται αυτή μαζί σου.

Ακόμα και ο Τζέιμς που για παράδειγμα είναι υπέρ της οπλοκατοχής, μια χαρά πολιτική θέση είναι κι αυτό. Κι ας μη το καταλαβαίνει.