Most fail castings in a movie ever

Ας αρχίσει το θάψιμο λοιπόν :stuck_out_tongue:

Προσωπικά αυτή την στιγμή δεν μου έρχεται κάποια περίπτωση worth mentioning δηλαδή. Εντάξει θα προτιμούσα να μην είχαμε την Dunst ως Mary Jane αλλά δεν ξέρω αν αξίζει και μια θέση σε ανάλογη λίστα

Θυμάμαι είχε κάνει και το περιοδικό σινεμά μια λίστα πάντως κάποια στιγμή.

συμφωνω κι επαυξανω για την dunst ως mary jane και η denise richards ως πυρηνικος φυσικος/ barbie ηταν λιγο χαζος σαν ρολος.
η stewart ενω εχει μεν το βλεμα της αγελαδας αλλα δεν ηταν κακη σε αυτο το εργο. τεσπα, αυτο που μου ρχεται με την μια ειναι ο αφλεκ σαν dardevil (και ολη η ταινια μαζι) και ο collin farrel ως αλεξανδρος…

[B]αγαπάμε φτυάρια[/B] εεεεε λοιπόν! :slight_smile:


titanomegisto fail το…casting της ταινίας [B]The Punisher[/B]

Ο [U]Τόμας Τζεϊν [/U]δεν πείθει στον ρόλο (παρόλο που κάποιες φώτο…τον βγάζουν ασπροπρόσωπο χαχα) σε ερμηνευτικό επίπεδο τουλάχιστον.

Και ο [U]Τζον Τραβόλτα [/U]ο…κακός; Δεν πείθει. Σε όσες σκηνές εμφανιζόταν, έμοιαζε σαν να έκανε προσπάθεια να πείσει το κοινό πως “[I]μπορεί να πήρα το ρόλο του κακού της ιστορίας, αλλά πληζ να με συμπαθάτε γιατί είμαι καλύτερος από τον βουτυρομπεμπέ Τζειν[/I]”! Καλύτερα τα πήγε ο Ντόμινικ Γουέστ στο ρόλο του Jiqsaw στη ([COLOR=“Indigo”]τρόπω τίνα[/COLOR]) “συνέχεια” του Punisher:Warzone ([I]δυστυχώς, ούτε αυτή 100% πετυχημένης μεταφοράς -παρόλο που είχε καλύτερο πρωταγωνιστή στον ομώνυμο ρόλο[/I])…

[B]FAIL[/B] η “σειρά” δυστυχώς…!!!

θα δωσω υπερβολικα πολυ πονος αυριο-μεθαυριο

μέχρι τότε, ορεκτικά:

:’) Τζον Γουεην=Τζεκινς Χαν

ναι, ναι, νοσταλγια, μπλα μπλα…και γω τον θεωρω σαν φυζικ μια χαρα, αλλα ρε φιλε, ανοιγεις το στομα σου και μιλας με τεξανη προφορα γελαδαρη και δεν κανεις ΚΑΜΙΑ προσπαθεια, οχι να μιλησεις αγγλικα με αγλλικο αξαντ, αλλα ουτε καν τα κοινως ομιλουμενα αγγλικα του μεσου αμερικανου? και παιζεις εναν αγγλοσαξονα ευγενη? ενω οι παντες γυρω μιλανε με προφορα? και επισης, μου κρατας την σημα κατατεθεν των early 90s περμαναν στη κεφαλα και το mullet απο πισω?

ε οχι!

Ι couldn’t agree more about Costner :lol:

Πάντως η αλήθεια είναι ότι σ’ αυτό το θέμα το 50% τουλάχιστον έχει να κάνει με την εικόνα που έχει φτιάξει ο καθένας στο μυαλό του για κάποιον ήδη γνωστό χαρακτήρα ή ρόλο. Π.χ. είπατε κάποιοι για τη Dunst στο Spiderman. Το έχω υπ’ όψιν γενικά ότι ενόχλησε όσους είχαν διαβάσει και λίγο Spiderman στη ζωή τους, εγώ όμως ας πούμε, που ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με το κόμικ, δεν είχα κάποιο παράπονο, να πω ότι δεν κολλάει αυτή ως Mary Jane κτλ. Μου άρεσε.

(Βέβαια σ’ αυτήν την περίπτωση παίζει ρόλο και το πώς διαμορφώνεται κινηματογραφικά ένας χαρακτήρας ήδη γνωστός από άλλη μορφή τέχνης. Π.χ. αν δεν κάνω λάθος ο χαρακτήρας της Mary Jane στις ταινίες ήταν μια σύνθεση ανάμεσα στον comic χαρακτήρα της May Jane και τον χαρακτήρα εκείνης της γραμματέα - δε θυμάμαι πώς τη λένε. Αν αυτό ισχύει νομίζω ότι δε φταίει η Dunst αν οι φανς του κόμικ είδαν μια διαφορετική Mary Jane απ’ αυτή που περίμεναν.)

καλα αυτο εχει να κανει με την ταινια γενικα νομιζω. ολη ειναι αθλια.

Μια από τις χειρότερες επιλογές για ρόλο είναι ο Keanu Reeves στο Dracula του Κόπολα. Εκτός του ότι φαινόταν να είναι εκτός τόπου και χρόνου έδωσε μια απίστευτα ξύλινη ερμηνεία και έμοιαζε πραγματικός κλόουν μπροστά στους υπόλοιπους.

Επίσης o Orlando Bloom στο Kingdom of Heaven δίπλα σε Liam Neeson, Jeremy Irons ήταν απλά τραγικός. Δεν μπορεί να κρατήσει τόσο μεγάλο ρόλο και προσωπικά θεωρώ την επιλογή αυτή τον λόγο που η ταινία δεν άρεσε και τόσο.

Επίσης fail ήταν και ο Μελ Γκίμπσον σαν Άμλετ.

(Αν και, για να είμαι δίκαιος, όχι τόσο όσο φαίνεται όταν το μαθαίνεις)

εδώ έκανε τον αλέξανδρο ο φάρελ.

ετσι πες τα και συ!! τι τραγικη ερμηνεια χριστε μου! :lol:

Αν (μπορέσουμε να) εξαιρέσουμε τον Τζίμ Κάρευ σαν Riddle, Τον Τζακ Νίκολσον σαν Τζόκερ και τον ΝτεΒίτο σαν Πιγκουίνο, όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί σε όλα τα Μπάτμαν πριν την τριλογία του Νόλαν ήταν απαράδεκτοι.

η μισέλ πφάιφερ δηλαδή ήταν απαράδεκτη και “most fail casting”.

Διαφωνώ και εγώ στα περί μπατμαν. Ο μόνος πραγματικά απαράδεκτος ήταν ο Βαλ Κιλμερ αλλά έτσι και αλλιώς οι ταινίες του Σουμαχερ ήταν τόσο κακές που μάλλον κανείς δεν έδωσε σημασία.

Και φυσικά ούτε ο Keaton ήταν fail στο ρόλο του Wane ε, μην τρελαθούμε.

Σοφία Κόπολλα στον τρίτο Νονό. Από τους λόγους που θεωρείται ως μια “πολύ καλή ταινία” και όχι αριστούργημα.

Καποιος πρεπει να το πει

[SPOILER][/SPOILER]

Αν και στην τρίτη ταινία μου φάνηκε καλός, δεν μπορώ να τον θεωρήσω και καλή επιλογή.

Οι πρώτες που μού’ρθαν στο μυαλό:



Ελπίζω στην τελευταία εικόνα να εννοείς την κοπελίτσα, γιατί ο Τραβόλτα γάμαγε σε αυτόν τον ρόλο.