Municipal Waste 2 Σεπτεμβρίου An Club

εχω μεινει αναυδος με τα επιχειρηματα σου σοφτ

Μη παιξεις live μονο και σου το χαλασει κανεις,μονο αυτο σου ευχομαι.Γιατι τοτε αλλα θα λες τρελε μεταλα με τα πολλα τα πιτ και το ξυλικι σου.

Επ,ο τσαντακιας.

αυτη ειναι η διαφορα χαζουλη μεταξυ μας.οτι εσυ εισαι μεταλας κι εγω ΟΧΙ.

τι χαλασε το live ρε κακομοιρη;;ας το ξαναπαιζανε το κομματι αφου παιζουν για τον κοσμο και ειναι γαματοι.Ή θα τους χαλαγε η κιθάρα;;που τους τις κανουν δωρο οι δισκογραφικες 4-4;;
thrash παιζεις και αυτα γινονται αμα δεν γουσταρεις το βιολι σου και στην οπερα.και δεν θα ασχολουμαι μια βδομαδα τωρα με τους καραγκιοζηδες.

  • άπειρο!!

Αφου δεν εισαι μεταλας(και που να ξερουμε ποιος ειναι),μην παριστανεις τον μεταλα τον σκληρο.Και επειδη ειναι thrash σημαινει οτι δε πρεπει να σεβαστεις οσους σου προσφερουν 2-3 ωρες γεματες ωραια μουσικη?Εισαι τοσο γελοιος που παω στοιχημα οτι τους λες καραγκιοζηδες επειδη και καλα σπαστηκες για χτες.:lol:

Δυστυχως σε οσους μας αρεσαν,με τις χαζομαρες μερικων μερικων προχτες υπαρχει και το ενδεχομενο να μην τους ξαναδουμε.Ευχαριστουμε…:wink:

@Timeous γενικα μιλαω.Δεν πηγα στο live για να ξερω ακριβως ποσο εκαναν. :slight_smile: Αλλα απ’οτι φαινεται δεν προκειται να τους δω τωρα πια…:@

Βασικα 50 λεπτα ηταν :roll:

Δεν παριστανω το μεταλα ουτε αναφερθηκα σε μεταλ πουθενα.Κι αν νομιζεις οτι το thrash απευθυνεται μονο σε μεταλαδες εισαι ή χαζος ή πολυ μικρός.

Το στοιχημα το κερδισες.Κι αμα θες να τους ξαναδείς πάνε παρακάλα τους μπας και ξαναέρθουν. Ξέρεις με λιγη κόκα,καμιά πουτανα κλπ όλοι οι rock stars δεχονται…End of conversation για μενα…

Oλη η συζητηση ειναι για τους Municipal Waste και το thrash και δεν αναφερθηκες πουθενα για μεταλ.Ναι οκ,λογικο…Τελος κουβεντας και απο μενα ,τι να λεμε τωρα…:lol:

Ασχετο, αλλα φιλαρακι πηρε το καπελο του κιθαριστα οταν τις ετρωγε :stuck_out_tongue:

Α και φυσικα το καπελο βρωμουσε παρα πολυ :stuck_out_tongue:

Epic fail ?

Ti ακριβως δεν καταλαβες ?

πως γινεται να σου αρεσαν, να μπορει να μην τους ξαναδεις και να μην πηγες στο live?

Τους εμαθα πριν μισο χρονο,ακουσα κομματια τους,μου αρεσαν,στο live δεν πηγα και δεν προκειτε να τους ξαναδουμε στην χωρα μας ,παρολο που θελω να τους δω.Απλο ειναι νομιζω…:roll:

Ρε underdog εδω δεν μπορει να ξεχωρισει αν πηγε στο λαιβ η οχι θα ξεχωρισει σχεση μεταλ και θρας. Ο,τι να ναι

οχι δεν ειναι

μαθε τη χρηση του αοριστου αγορι μου, παρελθοντικος χρονος

εκτος και αν μετα το live (που δεν πηγες) επαψαν να σου αρεσουν

EΚανα ενα λαθος .Γιατι γινεσαι τοσο αφορητα κακεντρεχης?Εγω σε επρηξα επειδη δε βαζεις τονους στις λεξεις?Τωρα να το διορθωσω δε λεει με τοσα quote που το εκανες.αλλο ενα προβλημα…Απλα ελεος

:lol: :lol: :lol: :lol:

Και πολύ ΘΡΑΣ η ολη κουβέντα να ‘ούμ’…

ναι και μετα κανονιστε ολοι μαζι να ακουσετε θρας και επειδη γινονται τετοια σκηνικα στο θρας πλακωθειτε κιολας…