Muse - The Resistance

Πολύ καλό.

ακουγοντας το uprising

θυμαμαι αλλη μια φορα γιατι αγαπαω τοσο πολυ την μουσικη

τρελλη μελωδια

they will never…μπαμ μπαμ

Αυτός ο Bellamy πολύ αντιδραστικός ρε παιδί μου…:stuck_out_tongue:

When Muse performed “Feeling Good” on Spanish radio station Radio 3, Bellamy replaced the lyrics to the third verse with “F***ing, f***ing, f***ing, f***ing little f***ing, f***ing little f***ing, f***ing f***er, yeah”,[3] after having been already warned about swearing on the show.

Όσο για το δίσκο, μετα από αρκετές ακροάσεις έχω καταλήξει πως πρόκειται για το χειρότερο δίσκο της καριέρας. Που παρ’ όλα αυτά δεν παύει να είναι αρκετά καλός. Η αλήθεια είναι πως ο συγκεκριμένος δίσκος περιέχει αρκετές επιρροές από άλλες μπάντες/καλλιτέχνες, όπως και αναφορά σε παλιότερα κομμάτια τους, αλλά και πειραματισμούς (πχ. exogenesis). Δυνατότερο κομμάτι το Resistance, ενώ και τα uprising, undisclosed desires, usoe/cd, unnatural selection, mk ultra μου άφησαν καλές εντυπώσεις. To γαλλικό έχει κάποιες ενδιαφέρουσες στιγμές, αλλά στο σύνολο του δεν με κερδίζει. Guiding light της πλάκας κομμάτι, ενώ τα exogenesis αρκετά βαρετά τα βρήκα.

8O

account take over? :-s ή απλώς ειρωνία? :-k

:lol:

αχαχαχαχαχαχα

οχι ρε ατομο αληθεια μου αρεσε

αφου εβαλα να κατεβασω και το absolution μου ανοιξε την ορεξη το uprising

Όποιος κι αν είσαι, βγες απ το ακάουντ του awake. Θέλουμε τον παλιό πίσω

Μετα κι απο αλλες ακροασεις εχω να πω οτι MUSE ειναι ρε γαμωτο, και να μην ειναι οπως τα προηγουμενα συνεχιζει μαμαει το αλμπουμ γιατι ειναι MUSE Εχει 4-5 πολυ καλα κομματια, το uprising εχω ξεχωρισει μεχρι τωρα, αλλα αυτα αλλαζουν γιατι μιλαμε για MUSE. Εχει και 2-3 κομματια λιγο ξενερωτικα, ωστοσο τα exogenesis προσωπικα μου αρεσαν. Συνδυαζουν κλασσικορχηστρες και παλιους καιρους τυπου absolution.
A, επισης δεν ειπα οτι ειναι και γαμω οι MUSE :stuck_out_tongue:

Το χειροτερο cd τους.

http://www.microcuts.net/uk/download/index.php

συναυλια τους στο βερολινο στις 7 σεπτεμβρη

ηχος καταπληκτικος στα 320 κμπς

Muse: Admiralspalast, Berlin, Germany
2009-09-07
source: radio broadcast (dvb 320 kbps)

Setlist:
Muse played 16 songs, 12 were broadcast. This is the entire setlist, I don’t know very well which tracks were left out

Uprising
Map of the Problematique
Supermassive Black Hole
Resistance
Hysteria
New Born
United States of Eurasia
Cave
Popcorn
Starlight
Undisclosed Desires
Time Is Running Out
Unnatural Selection
Stockholm Syndrome
Plug In Baby
Knights of Cydonia

Recorded, edited and mixed by Steven Bladt
steven.bladt@skynet.be
http://www.phishhook.com/lists/gonnerke
3 or 4 dj interruptions were deleted and mixed out as good as possible, I left the tracks like this so that you can see where I had to delete them.

αν σας αρεσουν οι μοιυζ λεω να το κατεβασετε ασαπ

Υπερεκτιμιμένη μπάντα. To resistance έχει ένα αδικαιολόγητο υπεροπτικό ύφος με πλήθος άστοχων πειραματισμών.
Εύκολα ότι χειρότερο έχουν βγάλει και ακόμα πιο εύκολα στα χειρότερα της χρονιάς

Μουσική με υπεροπτικό ύφος. Τι άλλο θα ακούσουμε πια!

Kαι εγω θεωρω πως ο δισκος βγαζει μια μουσικη υπεροψια εκ μερους Bellamy… Σαν να εχει υπερεκτιμησει τις μεγαλες ετσι κ αλλιως δυνατοτητες του…

Γενικα ο δισκος δεν ειναι αυτο που περιμενα, εχει 4-5 κομματαρες και μετα υπνος βαθυς…

Τι λέτε βρε παιδιά, θα τρελαθούμε; Από πότε είναι κακό ο μουσικός να στοχεύει ψηλά; Από πότε είναι υπεροπτικό εκ μέρους του μουσικού να προσπαθεί να ξεπεράσει τον εαυτό του; Δηλαδή τι;; Έπρεπε να του πούμε “μείνε εκεί να παίζεις αυτά που παίζεις γιατί για παραπάνω δεν είσαι”;

Και σιγά τους πειραματισμούς που έχει το Resistance στην τελική. Ίσα-ίσα που είναι safe δίσκος, πέραν του Exogenesis. Πολύ πιο πειραματικό είναι το Black Holes.

Αυτό ισχύει. Και εντάξει, είπαμε, ακόμα κι αν κάποιος θεωρεί μέτριο τον δίσκο (ίσως μέτριο για τα μέτρα των Muse μάλιστα και όχι γενικά), δεν γίνεται να τον βάζει και στα χειρότερα της χρονιάς … έλεος δεν είναι δα και πατάτα. Απλά το πολύ hype τελικά φαίνεται ότι πείραξε την εικόνα που σχηματίσαμε γι’αυτόν, ακούγοντάς τον.

Πω, εναν δισκο τον κρινουμε γενικα αν ειναι καλος ή οχι, οχι σε σχεση με το τι εχει βγαλει πιο πριν το συγκροτημα, ημαρτον…

+1 στην αποπάνω user.

• 1 στους 2 απο πανω users.8)

Εν μέρη συμφωνώ, όμως τις περισσότερες φορές υπάρχουν στον καθένα μας προσδοκίες πριν βγει κάποιο album, οι οποίες προσδοκίες τελικά ως ένα σημείο μπορούν και επηρεάζουν τη τελική κρίση μας, και την κάνουν ακόμα πιο υποκειμενική. Μπορεί δλδ ένας δίσκος ενός υπερ-συγκροτήματος να θεωρηθεί “λίγος”, την ίδια στιγμή που αν έβγαινε πχ από ένα πρωτο-εμφανιζόμενο συγκρότημα να τον αποθέωναν στα χέρια με διθυράμβους, βραβεία κλπ. Αυτό ευτυχώς ή δυστυχώς είναι αναπόφευκτο.

Πάντως εγώ θεωρώ τον δίσκο πάρα πολύ καλό. Πολύ καλά κομμάτια, άψογη ατμόσφαιρα, με progressive στοιχεία και με 100% χαρακτήρα Muse! Είναι η συνέχεια του BHAR και ο χρόνος θα δείξει πιο τελικά από τα 2 είναι καλύτερο, το οποίο είναι κάτι που νομίζω ότι δεν έχει σημασία.

εχει 3 μερες που το κατεβασα και δεν ακουω τιποτα αλλο

Ο δίσκος είναι σε γενικές γραμμές πάρα πολύ καλός και σίγουρα στα καλύτερα της χρονιάς, όχι ότι αυτό σημαίνει κάτι γιατι δεν βλέπω και πολύ ανταγωνισμό. Δεν ξέρω γιατι χαρακτηρίζεται ώς μεγαλεπίβολος και υπεροπτικός. Ναι οι Muse είχαν βάλει ψηλά τον πήχη στα προηγούμενα τους και ίσως για μερικούς δεν κατάφεραν να τον περάσουν. Και τι μ’αυτό λέω εγώ, μια ευκαιρία έχουν μόνο? Απο εμένα τουλάχιστον θα έχουν αρκετές. Κάλό είναι να να βάζείς ηψηλούς στόχους ακόμα και αν δεν καταφέρεις τους επιτύχεις.

Τελικά πιστευω ότι το Resistance πάσχει απο τον συνδυασμό των κλασικών συνδρόμων του “Εντάξει δεν είναι σαν τα παλιά τους” και του “Πάει χάλια έγιναν και αυτοί” που ταλαιπωρεί όλα μα όλα τα πολύ μεγάλα συγκροτήματα. Και ναι βάζω μέσα σε αυτά και τους Muse, της τελευταίας 10ετίας τουλάχιστον για να μην γίνομαι υπερβολικός…