Neurosis

ειπε ο πιτσιρικος

Μόνο 8 ποστς σε 15.30 ώρες?

Έπρεπε ήδη να’χει γίνει των μανογουορ εδώ πέρα… :stuck_out_tongue:

Πάντως είναι όντως αδύναμος δίσκος συγκριτικά με τα υπόλοιπα.
Δηλαδή σε σημείο που άλλες μπάντες τους πλησίασαν. Τα υπόλοιπα τα βλέπει ο πλανήτης όλος με το κυάλι.

:frowning:

Δεν ειμεθα μανουγουοραδες φιλε μου.
Μ’αρεσει παρα πολυ ο δισκος.Απλα σου φαινεται αδυναμος ισως γιατι απλως ηταν
μια απο τα ιδια στο θεμα νεωτερισμων.

Εγώ θα έβαζα και το Eye of every storm δίπλα… :oops:

Δεν ξέρω, όταν το πρωτοάκουσα είχα βαρεθεί απίστευτα!
Σε αντίθεση με τα πρώτα που με πιάνουν αμέσως από το… γιακά!

Αυτό. Βάλε στη σειρά ό,τι έβγαλαν από το Sun that Never Sets μέχρι το Neurosis & Jarboe και έχεις μια μπάντα που πειραματίζεται συνεχώς ανοίγωντας νέους ορίζοντες.

Και ξαφνικά σου δίνουν ένα Given to the Rising. δλδ ένα Sun that never sets meets Through Silver in blood.
Όχι ότι δεν έχει κομματάρες, αλλά να, από τους neurosis δε μ’αρέσει να ξέρω εκ των προτέρων τι θα ακούσω…

Για να μη λέτε πάντως, αν τα υπόλοιπα είναι για 11/10, αυτό το θεωρώ του 9/10. Σε καμία περίπτωση άσχημος δίσκος. Απλά “ασφαλής”.

Μμμ.

Α.

τσατσος.

Γιατί τσάτσος καλέ.

Καλα φιλος δεν πας καλα. Ακουει ειπε νεurosis to locust star. Τφλος εισαι???

εμένα ίσα ίσα με γ@μησε το Eye.
Τώρα θα πάω στο souls, έχοντας ακούσει και το Silver.:smiley:

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ. 8O

πιρούνια, μαζέψου :stuck_out_tongue:

Άστον, δε ανέφερε τι έγινε όταν πέρασαν οι πρώτες ακροάσεις. Κάτι θα ‘χει το νερό στην Κέρκυρα τώρα τελευταία.:stuck_out_tongue: Κατά τ’ άλλα σωστά όσα ειπώθηκαν για Given to the Rising.

Παιζει και να ειναι το αγαπημενο μου ε. Ειχα σπαστει που δεν επαιξαν ουτε ενα κομματι στο λαιβ. Και το Burn πρεπει να σκοτωνει ζωντανα…

Edit: Απο το Given εν τω μεταξυ, δε μπορω να χωνεψω το ομωνυμο. Δεν. Κατωτερο opening track δισκου ever. Καθε κομματι απο εκει μεσα μ αρεσει καλυτερα δλδ.

ναι μωρέ, έκλαιγες με μαύρο δάκρυ.

Το Left to Wander πάντως μια χαρά γαμάει λάιβ:p

Ε,ναι εχω κατεβασει eye of the storm,και εχω ακουσει.Επισης γουσταρω τα crawl back in,και under the surface.Τοτε ακουγα locust star,και οτι αλλο ειχε υψηλα views,αλλα δεν πολυγουσταρα γιατι προφανως δεν γουσταρα το ειδος και δεν ειχα συνηθισει.Μετα απο πολλαπλες ακροασεις,και αφου ακουσα και red sparows που πιστευω μοιαζουνε πολυ,ζητησα κατι.Πιστευω ηταν προφανες,αλλα ποιος λογαριαζει τι λεει ο πιτσιρικας ετσι?

H αλήθεια είναι ότι και γω στην πρώτη ακρόαση του eye είχα ψιλοαπογοητευτεί. Στην δεύτερη την έπαθα.
Κατά τα άλλα, συμφωνώ αρκετά με βλέεδιν για given to the rising, αν και δεν το χω λιώσει τόσο. Μπορεί με μερικές ακροάσεις να αλλάξω γνώμη…

Iδια περιπτωση.Και παιζει να ακουσα το αλμπουμ ιδια μερα.3-4 φορες πρεπει παντως να το ακουσα εγω.Το χω λιωσει βασικα.:slight_smile:

Για το άλμπουμ λέω. Ήταν η εποχή που είχα πωρωθεί με a sun that never sets και το the eye μου φάνηκε υποτονικό στην αρχή… Παίζει βέβαια να φταίει οτι το άκουσα 8 το πρωί πηγαίνοντας στη σχολή…

Και για το αλμπουμ δε λεω?:?

Εγω δεν ειχα ακουσει καθολου neurosis.Μονο locust star.Kαι κατεβασα το eye.Το ακουσα μια χαρα μεσημερι.Αλλα δεν ειχα συνηθισει πως να το κανουμε?

Σου απανταω εγω αλλα μην χαρεις, εχουμε 2-3 χρονια διαφορα το πολυ. Δεν εχεις συνηθισει, τα πες ολα. Καποια στιγμη θα συνηθισεις τον ηχο, οχι απαραιτητα απο neurosis, απο επαφη με αλλες μπαντες ισως και τοτε δεν παιζει να μην τους λατρεψεις. Αν δεν συνηθισεις, οκ, δεν εγινε και τιποτα.