Nicko McBrain vs Lars Ulrich

Ο Lars ειναι κουλος αναμφισβητητα…οχι οτι o McBrain ειναι πολυ καλυτερος αλλα σιγουρα ειναι υπερβολικα πιο προσγειωμενος ανθρωπος και πιο συμπαθητικος…ο μαλακας ο κοντος ειναι και σκατοφατσα και τα σκιλς του πανε απο το κακο στο χειροτερο…βεβαια καποια κομματια(απο τα παλια ενοειτε…)ηχουν ωραια με τα ατσουμπαλα ντραμς του Lars…βεβαια οι metallica ΗΤΑΝ ο τζειμς και ο κλιφ

Φυσικά και είναι κουλός ο Lars, Mitsarix. Έμαθα μάλιστα πως οι υπόλοιποι τώρα κατάλαβαν πόσο χάλιας είναι και τον έδιωξαν. Μπορείς να πάρεις μέρος στην οντισιόν να μάθεις στα παιδιά λίγη μουσική.
Οντοπικ τώρα…
Ο McBrain είναι καλύτερος τεχνικά, ο Lars όμως έχει φοβερές στιγμές (κυρίως σε justice for all και load, outlaw torn και τα μυαλά στα κάγκελα κλπ) και είναι πολύ καλός συνθέτης (enter sandman, sad but true κλπ) και επίσης είμαι γνωστός φανμπόης των Metallica οπότε there you go Lars =)
Πάντως, κατά καιρούς λέει αρκετές μαλακίες στις δηλώσεις του, έχει παράδοση σε αυτό.

Lars γιατί είναι και γαμώ τα παιδιά! Τέλος.

Ποσο γαμω τα παιδια μπορει να ειναι ενας μουσικος εχει κερδισει εκατομμυρια δολλαρια απο τις πωλησεις ανοιγει δικαστικο αγωνα εναντια στο napster?

Ποσο γαμω τα παιδια ειναι καποιος που σχετικα με τη γνωμη του για το πολεμο στο Ιρακ απαντησε με τη θεικη δηλωση"εγω ειμαι ενας απλος μουσικος,δεν εχω αποψη γι’αυτα"?

Και εξηγουμαι,οι Metallica ειναι η αγαπημενη μου μπαντα αλλα σε σχεση με τους υπολοιπους ο Lars ειναι δεκα μετρα οφσαιντ.

Φίλε, επειδή αυτήν την κουβέντα την έχω κάνει άπειρες φορές με γνωστούς και μη έχω να σου κάνω μία ερώτηση : τον γνωρίζεις προσωπικά?

mcBrain με διαφορα καλυτερος . ο lars ειναι gay και πολυ μάλιστα . Ο καλυτερος ομως drummer τωρα ειναι ο cris adler μην το ψαχνεις σκιζει

Δε χρειαζεται να τον γνωριζει κανεις προσωπικα για να εχει αποψη για το ατομο του.Μονο το Some kind of monster να δει κανεις αλλα και τις συνεντευξεις του φτανει.

Είσαι ο χρήστης του μήνα με διαφορά νομίζω :lol:

Ωραία λοιπόν! Σου εύχομαι να κερδίσεις και ΑΜΕΣΑ ένα meet & greet και μετά έλα να μου πεις ποιός είναι 10μ offside! Απ’την πολυθρόνα είναι πάντα ωραία να βγάζεις συμπεράσματα! :wink:
Xωρίς παρεξήγηση κιόλας… και τον McBrain έχω γνωρίσει αλλά ο τύπος έχει καταντήσει γραφικός.

Το συμπερασμα δε βγαινει απο τη πολυθρονα αλλα απ’το τι εχω δει και ακουσει απο το συγκεκριμενο μουσικο τα τελευταια 10 χρονια.Ευχαριστω και για την ευχη σου αλλα θα προτιμουσα τον James αν μου δινοταν μια τετοια ευκαιρια.Αντε γεια μας,.:smiley:

Όλους τους γνωρίζεις στο meet & greet φίλε! Τον ένα μετά τον άλλο! και εκεί είναι που θα πέσει η μεγάλη απογοήτευση~!

Βασικά ο κοντός πράγματι είναι και γαμώ τα άτομα. Λανθασμένες δηλώσεις όλοι λίγο πολύ έχουνε κάνει, ας μη κρίνουμε μονάχα από αυτές.

Έτσι έτσι! ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτο!!!

οκ μαμά, την είπα την εξυπνάδα μου για σήμερα! να πάω να παίξω τώρα???

Ifrit τα σχολια για τον Λαρς δεν τα εκανα με σκοπο να θειξω ουτε τους Μεταλλικα ουτε τον Λαρς σαν συνθετη και μουσικο…αλωστε ποιος ειμαι εγω που θα κρινω τοσα χρονια δουλειας? Κοιτα γουσταρω περισσοτερο Μεταλλικα απο Μεϊντεν,ομως φιλε ο Λαρς εχει πει και εχει κανει πολλες μαλακιες και συγκρητικα με τους υπολοιπους ντραμερς του χωρου υστερει κατα πολυ…Βεβαια οπως προειπα ειναι παρα πολλα τα κομματια στα οποια τα καπως “ατσουμπαλα” ντραμς του κοντου ειναι ποροτικα…σορρυ αν σε πειραξαν τα σχολια μου δεν το εκανα κακοπροερετα και παρεπιπτωντος δεν νομιζω να ειμαι αξιος να λαβω τη θεση του στα ντραμς:)

Γουστάρω Μέιντεν όσο και Μετάλλικα, οπότε το να συγκρίνω τους ντράμερς είναι αρκετά δύσκολο… Ο ΜακΜπρέιν μπορεί να είναι παιχταράς κι ο Λαρς μπορεί να το έχει χάσει εντελώς, αλλά με πωρώνει το παίξιμό του, οπότε θα πω τον κοντό…

Mcbrain καλύτερα.Γιατί μιλάει λιγότερο ενώ ο άλλος πετάει αρκετές πίπες:p

McBrain,είναι τόσο αγαπητός εδώ στην ελλάδα,στα Live των μαιντεν παντα ο κόσμος φωνάζει Niko Nikoooooo :p:p An kai πιστεύω οτι εκ των πραγμάτων είναι καλύτερος!

ενας φιλος μου που πηγε στο live των μεταλλικα στην μαλακασα και ηταν και στο meet & greet μου ειπε οτι καμια σχεση ο Lars με τους αλλους…ο lars ειναι και γαμω τα ατομα ειπε και πολυ ανοιχτος τυπος ενω οι αλλοι ειναι πιο κλειστοι σαν ανθρωποι…εμενα παντως ο lars με πορωνει πιο πολυ απο τον Mc Brain στα drums!!

Λεπον, μεχρι να τους δω live τους Μetallica δεν τον ειχα σε μεγαλη εκτιμηση τον Ulrich γιατι οτι ειχα ακουσει και δει κυριως απο αυτον μου εβγαζε εναν μετριο drummer. Δεν θα μπω στα στοιχεια του χαρακτηρα του. Αλλα εχοντας τους πλεον δει 2 φορες σε διαστημα λιγων μηνων, ειδα εναν πολυ καλο drummer με δεμμενο και πωρωτικο παιξιμο και σε πληρη συνεργασια με τους υπολοιπους μουσικους τους συγκροτηματος του.
Οποτε θα παμε στο X.

καλα…ειναι σωστος, ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ντραμερ ο Νιco…

αλλα και ο Δανος εχει παιξει στο …and justice…