Ιntegrity - Thee DestroyORR (2011)

[quote="“worst enemy,post:17,topic:17719”]
[B]Integrity - Thee DestroyORR cd (2011)

ή

Integrity - Detonating VVorlds Plague Lp (2011)[/B]

Λοιπόν επειδή από χθες το βράδυ, λιώνει ασταμάτητα, κι επειδή οι πρώτες εντυπώσεις/αισθήσεις είναι καύλες, κλάμματα, pits σε δωμάτια, και τα σχετικά, να πω δυο απλά πραγματάκια, προφανή θα’ λεγα… Tι κάνανε λοιπόν οι πούστηδες??? Οι integrity, και βασικά ο Dwid Hellion με τον κιθαρίστα Rob ORR, πήραν κάποια στοιχεία της μπάντας στα 00’s (κυρίως ως προς των χαρακτήρα κάποιων αργών κομματιών) και κάποιες συνθέσεις των τελευταίων χρόνων, έφτιαξαν μια χρονομηχανή, μπήκαν μέσα, ταξίδεψαν στα μακρινά mid 90’s (96 και μετα, εποχές humanity is the devil κλπ) και πάνε να μας τρελάνουν. Τι εννοώ??? Ψιλοξεχάστε τις θρασιές του Blackest Curse, το καλογυαλισμένο βαρύ hardcore του to die for, και τις ψιλοκρυστάλλινες παραγωγές των άλμπουμ αυτών, κι ετοιμαστείτε για το αγνό hardcore punk στην παραγωγή που του ταιριάζει, με το οποίο μας έμαθαν μπάλα οι integrity στα μέσα των 90’ς, εμπλουτισμένο φυσικά “με λίγα 00’s”. Xωρίς πλάκα. Κομμάτια όπως beasts as gods, detonating worlds plague, orrchida, waiting for the sun, είναι τυπικά 90’s κομμάτια της μπάντας. Μάλιστα η τάση αυτή προς το παλιό αυτό στυλάκι, φαίνεται και από την διασκευή που επέλεξε η μπάντα να κάνει στο κλείσιμο του δίσκου, με το no power από τους ιάπονες 80’s hardcore punk ZOUO. Στο μεταξύ ανάμεσα σ’ ολα αυτα, χώνουν και κάτι κορυφαία αργά αποτελειωτικά κομμάτια όπως τα παρακάτω:

που απογειώνουν τον δίσκο. Επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι ο δίσκος αυτός, δεν βγήκε στην Deathwish, αλλά στο δικό τους label ΗοlyTerror, και αυτό φαίνεται θα’ λεγα, αν συγκρινουμε τον δισκο αυτον με τους 2 προηγούμενους. Προσοχή! Όχι ως προς το ποιος ειναι ο καλυτερος (και τους 2 προηγουμενους τους αγαπω), αλλά ως προς κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Το μόνο για το οποίο λέω γαμώτο, είναι το ότι τα μισά σχεδόν κομμάτια του δίσκου, τα είχα ακούσει σε επτάιντσα κλπ, και δεν μου δόθηκε η δυνάτοτηα του εγκεφαλικού:p:p. Aκροάσεις έχουμε μπόλικες ακόμα, αλλά οι τύποι φαίνεται να κερδίζουν το στοίχημα, μ’ έναν πολύ γαμάτο δίσκο…[/QUOTE]

Eπειτα απο λαικη απαιτηση το θρεντ.

Ο δισκος συνεχιζει να θεριζει κεφαλια, και η αναγκη να παμε εξω να τους δουμε γινεται μεγαλυτερη.

Lucifer Before The Day Doth Go
Lucifer Before The Day Doth Go
Lucifer Before The Day Doth Go
Lucifer Before The Day Doth Go
Lucifer Before The Day Doth Go
Lucifer Before The Day Doth Go
Lucifer Before The Day Doth Go
Lucifer Before The Day Doth Go

Τι να λέμε τώρα. Τον λιώνω το δίσκο αυτές τις μέρες, δεν το’χω χωνέψει ακόμα καλά να πω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά:

Lucifer Before The Day Doth Go
Lucifer Before The Day Doth Go
Lucifer Before The Day Doth Go
Lucifer Before The Day Doth Go
Lucifer Before The Day Doth Go

Τι κομμάτι γαμώ.

Θα επανέλθω.

Ρε μαλάκα, σήμερα είμαι σκατά γενικά για διάφορα θέματα. Δεν ήξερα τί ν’ ακούσω. Γυρόφερνα τους integrity. Παταω στο thee desrtoyORR [B]και το πρώτο κομμάτι που βάζω είναι αυτό που λες[/B]. Ανατριχίλες. Μετά black heksen rise. Ανατριχιλες. Μετα ολος ο δισκος. Ανατριχιλες.

Από άποψη κιθαριστικής δουλειάς είναι ανώτερο και από blackest curse και από To die For. Μιλάω για ακουστικές/leads κλπ. ΟΛΑ τα leads είναι κλάμα, τη βγάζεις και την παίζεις κλπ. Δε μιλάω ακόμα συνολικά, αλλά τα leads ρε πούστη, τα leads! Lucifer Before The Day Doth Go λέμε.

+10

Bleeding αξίζει να δεις αυτό το βιντεοκλιπ για κομμάτι του νέου δίσκου τους. Το black heksen rise, σε σκηνοθεσία DWID. Θα σε στοιχειώσει. Πάτα wide screen.

[B]http://vimeo.com/20053926[/B]

Kι εδώ σε συνεντευξη ο πιτσιρικάς που γράφει πλέον όλα τα όργανα και κρύβεται πίσω από τις ΚΙΘΑΡΕΣ (ΜΕ Κ ΤΕΡΑΣΤΙΟ). Ναι αυτός ο αμουστακος πιτσιρικας διπλα στον Hellion.

[B][B]http://www.youtube.com/watch?v=wPnyhnBYdIo[/B][/B]

Δεν το έχω ακούσει πολλές φορές, αλλά σίγουρα μπορώ να το ακούσω πιο εύκολα από το blackest curse.
Πολύ hardcore φέτος ρε παιδιά!

Να πω ότι στο αρχείο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ, απ’ ότι διάβασα εχει γίνει κάποιο λάθος, και κάποια κομμάτια δε γράφονται, ή πάνε μαζί. (κατα τ’ άλλα τα περιλαμβάνει όλα)

Το σωστό τρακλιστ είναι αυτό:

track listing:
? DETONATE WORLDS PLAGUE
? BEASTS AS GODS
? SERMON THIRTEEN
? ORRCHIDA
? VVE HAVE HELPED OTHERS ESCAPE
? ALLISNONE
? LUCIFER BEFORE THE DAY DOTH GO
? LOVE IS THE ONLY VVEAPON
? LET THE NIGHT ROAR
? VVE ARE THE END
? BENEATH BLACK FLAMES VVE RIDE
? VVAITING FOR THE SUN (acoustic)
? VVAITING FOR THE SUN (TO BURN OUT MY EYES)
? BLACK HEKSEN RISE
? NO POVVER (ZOUO COVER)
? INTERVIEW

forkboy: πράγματι πολυ hardcore φετος!

Το χα πιασει πριν καμια βδομαδα οταν το πρωτοανεφερες και το ελιωσα για κανα 3 μερες αλλα μετα επιασα το subrosa και το ξεχασα .Ειχα ξεχωρισει το waiting for the sun που μου θυμιζε λιγο amebix .Το σιγουρο ειναι οτι προκειται για σινταρα.Και worst εχεις και πολλα δικια για την επιστροφη σε πιο punkοειδη παραγωγη.

εδιτ: Και η συνεντευξη πολυ γαματη.Ξεκαθαριζει καποια πραγματα και για το ιρακ και για την ιδεολογια τους που εγω προσωπικα δεν τα ηξερα.[ηξερα μονο οτι χρησιμοποιουσε ο στρατος τα σιντι τους ως ψυχολογικο πολεμο ,αλλα δεν ειχα ψαχτει για να δω την θεση της μπαντας.

Έχω πει ότι γενικά δεν μου αρέσει να ακούω μεμονωμένα κομμάτια πριν έχω στα χέρια μου τα άλμπουμ. Για να μην πω πως γενικά αποφεύγω και να “ακούω” πραγματα ουσιαστικά αν δεν έχω αγοράσει το άλμπουμ. Και απέφευγα επιμελώς να μπω σε τούτο το θρεντ ΛΕΜΕ. Και μου έρχεται πρόστυχο γιουτιούμπ λινκ. Πάω να το σβήσω, το σπόρο του σατανά, αλλά λέω δε βαριέσαι, ένα κομμάτι είναι μωρέ, τι να κλάσει ένα κομμάτι, τι να καταλάβεις από ένα κομμάτι…

[SPOILER]

[/SPOILER]

Δεν περίμενα καθόλου μα καθόλου μα καθόλου τέτοιου είδους στρωτό, ρυθμικό, αργό, “basic” πράγμα μετά το blackest curse. Αν είναι όπως τα γράφει ο worst στις πρώτες 2 προτάσεις και αν όλο το άλμπουμ κινείται στα επίπεδα αυτού του κομματιού, κλαίω από τωρα.

Δεν είναι όλα τα κομμάτια στο στυλ του Lucifer, αλλά καλά κάνεις και κλαις γιατί είναι μέγιστη ΔΙΣΚΑΡΑ, εκθρονίζει εύκολα οτιδηποτε βρισκόταν μέχρι τώρα στο νούμερο ένα μου για φέτος, και γενικώς θα μείνει ο δίσκος αυτός.

Το blackest curse ήταν μια ιδέα για το τι (σατανικό, τρομερό, κι άλλα ωραία επίθετα) θ’ ακολουθήσει μετά τον λήθαργο της μπάντας, αλλό το destroyORR είναι μάλλον [B]η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ[/B] που περιμέναμε (περίμενα)

+1 σε bilzzora για το edit. Γενικά αρκετά παρεξηγημένη θα’ λεγα σαν μπάντα.

Nταξ όμορφο μελωδικό κομμάτι με ωραίες κιθάρες, αλλά ασφασφαφαδ μη κάνετε σα χαζά για ένα κομμάτι που έχει γραφτεί γύρω στις 500000 φορές στα 70ς-80ς-90ς.

Δεν είναι το αγαπημένο μου στον δίσκο, αλλά είναι κομμάταρα μεγάλη. Και πάλι όμως δε καταλαβαίνω το ποστ. Που έχει γραφτεί 500000 φορές, σε ποιά βαση (πως το εννοεις), από ποιούς (να τους μάθουμε, όχι τίποτα άλλο), τί πειράζει αν εχει καπως(?) γραφτει απο αλλους, και γιατί καποιος να μη κάνει σα χάζος για ένα κομμάτι που γουστάρει πολύ?

Μπορώ να τρολάρω βάζοντας 25 πρόχειρα λινκ από sabbath μέχρι gary moore και από metallica μέχρι septic flesh που έχει παιχτεί αυτό το πεντατονικό κομμάτι, αλλά δεν είναι εκεί το νόημα του ποστ μου.

ντάξει και κάθε χρόνο, αποθεώνετε 5-μιμους-δίσκους-δισκων-σαμπαθ, άλλους 5 discharge, αλλους 5 kyuss, αλλους 5 ταδε, αλλους 5 ταδε κοκ, μ’αυτη τη λογική. So what.

Στο κομμάτι τώρα. Αν και δεν έχω γνώσεις μουσικής, κατανοώ ότι το κομμάτι δομικά, τέχνικα, ακόμα και συνθετικά έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (ενδεχομένως επιρρεάσμενα από άλλους), αλλά αυτό δε το καθιστά κατ’ εμέ αντιγραφή κάποιου άλλου κομμάτιου (σε καμία περίπτωση δηλαδή), διότι χρησιμοποιώντας αυτά τα χαρακτηριστικά υλοποιεί ξεκάθαρα μια έμπνευση/ίδεα/μελώδια του κιθαρίστα/μπάντας κι αυτό φαίνεται απ’ το ότι έχει έναν κλασσικό integrity χαρακτήρα. Είναι φανέρο, δηλαδή τί να πω ξέρω’ γω…

Δε ξερω αν σ’ εχω καταλάβει πλήρως… Σκαλωσες με τα leads που είπε ο ψηλός? Δε πιστεύω ότι μίλησε τόσο “τέχνικα” (δε ξερω πως αλλιως να το πω) όταν αναφέρθηκε στα leads, αλλά κυρίως στο αποτέλεσμα που φτάνει στο αυτί του (και τον συγκινεί) χρησιμοποιώντας ένα κιθαριστικό lead. Δηλαδή πιστεύω ότι αναφέρθηκε στο ηχητικό περιέχομενο του lead, την έμπνευση δηλαδή, και όχι στην τέχνη και τη μαεστρια του rob orr ρε παιδι μου.

[B]Εδιτ[/B]: Συμφωνώ απολύτως με ψηλό από κάτω. Ακριβώς αυτό που πήγα να συμπληρώσω με edit. Ακού τον δίσκο και θα καταλάβεις ότι αυτό που αναφέρεις δεν χαρακτιρίζει την μπάντα και τον δίσκο.

Κοίτα, και όταν βγήκε το παράκλητο, κάποιοι άκουσαν μόνο το αποκατάστασις και μετά ήταν αναλοίωτοι_κουλ σε φάση “ε και;” και το νόημα είναι να πας να ακούσεις και τον υπόλοιπο δίσκο να στονε κάνει χύτρα φίσλερ που βγάζεις συμπεράσματα από ένα κομμάτι τεμπέλαρε. ε τεμπέλαρε!

Ούτε καν έβγαλα συμπέρασμα το δίσκο, μόνο για ένα κομμάτι μίλησα. Τι κόλλημα έχετε φάει? Το δίσκο τον άκουσα μια φορά, αφού άκουσα το εν λόγω τρακ.

τεμπέλαρε. ε τεμπέλαρε!
Όταν έχεις αυτό στο ενεργητικό σου

πρέπει να σκεφτείς καλά πριν με πεις τεμπέλη. :lol::stuck_out_tongue:

Εντέλει όμως δε καταλάβαμε το σκάλωμα που’ φαγες κι εσυ με το κομμάτι:S:S:S

Το ίδιο σκάλωμα που τρώει η γλυκιά δεσποσύνη αφού την ΑΛΩΣΕΙ ο μαύρος καβαλάρης. Πονάει, μα αρέσει. :hippy::stuck_out_tongue:

εδιτ. ασδασφδασγ τι άβαταρ είναι αυτό ρε!?!!?!!

Να το πούμε; Ε το λέμε λοιπόν:
Ο καλύτερος δίσκος των Integrity από τον καιρό του Humanity Is the Devil. Αυτό είναι ναι.

[SPOILER]Αυτή τη στιγμή βέβαια το βάζω πάνω κι απ’όλα αυτά και δίπλα στο ντεμπούτο, αλλά ας κρατήσουμε μια πισινή μην κάνουμε τίποτα μεγάλες κωλοτούμπες μετά. :roll:[/SPOILER]

το ακουω συνεχεια τις τελευταιες 3 μερες,ειναι εθιστικοτατο και γαμαει,γαματες συνθεσεις,γαματη παραγωγη,γαματα φωνητικα,γενικως γαμαει.