Paradise Lost in Greece @18-19-20/3/2011

Οι Lost την Κυριακή έκαναν μια αξιοπρεπή εμφάνιση, καλή για τα δεδομένα των τωρινών ζωντανών τους εμφανίσεων αλλά μέχρι εκεί. Το ό,τι ξεπέρασαν κατά ολίγα λεπτά τη συνήθη διάρκεια των συναυλιών τους δεν αποτελεί και λόγο για παρασημοφόρηση…παραδόξως αποδώθηκε καλύτερα το δεύτερο μισό του δίσκου, όχι αυτό με τα χιτς δηλαδή…Ο Μάκιντος κρατάει ψηλά τη σημαία του γκρούπ, είναι πιο συνεπής στο κόνσεπτ της μπάντας…ενώ ο Χολμς προσπαθεί αλλά δεν πείθει, μόνο σε σημεία ίσως…Τεράστιο γκρούπ οι Lost αναμφίβολα, αλλά δύσκολα θα ξαναπάω σε συναυλιά τους (ήταν η 4η και πιθανόν φαρμακερή…). Στουντιακά πάντως πάντα έχουν κάτι να δώσουν…βγάζουν σταθερά καλούς δίσκους, είναι καλύτερα τα πράγματα για αυτούς.

To 2000, στις ψηφοφορίες για τα καλύτερα άλμπουμ της δεκαετίας, το “Draconian Times” των Paradise Lost θεωρούταν ήδη κλασικό, ένα άλμπουμ που έφτιαξε και τελειοποίησε έναν ήχο, [B]από ένα συγκρότημα που θα γινόταν οι «νέοι Metallica»…
[/B]

Apo ta kalytera anekdota pou exo akousei… :lol::lol::lol:

Παντως σε αυτον (μαλλον δημοσιογραφο) που ειπε οτι οι λοστ θα γινουν οι νεοι μεταλλικα εγω , αν ημουν μανατζερ του γκρουπ θα του χα τραβηξει μια μηνυσαρα…

Δεν είναι καθόλου αστείο όμως…πολλοί το έλεγαν απο το 95 και μετά.

Μα αυτο ειναι κατι χωρις νοημα… ειναι σαν να λεμε ποιος θα γινει ο νεος μπεκενπαουερ η μαραντονα στο ποδοσφαιρο…

Αν και αναμενομενο το setlist μετα απο ολοκληρη την [B]ΔΙΣΚΑΡΑ[/B], εχω φαει τρελη ξενερα που δεν πηγα σε αυτη την συναυλια. Ειδα Manowar βεβαια, αλλα δεν θα καταφερω ποτε να ακουσω live ολο το Draconian Times…:frowning:

Που το στηριζεις αυτο?

-το στηριζω στο οτι αλμπουμ με την τελειοτητα των αλμπουμ των PL δυσκολα συναντας στο χωρο τους, ειδικα αν μιλησουμε για icon, draconian ενω στο θρας μεταλ πιστευω οτι το μαστερ ειναι πολυ καλο αλλα οχι οτι δεν το εχουν φτασει και αλλοι.
-το στηριζω στο οτι δεν εχουν βγαλει πατατες ακομη και οταν αλλαξαν στυλ.
-το στηριζω στη γενικοτερη πορεια του καθενος στο χωρο του. στο συνολο της δισκογραφιας του καθενος.

ενταξει αυτο ειναι σε ενα βαθμο υποκειμενικο γιατι εχει να κανει με το ποσο αρεσει στον καθενα κατι. αλλα σε αυτον που μμε μεγαλη υποκειμενικοτητα θα μου αντιταξει οτι ΟΛΑ των μεταλικα δερνουν η οτι το μαστερ ειναι το καλυτερο αλμπουμ στην ιστορια του μεταλ και λοιπες μπουρδες θα του αντιταξω οτι των ιδιο κανουν τα αλμπουμ και των λοστ.

συμφωνω!

btw εψαχνα βιντεακια απο τη συναυλια στη θεσνικη και πετυχα ενα που προβαραν το sweetess στο soundcheck:|

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΞΑΤΕ ΜΩΡΕΕΕ???:cry:

Υπόψιν οτι επειδή έχουμε αρχίσει να ξεφεύγουμε πολύ απο το λάιβ, μετέφερα τα τελευταία ποστ σας, με τις συγκρίσεις Λοστ-Μετάλλικα, στο θρεντ των Paradise Lost, ας συνεχιστεί εκεί αυτή η κουβέντα.

Ε ενταξει, τους ειδαμε και σημερα στα Λονδινα και…

[SPOILER][SIZE=“7”]ΧΥΣΑΜΕ[/SIZE][/SPOILER]

gia pes kai kana setlist… ektos tou draconian

Draconian

FDUDUU
One Second
Sweetness
Rise of denial
True Belief
Rise of denial
As I die

Τοσο πολυ γουσταρατε rise of denial που το ξαναπαιξαν? :stuck_out_tongue:
Εγω τους ειδα Θεσσαλονικη και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος απο αποδοση/κομματια/διαρκεια πλην της απουσιας sweetness :frowning:
Τεραστιος δισκος το draconian και δουλεψε και γαματα λαιβ.

Ρε ποιος το χεζει και το Ραιζ…μονο και μονο που παιξανε ολο τους τον δισκο μνημειο ημασταν ευχαριστημενοι.

Ξελαρυγγιαστηκα σε ολο το Draconian και μου ηταν αρκετο για να χαρακτηρισω την συναυλια εμπειρια ζωης.

Τι να κανουμε, ειμαστε fanboy-δες.

Θα σε δούμε και στο DVD δηλαδή:p

Αμα εκτιμησαν οι καμεραμεν την φωτογενεια μου… :stuck_out_tongue:

Μια διόρθωση. Στη θέση του πρώτου Rise of denial είναι το Say just words φυσικά.
Ας ελπίσουμε να έχουν bonus υλικό και από Ελλάδα.
Στη συναυλία της Θεσσαλονίκης ο Nick έγραψε μέρος του Hallowed Land με την κάμερά του.8)

Έχω ακούσει ότι το forum σν κλαμπ είναι μεγάλης χωρητικότητας κλαμπ , γέμισε τελικά;

Sold-out δεν ηταν αλλα νομιζω οτι κοντα στο να ειναι. Οταν βγηκε ηταν γεματο και πραγματι ειναι μεγαλουτσικος χωρος (2300).

Άντε ρε, το βιντεο μου απο τη συναυλια του Σαββατου, 19 Μαρτιου. Jaded!!!
Ξεχωριστό και σπάνιο κομμάτι…