βαλε shades of god για να ανεβει:p
το λυπαμαι να το βλεπω εκει κατω…:lol:
Όλα τα άλμπουμς των λοστ έχουν κάτι να δώσουν…ακόμα και το χόστ,που το είχαν θάψει περιέχει τις χαρακτηριστικές τους μελωδίες.κάποιος που τους παρακολουθεί απο παλιά μπορεί να το διακρίνει άνετα.αν κ τους γνώρισα από το άικον θα ψηφίσω το δρακόνιαν το οποίο το θεωρώ ως το αριστούργημά τους κ ένα απο τα καλύτερα άλμπουμ που έχει κυκλοφορήσει γενικά στην χέβι μέταλ μουσική.
αυτό έκανα :lol:
δεν ξερω ποσο χρονων εισαι φιλος, αλλα την 3τια 94-96 οι paradise lost ήταν το απολυτα hot ονομα στην ευρωπη, και παρομοιαζοταν η πορεια τους με αυτη των μεταλλικα το 84-86
συμφωνω φυσικα ότι ηταν εντελως αστοχο αυτο το νεοι μεταλλικα για πολλους λογους, αλλα ηταν ακομα μια υπερβολη των μεντια,
και ως ενα βαθμο ειχε πιασει
βασικα αυτο το σχολιο σου ειναι απο τα καλυτερα ανεκδοτα. απο αποψη σταθεροτητας, συνολικης δισκογραφιας αλλα ακομη και επι μερους συγκρισης της ποιοτητας των αλμπουμ (που βεβαια δεν γινεται με μεγαλη ευκολια λογω και διαφορετικου στυλ μουσικης) οι PL στο ειδος τους ειναι καλυτεροι απο τους μεταλικα κατ εμε. δεν εβγαλαν πατατες, πειραματιστηκαν εξισου πολυ και ακομη περισσοτερο, διαμορφωσαν και αυτοι ηχους του μεταλ. μονο στα λαιβ υστερουν και αυτο απο επιλογη τους…
εντιτ: εαν το λες με αλλη εννοια τοτε οτι σ ειπα θεωρησε το μη γενομενο…
Ωραίος ο φίλος. Συμφώνω απόλυτα…
Μπούχτισαν τόσο πολύ την περίοδο 1993-1996 που εντάξει… ενώ ήταν πολύ εύκολο να βγάλουν ένα νέο και καλύτερο Draconian Times ήταν και εξίσου βαρετό γι αυτούς…
Ελά τώρα το έσκισες στην υπερβολή deadmeat. τι να κλάσουν και οι Metallica με το Master Of Puppets που μπορεί όντως να μην είναι ο καλύτερος thrash δίσκος όλων των εποχών αλλά είναι για πάρα πολύ κόσμο ο καλύτερος METAL δίσκος ΟΛΩΝ των εποχών.
δεν ειχα σαν σκοπο να πω οτι οι μεταλικα στα νιατα τους δεν γαμ***αν και δεν ηταν μια μπαντα πραγματικα ενδιαφερουσα. και αυτο το λεω γιατι απο αλμπουμ σε αλμπουν ηταν διαφορετικοι. ο σκοπος μου ειναι το συνολο της καριερας του καθενος και η επιρροη του στο χωρο που κινηθηκε ο καθενας. και οι παρανταις ειχαν και αυτοι τρελη επιρροη.επιπλον αντε να πεις ετσι απλα και ευκολα αυτο το πραγμα για ενα αλμπουμ (οτι ειναι το καλυτερο στο μεταλ). και μην ξεχνας οτι ενα τεραστιο ποσοστο των μεταλικοφαν δεν ακουει μεταλ και δη θρας.
Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι οι Metallica επιρρέασαν λιγότερο κόσμο απότι οι P.L. Eγώ από την άλλη θα σου έλεγα να πας να ρωτήσεις τον Holmes να σου πει.
Ενώ ας πούμε όλοι οι οπαδοί των P.L.-ειδικά οι τωρινοί- είναι όλοι κάργα μεταλάδες.
δεν ειπα οτι επηρεασαν λιγοτερο. ειπα οτι και οι παρανταις επηρεασαν παρα πολυ κοσμο ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ τους. δεν εχεις αδικο σε αυτο για τους τωρινους οπαδους των λοστ αλλα αλλο τα 8 χρονια των λοστ μακρια απο το πιο βαρυ μεταλ και αλλο τα σχεδον 20 των μεταλικα… (αλλο, οσον αφορα στο ποσος κοσμος θα τους ακουσει). τεσπα, αστο, ξερω οτι την αποψη μου δεν τη ασπαζονται πολυ, δεν θα χαλαστουμε απο αυτο. ο καθενας ειναι κυριος του εαυτου του!
Nαι μωρέ σιγά μην χαλαστούμε…κουβέντα να γίνεται.
Ας πω κάτι σχετικό : Όταν είχα διαβάσει για πρώτη φορά τη κριτική στο ICON στο Hammer στα early 90’s εί[U]χε γραφτεί ότι πολλά συγκροτήματα πολύ πιο γνωστά από τους λοστ θα εύχονταν να είχαν γράψει κάποια από τα κομμάτια βρίσκονταν στο εν λόγω δίσκο.[/U] Νομίζω ότι αυτή η παρατήρηση δινει το πραγματικό στίγμα στη “[I]συγκριση[/I]” μεταλλικά και λοστ. Απλά δηλαδή ότι η συνθετική δεινότητα του mackintosh άξιζε (και αξίζει γιατί πολύ απλά ποτέ δεν ξέρεις …) να παίζει στην πρώτη κατηγορία . αυτό
Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς στο ότι οι P.L. θα έπρεπε να πουλάνε εκατομμύρια δίσκους και να είναι στην ελιτ των μεγαλύτερων μεταλ συγκροτημάτων.
κανείς από εμας εννοείς … διότι στο τι συμφωνούμε εμείς δεν το συμμερίζεται μεγάλη μερίδα του μεταλλικου τύπου (πλην ελληνικού χαμμερ τουλάχιστον και κανα δυο αλλων εντύπων) οι διοργανωτές των φεστιβαλ που βάζουν τους λοστ σε τραγικές θέσεις στο εκάστοτε billing κλπ
καλως η κακως οι λοστ δεν ειναι η μπαντα που θα προκαλεσει τον ολεθρο στο κοινο. αυτο τους ριχνει πολυ στα λαιβ πιστευω. αν και απο αποψη “μουσικης ποιοτητας” ειναι κορυφη τα παλικαρια…
Ρε συ ναι οκ …τους mastadon τους είδες τελευταία σε καμιά μαλακάσα ? αστο καλύτερα
και όμως είναι από τα πιο hot ονόματα , δεν νομίζω ότι τα λαιβ παίζουν τόσο ρόλο . Οι saxon πχ πάντοτε κεφάλια πέρνανε και δύο ώρες μες το νερό παίζανε όμως είναι στη κατηγορία γεμίζω το γκαγκαριν αλλά μέχρι εκεί
το αστειο ειναι οτι σκεφτομου τους μαστοντον οταν τα ελεγα αυτα! χαχαχαχ! αλλα απο την αλλη πλευρα! τους ειχα δει πριν απο καμποσα χρονια και ενω δεν μ αρεσει η μουσικη τους-δεν εχω ακουσει πολυ βεβαια- ηταν αρκετα καλοι στο λαιβ. τους ειχα δει με μεταλικα και my dying bride το 2007 νομιζω…
ναι εκεί όντως δεν παίξανε και άσχημα , δεν ήταν και slayer αλλα καλοί. όταν παίξανε μαζί με down ,slipknot το 2009 τι να σου πω …κοιμήθηκα σχεδόν ειδικά μετά από down
τι να πω? δεν εχω γνωμη για τους κυριους μαστοντον περα απο αυτο το λαιβ!