Paradise Lost

χμ… που εγραψα εγώ οτι λειπει το feeling σε σχεση με το BIN ή το Symbol of Life?? Αντιθέτως, οπως έχω δηλωσει πολλακις εδω μεσα προσωπικα θεωρω το ΒΙΝ απο τα μετριοτερα τους αλμπουμ και εν τω προκειμενω εγω τη σχετικη συγκριση την εκανα με τις μεταλλικες τους μερες, εποχης προ One Second.

Mε αλλα λογια δε θα μπορουσα να συγκρινω το συναισθημα που βγαζει ο δισκος με One Second - Symbol of Life περιοδο, γιατι η προσεγγιση τους ηταν τελειως διαφορετικη,μια mellow μελαγχολια (ακου πχ to Host). Τη συγκριση συγκεκριμενα την εκανα με την περιοδο Icon-Draconian, οταν τα τραγουδια τους μου εβγαζαν ενα ερεβωδες συναισθημα…

Το συναισθημα της σκοτεινιάς λοιπον, εγω δε το διακρινω στο νέο αλμπουμ… Κατι που θεωρω απαραιτητο απο τη στιγμη που επελεξαν να βαρυνουν μουσικά αλλα και στιχουργικα.

Επίσης, χωρις αυτο απαραιτητα να σημαινει κάτι, παρακολουθώντας τα ποστ εδω μέσα, θα δεις οχι και λιγους να σχολιάζουν ακριβως αυτό, την αισθηση που έχουν σχετικά με την απουσια αυτου του “feeling”.

Καταρχας δεν θα μου πεις εσυ οτι δεν ξερω να διαβαζω… σε πληροφορω οτι ξερω και πολυ καλα.Κατα δευτερον ΕΣΥ λες μπαρουφες και αν θελεις να θεωρηθεις σοβαρο ατομο οφειλεις να απολογηθεις γι αυτα τα αισχη που λες. Αλλιως ζητα συγγνωμη και μην ξαναμιλησεις για τους paradise lost.Εγω δεν ειπα οτι ειπες κατι για το μουσικο υφος. Το λες συνεχεια αυτο πρηζοντας μας οτι το χεις πει αλλες 54545458785645645 φορες.Οποτε υπεκφευγεις και απο πανω. Ειπες οτι ο δισκος εχει μετριες στιγμες.Αν εχεις γνωμη εμπιρεστατωμενη να την καταθεσεις. ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΩ ΕΥΘΕΩΣ ΛΟΙΠΟΝ: ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΡΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ?? Για να δουμε θα απαντησεις τιποτα σοβαρο??? Η θα υπεκφυγεις παλι λεγοντας οτι δεν ειναι οπως τα παλιοτερα??? Και πως κρινεις οτι τα παλιοτερα ειναι πιο εμπνευσμενα??

:lol::lol::lol::lol:

γουσταρω γιατι ειμαι αισχρος… το αν ειμαι σοβαρο ατομο πιστεψε με δεν προκειται να περιμενω εσενα να βγαλει συμπερασμα για να το μαθω… και μαθε να μιλας καραγκιοζακο … Κ απο ποιον να ζητησω συγνωμη και σε ποιον να απολογηθω ρε κακομοιρη ?? Απο ποιον?? Απο τους Lost?? Η απο σενα που “τολμησα” να σου τους θιξω??

Ρε, μην δινετε σημασια στον Ισις, και καλα φανμποης…επειδη εχει οτι-οτι-οτι δισκο εχουν κυκλοφορησει οι Λοστ το παιζει οπαδος να πουμε!

Χαμηλώστε τους τόνους και σταματήστε να τσακώνεστε γιατί και δεν οδηγεί πουθενά, και οι ίδιοι θα βρείτε τον μπελά σας στο τέλος.

Isis, όντως ρε man δεν αξίζει να ασχολείσαι με τον συγκεκριμένο.

Απλά δες εδώ:

δε μπορω κ να γελασω γαμωτο με αυτα που διαβαζω καταραμενε βηχα…

Κύριοι ξεφύγατε πάρα πολύ όμως. Αλλά ρε συ Isis πές μας ποιες είναι κατά τη γνώμη σου οι μέτριες στιγμές του καινούριου δίσκου για να καταλάβουμε τουλάχιστον τι δεν σου αρέσει. Εγώ τον άκουσα χθες ξανά μετά από 5 μέρες και τον γούσταρα απίστευτα! Όλα τα κομμάτια είναι πολύ καλά. Κάτι που δεν ίσχυε τουλάχιστον στους 2 προηγούμενους δίσκους, κυρίως όμως στο ομώνυμο.

O δισκος μπαινει πολυ δυνατα με το As Horizons End, τραγουδι που με εντυπωσιασε απο το πρωτο ακουσμα. Συνεχιζει εξισου καλα με τα I Remain, First Light. Μετα θεωρω οτι ακολουθει η πρωτη κοιλια με τα Frailty, Faith Divides… & The Rise of Denial. Μαλιστα το ομωνυμο και το Denial τα θεωρω τα λιγοτερα καλα του δισκου (ειναι τυχαιο οτι και τα δυο θα αποτελεσουν επισημα βιντεο του δισκου - αρα ουσιαστικα μιλαμε για τα singles?). Το Living with Scars ψαρωτικο στην αρχη με τα death metal περασματα αλλα σιγα σιγα ξεφουσκωσε, παντως ομορφο κομματι. Last Regret, κομματαρα, μου θυμιζει πολυ την ασθητικη των My Dying Bride. Universal Dream/In Truth συμπαθητικα κομματια οχι κατι να τρελαινεσαι. Cardinal Zero , κα-τα-πλη-κτι-κο, οπως συνηθιζουν εξαλλου με τα b sides.

ΟΚ απλά διαφωνούμε, θεωρώ το Frailty ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ! Ίσως να συμφωνήσω λίγο ότι το ομώνυμο είναι το, ας πούμε, λιγότερο καλό του δίσκου αλλά και πάλι όταν μπάινει το ρεφραίν με φτιάχνει πολύ. Νο hard feelings από την μεριά μου, γούστα είναι αυτά απλά οι ακραίες απόψεις, και δεν μιλάω για σενα Isis, μου την δίνουν γενικά :wink:

O Isis έγραψε εμπεριστατωμένα την άποψη του - με την οποία σε γενικές γραμμές συμφωνώ, μια που θεωρώ πολύ καλό το νέο άλμπουμ, ανώτερο των δύο τελευταίων, ίσως μου άρεσε και λίγο παραπάνω μπορώ να πω απ’ ότι περίμενα, και απλά είναι γεγονός - αρέσει δεν αρέσει - πως βαδίζει σε μονοπάτια που τα έχουν διαβεί ξανά στο παρελθόν.

Προσωπικά δε με ενόχλησε αυτό, μια που το θεωρούσα αναμενόμενο, δε θα μου αρέσει και τόσο όμως αμα συνεχίσουν έτσι στο μέλλον και επαναπαυτούν.

Μάθετε να σέβεστε την διαφορετική άποψη και το γεγονός πως υπάρχει κόσμος που επειδή γουστάρει πολύ ένα συγκρότημα και το έχει “ζήσει” χρόνια τώρα δε δέχεται χωρίς καμία κριτική οτιδήποτε νέο πλασάρουν, μόνο και μόνο γιατί είναι καινούργιο.

Στο πολλ το Ιν Ρέκβιεμ έχει περισσότερες ψήφους απο One Second, Shades of God, Symbol of Life, Gothic (να μη πω και το “απεχθές ηλεκτρονικό Host”), βρίσκεται ψηλότερα απο κλασικές ΔΙΣΚΑΡΕΣ τους δηλαδή, που τους καταξίωσαν. Και ποιοί ήταν όλοι εκείνοι που ψήφισαν το In Requiem? Μάλλον πωρωμένοι με τον νέο δίσκο οπαδοί, που με το που βγήκε ενθουσιάστηκαν (επειδή ήταν πιο “σκληρός” σε σχέση με τα παλιά μάλλον) και έριξαν δαγκωτή την ψήφο σ’ αυτόν. Είμαι σίγουρος πως αν υπήρχε και το νέο άλμπουμ στο poll, ουκ ολίγοι θα ψήφιζαν αυτό (!) ως τον καλύτερο τους έβερ δίσκο!

Λίγη ψυχραιμία φανμπόυδες, μη μπουν μέσα τίποτα παλαίουρες και αρχίσουν να σας αφηγούνται τις εμπειρίες τους απο λάιβ εποχής 96 και έτσι και μάθετε μπάλα.

Και Ισις, αν ξαναβρεθείς σε τέτοια θέση, μην αρχίσεις πάλι τους χαρακτηρισμούς, γιατί θα μπλέξεις στο τέλος χωρίς να φταις.

Αυτά.

καπως ετσι την ειχα πατησει κ γω με το In Requiem. Λιγο απογοητευμενος απο το ομωνυμο δισκο, λιγο ψαρωμενος απο την απιστροφη σε ηχους βγαλμενους απο εποχες Icon, μιλησα τοτε για σουπερ δισκο. Ε 2 χρονια μετα, εχει χασει κατα πολυ τη δυναμικη του μεσα μου. 2-3 κομματια να μου εμειναν ως πραγματικα αξιολογες στιγμες.

Πάντως τα κομμάτια του In Requiem μια χαρά ακούγονται live και έχουν και φοβερή ανταπόκριση από τον κόσμο. Περιττό να πω ότι στην συναυλία προχθές ένιωσα παππούς αλλά χάρηκα πολύ που μια μπάντα που σάρωσε στα 90s εξακολουθεί να μαζεύει νέους οπαδούς.

Νταξει τα κομματια του Ρεκβιεμ ειχαν ανταποκριση απο τους νεους οπαδους, δεν εχει κατι να λεει αυτο

Λοιπόν αγόρια να μιλήσω και εγώ που γουστάρω κ λιώνω για paradise lost: Το άλμπουμ είναι πολύ πουτανιάρικο: πρέπει να μεγαλώσει μέσα σου μου φαίνεται. Θέλει πολλές ακροάσεις. Σήμερα το ακούω όλη μέρα και…απλά μου αρέσει… Μου θυμίζει τα 2 προηγούμενα καθώς η ατμόσφαιρα/ήχος/συνθέσεις/lead guitar k sia φέρνουν αρκετά. Δυστυχώς το Paradise Lost/In Requiem 4 και 2 χρόνια μετά ξεφούσκωσαν αρκετά μέσα μου και πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει πάλι τα ίδιο και με τούτο. Πάνε χρόνια που με πορώσανε δηλαδή για τελευταία φορά.

Καλα το πηγαινες μεχρι εδω, το χαλασες. Οποιος δηλαδη γουσταρει το FDUDU ειναι νεος φανμποης που εμαθε τους Λοστ περσυ? Δεν νομιζω.

Και απο την αρχη εγω ειπα οτι δεν μου πεφτει προφανεστατα λογος αν ο αλλος το θεωρει το καλυτερο η το χειροτερο Λοστ, αυτο το υφος “απογοητευμενου παλιουρα” που εχουν 2-3 ατομα εδω μεσα που κρινουν “αντικειμενικα” αν ειναι εμπνευσμενο η αν εχει συναισθημα η αν εχουν ξεπουληθει και παιζουν κατι που δεν γουσταρουν μου την βαραει στα νευρα, τι να κανω.

δεν μπορω να καταλαβω ποιος κακομοιρης εξυπνακιας εισαι εσυ που σε καθε θρεντ κανεις οφ τοπικ ποστ για να την πεις (υπουλα) σε αλλους. μια με εμενα π μετραγες τα ποστ μ σαν κακομοιρης, μετα π ελεγες να μην μ μιλανε π τολμησα να μιλησω για τους υπερμεταλικα των 3,5/9 καλα αλμπουμ και τωρα εδω. φιλαρακι οποιος κ να εισαι κοψε τις εξυπναδες. εισαι ΤΡΑΓΙΚΟΣ.

(ξερω οτι δεν θα απαντησεις για να επιβεβαιωσεις το ποσο τραγικος εισαι)…

ε οχι ρε φιλαρακι τα 4,5,6 να ειναι η αιτια της κοιλιας του αλμπουμ. αυτα ειναι τα κορυφαια. κ ημαρτον πια το σκηνικο με το μισος απεναντι στα “καγκουρικα” σινγκλακια κ την αγαπη στα “αδικημενα” b sides.

Παιδες, νταξει, το εχετε ψοφησει.Δεν εχει νοημα πλεον.

Αλλα λεμε εμεις, αλλα εσεις, διαφωνουμε, δεκτο’ το να βριζομαστε ομως δεν βγαζει πουθενα

όχι όχι συνεχίστε.
Πάνω που εφοδιάστηκα?