Post Rock/Metal κυκλοφορίες (+μπάντες)

Ναι γαμάει. Heavy, σκοτεινό και ταξιδιάρικο.

Υπάρχει και θρεντ: http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=21719

Bγαινει και καινουργειο Animals As Leaders, μην το ξεχναμέ. Τωρα δεν ξερω αν τους θεωρείτε post-metal, αλλα instrumental ειναι, μελωδικοί ειναι…:stuck_out_tongue:

Μετά το πρωτοφανές περσινό “Beacons” (όσοι δεν έχετε ιδέα, τσεκάρετε), οι [B]Cloudkicker[/B], το one man project του Ben Sharp, κυκλοφόρησαν σήμερα δύο EP:

[B]Loop[/B]

[B]Let Yourself Be Huge[/B]

To δεύτερο είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και πιο συγκεκριμένο. Το Loop κινείται σε πειραματικά μονοπάτια που μπορεί να κουράσουν. Το Let Yourself Be Huge που έχει δομή mini album είναι σαφώς πιο ήπιο από το Beacons. Δεν καταπλήσσει, αλλά κάνει πολύ καλή παρέα στον ακροατή. Μπορείτε να τα ακούσετε και τα δύο [B]εδώ[/B].

Ακόμα κι αν σας φανούν αδιάφορα, δώστε χρόνο στο Beacons. Ήταν από τις μεγαλύτερες ευχάριστες εκπλήξεις των τελευταίων ετών στο χώρο του prog/post/math metal και φυσικά ένα από τα καλύτερα albums του 2010.

και το The Discovery μια χαρα δισκος ητανε παντως. Εμενα τουλαχιστον μου αρεσε (πολυ)περισσοτερο απο το Beacons

Καμία αντίρρηση αγαπητέ για το Discovery, φοβερό, ειδικά για ντεμπούτο. Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο. Ίσως είναι το Discovery, δεν ξέρω. Πάντως στους δίσκους που παίζει πιο heavy μου αρέσει πολύ περισσότερο από τα 2 ΕP. Τα περίμενα καλύτερα.

Τσιμπάω από το άλλο θρεντ γιατί εδώ ταιριάζει καλύτερα.

Αυτό. Να. Το. Ακούσετε.-

[B]Kerretta - Saansilo[/B]

Δεύτερος δίσκος για τους νεοζηλανδούς Kerretta τον οποίο βρίσκω απλά εκπληκτικό, post rock καταστάσεις με πολλά εφέ και progressive γυρίσματα, αλλού groovy και αλλού αργά και δυναμικά ο δίσκος ακούγεται απ την αρχή μέχρι το τέλος και σου αφήνει ένα όμορφο συναίσθημα. Όσοι γουστάρετε Russian Circles, Maybeshewill και γενικά έξυπνο instrumental post rock χωθείτε άμεσα

TSB’s countdown

Καινούργιο ΕΡ απο τους Ολλανδους Ortega

A Flame Never Rises On Its Own

Οι Αμερικανοι If These Trees Could Talk κυκλοφορουν αυτες τις μερες το 2ο αλμπουμ τους με τιτλο Red Forest. Προσωπικα τους εχω αδυναμια αλλα κι αντικειμενικα ειναι μια απο τις σοβαρες προτασεις του χωρου εδω κι 6 χρονια με αραια μεν (χρονικα) καιρια δε δισκογραφικα χτυπηματα. Οι φιλοι των Mogwai και Russian Circles ας τσεκαρουν

^^ Αγαπημενη μπαντα οι απο πανω,θα τσεκαριστει το καινουργιο.Βεβαια αυτο που δν καταλαβα ειναι πως γινεται να ταυτιζονται ταυτοχρονα με Mogwai και Russian Circles.Νομιζω ειναι τελειως διαφορετικες μπαντες…

COLD BODY RADIATION - Deer Twilight

One man band απο την Ολλανδια.Αυτος ειναι ο δευτερος τους δισκος ,ο οποιος ισσοροπει αναμεσα στο ατμοσφαιρικο post rock και post metal .Πολυ εντονα ειναι και τα shoegaze στοιχεια/περασματα ή πιο ευστοχα θα ελεγα blackgaze ,μιας και υπαρχουν black φωνητικα και blasts τυμπανα σε μερικα κομματια.Η παραγωγη χανει λιγο αφου “μπουκωνει” σε σημεια,αλλα γενικα προκειται για μια αξιολογη δουλεια.

[B][I][U]The night reveals[/U][/I][/B]

Δεν τους ταυτισα απλα ειπα οτι οσοι ακουν Mogwai και Russian Circles αξιζει να τσεκαρουν και τους ITTCT

Ποιότητα…ΑΑΑ.

Bγαίνει καινούργιο [B]Ufomammut[/B], με τίτλο [B]Oro - Opus Primum[/B]:

  1. Empireum [13:55]
  2. Aureum [12:28]
  3. Infearnatural [7:26]
  4. Magickon [7:57]
  5. Midomine [9:18]

Το Empireum έγινε video (ναι, το μεγαλύτερο κομμάτι, γαμώ;) --> [B]κλικ[/B]

Ε όχι και ποστ ροκ οι Ufomammut μου!! :stuck_out_tongue:

Τα έχουμε πει κι [B][U]εδώ[/U][/B]

Ωπ, δεν ήξερα ότι υπάρχει thread. Πάντως εμένα μου ακούγονται πιο πολύ απ’ όλα post metal οι Ufomammut μας, no hard feelings…:p:thumbup:

το καινούριο if these trees could talk πάρα πολύ καλό!

Επίσης, έπεσα πάνω σε αυτό προ κάτι ημερών, ριχνει μια αυτιά όποιος θέλει

Have a nice life - Deathconsciousness

telephony:

[I]Barren Lands Of A Modern Dinosaur[/I] και [I]Red Forest[/I] γαμώ τα κομμάτια.

Καλά για το Have A Nice Life τα έχουμε ξαναπεί, ένας από τους καλύτερους δίσκους που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια… Εκπληκτικό.

Ένας μου πρόσφερε 80$ για να του το πουλήσω :lol: