Έτσι…και να δώσω άπειρα μπράβο για τους Callisto. Έχω πάθει πλάκα…δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα που μου προκαλούν. Και ειδικά το Noir. Μπράβο και πάλι μπράβο…
Τα’παμε!Εχουμε γουστο.Και τα 2 αλμπουμ τους ειναι εκπληκτικα!
Καθε φορα που ακουω το ενα θα βαλω εστω και λιγο απο το αλλο.
Απορία:ακούγοντας το Kings of time των Magyar Posse το βασικό θέμα - κύρια μελωδία των κομματιών 1 & 2 είμαι σίγουρός ότι την έχω συναντήσει σε soundtrack κάποιας ταινίας…Σπάω το κεφάλι μου, έχω ψάξει στο internet και τίποτα…όταν το πρωτοακουσα ήμουν σίγουρος ότι αυτό δεν το ακούω για 1η φορά…όποιος ξέρει κάτι για να βοηθήσει να ξεκολλήσω καλώς να μου το πεί…btw είναι καταπληκτικό album…!!
H alterground κάτι αναφέρει για maybeshewill live…σύντομα θα έχουμε ανακοίνωση νομίζω όπως και για daturah & the pirate ship quintet…επίσης την παρακευή 24/10 misuse στο mad day live
Γεια παιδιά
ένας ωραίος δίσκος που άκουσα τελευταία είναι το Elements of Morrow από τους Κροάτες Emphasis. Instrumental post metal με ambient στοιχεία και έμφαση στις κιθάρες. Διατίθεται δωρεάν για (νόμιμο) κατέβασμα από εδώ
Myspace: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=272927279
Επίσης…
Φανταστκό EP…
Aκούσατε το νέο τραγούδι των Junius στο myspace τους?
Είναι απίστευτα τέλειο ε. Έχω φάει μεγάλο κόλλημα. Αν είναι όλος ο δίσκος έτσι πάει για παρα παρα πολύ ψηλά.
Maybeshewill & Daturah live 1η φεβρουαρίου στο αν club…η Alterground πάλι φέρνει διπλό post χτύπημα μετά απο Shora & Yndi Halda…Γενικά μου φαίνεται πολύ καλό ότι γίνεται στον χώρο, ειδικά με τα διπλά billing γιατί αξίζουν τα λεφτά για 2 group π.χ. 32 euros για Shora & Yndi Halda…
Οντως πολυ καλο το Junius!
Καλημέρα σε όλους…
Τα λόγια είναι λίγα. Βρήκα αυτό το θέμα και χτες διάβασα και τις 45 σελίδες του. Κορυφαίο θέμα και συγχαρητήρια. Ασχολούμαι κι εγώ με το ποστ ροκ για κανένα ενάμιση χρόνο και πραγματικά εδώ μέσα βρήκα χίλια κινούργια πράγματα που σιγά σιγά θα αρχίσω να εξερευνώ.
Καταρχάς ευχαριστώ για τους Russian Circles και τους Blueneck. Τους αγνοούσα και τώρα είδα τι μαλακία έκανα.
Να προτείνω με την σειρά μου και εγώ 2-3 συγκροτηματάκια που έκπληκτος διαπίστωσα ότι δεν αναφέρθηκαν.
-
Τους έλληνες 2 By bukowski.
Είδα ότι αναφέρθηκαν οι GardenBox και οι S.ink αλλά όχι αυτοί. Είναι όλοι απο την ίδια εταιρία την Poeta Negra. Έτυχε να γνωρίσω και να έχω καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της (ο οποίος έχει δισκάδικο στην Θεσσαλονίκη, όσοι μένετε Θεσσαλονίκη και ασχολείστε και με το είδος δεν μπορεί να μην τον ξέρετε) και έμαθα αρκετά πράγματα. Όσοι δεν τους γνωρίζετε, ακούστε τους και θα με ευγνωμονείτε. -
Τους Εγγλέζους THE WINCHESTER CLUB.
Μία δουλειά όλη κι’όλη η οποία μου άρεσε υπερβολικά. Ειδική και για τους λάτρεις των limited εκδόσεων μιας και κυκλοφορεί σε πολυτελή ξύλινη θήκη με 1200 αντίτυπα. -
Τέλος να αναφέρω και τους Migala οι οποίο δεν ξέρω αν μπορούν να χαρακτηριστούν τόσο πολύ πόστ, αλλά και μια ακρόαση σε αυτούς δεν θα χαλάσουν κανένα.
Αυτά… Απο τις δικές σας προτιμήσεις και επιλογές διάλεξα αρχικά να ασχοληθώ με τους:
- 65 Days Of Static
- Bark Psychosis
- Cave In
- Cult Of Luna
- Envy
- Jesu
- Maybeshewill
- Rosetta
- Tortoise
- Yndi Halda
και μετά έχει ο Θεός…
Άντε και να κανονίσουμε και καμία συνάντηση για ανταλλαγή απόψεων. Μου αρέσουν πολλοί αυτές οι συζητήσεις… :roll:
Καινούρια κυκλοφορία απο τους The Samuel Jackson Five με τίτλο Goodbye Melody Mountain
[QUOTE=rip_noob;477679]Καινούρια κυκλοφορία απο τους The Samuel Jackson Five με τίτλο Goodbye Melody Mountain
Ωραία νέα αυτά…
Έρχονται οι iLiKETRAiNS ξανά, για όποιον ενδιαφέρεται
Ακούω το καινούριο των God is an Astronaut (s/t) το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα πριν 3 μέρες νομίζω και ομολογουμένως είναι πολύ καλό.
Για την ακρίβεια είναι πάααααρα πολύ καλό!!!
Πιο κιθαριστικό και με λιγότερη ατμόσφαιρα αλλά με τραγουδάρες μέσα. Κοντράρει, σε ποιότητα, στα ίσα το "all is violent…"l
Πάει για τοπ 10 του είδους για φετος στο χαλαρό
Nέο instrumental κομμάτι από τους θεούς A whisper in the noise
Αυτό!
Δεν κατάλαβα πότε τέλειωσε χθες (που το έκανα πρώτη ακρόαση). Προτιμώ το Far from Refuge για να 'μαι ειλικρινής βέβαια.
ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΡΟΣΕΤΤΑ! ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑ!!
Μη ρωτησετε τι και πως, μαλλον ειναι στανταρ!!
Tι και πως? 8O