Δεν νομιζω να εχουν αναφερθει και πολυ.
Εγω δεν εχω ακουσει κανα αλμπουμ τους ακομα παντως.
ok, να τα θυμίσουμε λοιπόν.
Δεν έχω ακούσει τα παλιά τους, θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή, αλλά σήμερα ξέθαψα και ξανακόλλησα με αυτά τα 3.
Burning Off Impurities
CD / 2xLP, Temporary Residence, 04/2007
Το οποίο μάλλον είναι και το καλύτερό τους
Take Refuge In Clean Living
CD / LP, Important Records, 05/2008
Άνισο μάλλον ΕΡ, αλλά το ομώνυμο κομμάτι είναι άνετα μέσα στα καλύτερα της δεκαετίας.
Doomsdayer’s Holiday
CD / LP, Temporary Residence, 10/2008
Το τελευταίο, πάρα πολύ καλό, αλλά μισό σκαλί κάτω από το burning off impurities.
Γενικώς, σπίτι μου δεν ακούω σχεδόν ποτέ post rock, το θεωρώ υπερκορεσμένο και επαναλήψιμο ως είδος, και άμα βάλω κάτι, αυτό θα’ναι είτε Shora, είτε Grails. Δυο σχήματα που διαφοροποιούνται από τον τυπικό ποστ ροκ ήχο, και κοιτάνε γενναία προς τη 60ς-70ς ψυχεδέλεια ήπωσδγιαολολεγονται αυτές οι φευγάτες μουσικές τέλοσπάντωνε.
κρέντιτς, αγάπες και ταντρικός έρωτας στο Νομιστεράκι που με καθοδήγησε όσον αφορά τις κυκλοφορίες τους κάποτε.
Μετά το πρώτο άκουσμα και σαν γενική εντύπωση ένα έχω να πω…Πόνος ψυχής…αναπάντεχα συγκινητική συνέχεια του scars…
Εξαιρετικά δείγματα απο Αυστραλία μεριά…Δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί!
Sleepmakeswaves
Με 2 ep & ένα split στο ενερητικό τους…Εμένα μου φαίνονται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ!
One Day You Will Teach Me to Let Go of My Fears - http://www.youtube.com/watch?v=AZSL_7W5Rqw
I Will Write Peace On Your Wings And You Will Fly Over The World - http://www.youtube.com/watch?v=M9ePdHLK3Uw
It’s Dark, It’s Cold, It’s Winter - http://www.youtube.com/watch?v=yxoijqbnqoA
Πολύ καλή πρόταση!
Τσεκάρω αμέσως!
Τοχα πει ξερωγω στα εξωφυλλα γιατι οτι λεω παει απατο
Δεν παυει ναναι οντως καταπληκτικο
Δεν ταιριάζει απόλυτα εδώ, αλλά έστω…
[SIZE=“5”]Adolf plays the Jazz - Dirty Waters[/SIZE]
Φρέσκο-φρέσκο, κατεβάζετε δωρεάν από [SIZE=“3”]εδώ[/SIZE].
Στο καινούριο cd του tiësto στο ομώνυμο τραγούδι του album συμμετέχει ο τραγουδιστής των Sigur Rós.
Το πρώτο μισό του τραγουδιού είναι πολύ ωραίο.
Ακούστε το εδώ
Δεν θα πω πολλα…Εμεινα αφωνος απλα…Ενα περιεργο κραμα που αποτελειται απο πολλες ‘ταμπελες’.Καιρο στριφογυρνουσε στο μυαλο τωρα ‘κολλησε’ πληρως γι’αυτο και το post.
http://www.myspace.com/horsebacknoise για ενα δειγμα…
Και εκεί που λες οτι η χρονιά δεν έχει να δώσει τίποτα άλλο μιας και μπήκε ο Δεμέμβρης, πετάγονται οι Amenra με ένα ξεχωριστό ep και τα διαλύουν όλα.
Amenra - Afterlife
(To Wear My Crown είναι από τα καλύτερα τραγούδια που έχω ακούσει)
Τα προσωπικά άλμπουμ του Steve Von Till και του Scott Kelly με έχουν γονατίσει, με έχουν ρίξει σε τρελή μελαγχολία και απίστευτο ποτό. Είναι αυτή η άλλη πλευρά των Neurosis, χωρίς τα riff, χωρίς τα ουρλιαχτά, είναι η λεγόμενη ήρεμη δύναμη. Δεν ξέρω τι μου αρέσει περισσότερο, μάλλον δεν μπορώ να διαλέξω. Οι Amenra είναι ένας από τους καλύτερους κλώνους των Neurosis, κάνουν αυτό που κάνουν με άποψη και συγκροτημένα. Έρχονται και αυτοί φέτος με την σειρά τους να μας δείξουν το άλλο τους πρόσωπο. Στο Afterlife Ep δεν θα βρείτε καμιά γκαρίδα, κανένα ξέσπασμα, καμιά διάθεση για χτύπημα. Θα βρείτε ακουστικές εκτελέσεις, σκοτεινές, γαλήνιες, και σίγουρα θα βρείτε διάθεση για ποτό, πολύ ποτό.
από το:music will save us all
Δείτε οπωσδήποτε τις φωτογραφίες από το live που έδωσαν στις 23/10 εδώ και εδώ
Ρε γαμώτο άχτι το έχω, οι Red Sparrowes δεν θα βγάλουν ποτέ καινούργιο πράγμα? Μιλάμε τα έχω λιώσει τα 2 studio τους και ότι ep και split έχουν βγάλει. Δώστε πράμα στον λαό…
Α, ξεχασμένη σημείωση στο site τους:
3/25/2009: We’re also well into the writing process for our next record and are making plans to record this summer. After our previous rushed full lengths we’ve been really happy to take some time and focus on writing what we feel is our best material to date.
Καλά κρασ(ι)ά…
Μέσα στο 2010 θα βγάλουν full album και απ’ότι ακούγεται ίσως έχουμε και για πρώτη φορά φωνητικά.
Άντε να δούμε…
Ωραίο το ποστ σου με τους Amenra. Άντε να δούμε (ξανά) πότε θα βρούμε λεφτά τώρα για να το παραγγείλουμε.
Παρεμπιπτόντως μετά απο πολύ καιρό, επιτέλους στο denovali βρήκα και τα 3 των Samuel Jackson και τα παρήγγειλα μεταξύ άλλων… Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτούς, όταν με το καλό φτάσουν θα ποστάρω και εντυπώσεις…
Το easily misunderstood είναι πολύ καλό, με το Goodbye Melody Mountain δεν έχω ασχοληθεί αρκετά.
Σ’αγαπαω κι εσενα και αυτους. Πολυ ωραια κομματια. Θελω να ψαχτω κι αλλο στο post γαμωτο αλλα δεν προλαβαινω να τσεκαρω μπαντες.
Keep em coming anyway
ποσο μεγαλη δισκαρα ειναι το station - russian circles
[SIZE=“3”]ποσο ???[/SIZE]
Επειδη εφαγε ‘μαυρο’ το thread κανονικα παρακαλειται ενας mod να το κλεισει/διαγραψει…η ακομα καλυτερα να ριξει ενα αυτι και να το μεταφερει στη rockipedia οπου κρινει αυτος οτι κολλαει(αυτο το τελευταιο ειναι κομματακι δυσκολο :p).
Up-C Down-C Left-C Right-C ABC + Start - Firewolf
θελω απλα να παρω το εξωφυλλο και να το παρω αγκαλια.
μιλαμε για πανεμορφες ινστρουμεντιλες, γλυκες γλυκες, νανουριστικες. μμ
Το πιστεύεις ή όχι, είχα παραγγείλει το προηγούμενο τους (το Embers) και ήρθε η συσκευασία σφραγισμένη κανονικά, χωρίς το cd μέσα. #-o
Φυσικά η βλακεία παίζει να έγινε απο την εταιρία γιατί το play από όπου το πήρα δεν παίζει να έκανε τίποτα τέτοιο.