Ποιος ειπε οτι εμεις οι οπαδοι της λιβερπουλ θεωρουμε επιτυχια να κανουμε μερικες καλες εμφανισεις και εν τελη να χανουμε το πρωταθλημα? Ποια νοοτροπια μας εχει φαει? Λιγο ειναι να κερδιζεις τη μαντσεστερ στην εδρα της με 4 γκολ?Ασχετα με το γεγονος οτι οπως δειχνουν τα πραγματα παλι θα το παρει το πρωταθλημα.
δεν μιλαω για σενα συγκεκριμενα,αλλα πχ σαν τον αλλο φιλο πιο πριν,που ειπε αυτο πανω κατω…συν της αλλης,πολλοι φιλοι μου οπαδοι της λιβερπουλ,κατι τετοια βλεπουν και νομιζουν πως με μια σπουδαια νικη(οπως ειπα και στο πρωτο μου ποστ,αν το διαβασες) εναντιον καποιου μεγαλου αντιπαλου,αξιζουν και κατι παραπανω…το πρωτο πραμα που ανεφερα οταν ποσταρα ηταν πως η λιβερπουλ μας κερδισε πανυγηρικα σημερα…απλα εγω τουλαχιστον,παρατηρα καθε χρονο αυτο το πραμα,πως κανει 3-4 μεγαλες εμφανισεις στο νησι και νομιζει πως την αδικει και η μοιρα της απο πανω,οταν χανει απο κατι ανυπαρκτες ομαδες κτλ…
Αν κοιτάξεις μόνος σου το είπες.Αυτό δείχνει πως κάνει και χάρη κιόλας στις άλλες ομάδες.“Σορρυ αλλά αν παίζαμε μπάλα δεν θα είχατε τύχη”.Αυτό είναι σωστή νοοτροπία μιας τέτοιας ομάδας.Ουσιαστικά των οπαδών της.Δεν νομίζω.
Oχι ,εγω ειπα οτι φετος η λιβερπουλ αξιζει μπραβο γιατι κανει ενα καλυτερο πρωταθλημα σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια που μας ειχε συνηθισει να βγαινει εκτος διεκδικησης τιτλου απο πολυ νωρις. Το οτι η λιβερπουλ δειχνει χαρακτηρα στα μεγαλα παιχνιδια και σκονταφτει με κατι θεωρητικα ευκολες ομαδες αυτο ειναι γνωστο εδω και χρονια,το βλεπουμε αλλωστε,μπορει σημερα να εριξε 4 γκολ στη μαντσεστερ και αυριο να χασει απο την γουιγκαν με 3-0.
Η νοοτροπια των οπαδων της λιβερπουλ ειναι αυτη που πρεπει,δλδ οι οπαδοι της μαντσεστερ εχουν τοσο διαφορετικη νοοτροπια και ειναι τοσο μπροστα σε σχεση με αυτων της αρσεναλ,της τσελσι,της λιβερπουλ και των αλλων μεγαλων ομαδων?
μαζι σου εδω,και γω χαρηκα και χαιρομαι,αν και με ταρακουνησε η συντριβη σημερα,που η λιβερπουλ φετος ειναι ετσι,δλδ ανταγωνιστικη,κανει καλα ματς και παιζει καλη μπαλα και επιτελους μπηκε σοβαρα στην διεκδικηση,μιας και το ξαναλεω,αν και μαντσεστερ,παντα τρεφω σεβασμο για καποιες ομαδες στο νησι που ειναι θρυλοι και σιγουρα δεν τους αξιζει χλευασμος,σε αντιθεση πχ με κατι τσελσι κτλ που δεν τις παω μια…
οι οπαδοι της γιουναιτεντ,της αρσεναλ,δεν θα πουν πως αδικηθηκαν και εχασαν τον τιτλο,αφου εχασαν απο κωλοπετινιτσες και κερδισαν 5 ντερμπυ…εγω προσωπικα βλεπω το ολο θεμα,καθαρα πρακτκα,δλδ παιζεις ολη τη χρονια,κερδιζεις τους παντες και πηρες τιτλο…δεν θα κανω 5 νικες σε ντερμπυ και μετα θα κλαιγομε πως εχασα τα μικρα ματς και αδικως δεν πηρα τπτ…αυτο δλδ που ειπε πριν ο φιλος και μου εδωσε πατημα να θιξω αυτη τη νοοτροπια που εχουν μερικοι και την παρατηρω πιο πολυ σε φαν της λιβερπουλ γτ η λιβερπουλ ειναι η πρωτη ομαδα που σου ερχεται στο μυαλο,οταν σκεφτεσαι ασταθεια…εισαι μαγκας,κερδισε και τα μικρα ματς και παρτο μετα πανυγηρικα,ριχνοντας μου την 4αρα…απλα μην τρελαινεσαι και να νομιζεις πως επειδη πατησες κατω τον μεγαλο σου αντιπαλο σε ενα ματς,εισαι πρωταθλητης κτλ…
δεν το λεω προσωπικα αυτο σε σενα,μιας και καταλαβαινω πως αντιλαμβανεσαι αυτο που θελω να πω πανω κατω και καταλαβαινεις πως το πρωταθλημα δεν θελει νικες-πυροτεχνηματα και στραβοπατηματα απο δω και κει,αλλα συγκροτημενη και σταθερη θετικη πορεια…απλα απο προσωπικη και μονο εμπειρια-παρατηρηση,οι οπαδοι της λιβερπουλ αυτη την αισθηση μου δινουν,του αδικημενου που κερδιζει ντερμπυ αλλα χανει ευκολα ματς και χανει το τιτλο που κ καλα του αξιζει…
Φετος ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα, η πορεια των δυο ομαδων ξεκινησε καπως αντιθετα,δλδ η λιβερπουλ ξεκινησε εντυπωσιακα και οντας για ενα διαστημα στην κορυφη τρεφοντας ελπιδες οτι φετος ισως να ειναι η χρονια της και πως εχει αυτο που της ελειπε τις αλλες χρονιες,σταδιακα ομως στην πορεια αρχισε να χανει εδαφος και να στραβοπαταει,η μαντσεστερ απο την αλλη ξεκινησε μετρια το πρωταθλημα και εφτασε στο σημειο να μεινει αρκετα πισω,ομως ανεκαμψε και με αντεπιθεση διαρκειας ανεβηκε στην κορυφη.
Αυτη η αισθηση του αδικημενου βγαινει καποιες φορες απο μεριδα οπαδων γιατι οπως και να το κανουμε οταν εχεις μια 20ετια να παρεις πρωταθλημα και βλεπεις οτι καθε χρονο το χανεις για ασημαντους λογους και απο ματς που ειναι στο χερι σου να τα παρεις χωρις ιδιαιτερη δυσκολια,τοτε θελοντας και μη ψαχνοντας απο καπου να πιαστει ο οπαδος εκφραζει και καλα οτι το τελικο αποτελεσμα τον αδικει,οτι αξιζε για παραδειγμα να ειναι η ομαδα του πρωταθλητρια.
Λιβερπουλ ειναι απο τις πιο ασταθεις ομαδες που υπαρχουν στον ποδοσφαιρικο χαρτη,βαζει 4 στην ρεαλ και τη μαντσεστερ και μπορει να παει να χασει απο την καβαλα που λεει ο λογος.
αυτο,ναι,απο εκει ξεκινανε ολα…το καταλαβαινω αυτο,την ολη φουρια που νιωθει ο οπαδος της λιβερπουλ για το πρωταθλημα,καθως ειναι παααρααα πολλα τα χρονια ξηρασιας της,αν και οπως ειπα,την θεωρω αδικη και λαθος νοοτροπια απο την αλλη,προς την πρωταθλητρια ομαδα που κανει μια ολοκληρη σεζον καλα και παιρνει το πρωταθλημα…αλλα ναι,η διψα για διακριση και η στεναχωρια για τα χρονια αυτα που εμεινε πισω η ομαδα,προκαλουν αναγκαστικα τετοιου ειδους λανθασμενες,αλλα λογικες αντιδρασεις…
οπως και να εχει παντως,το ξαναλεω,με πονεσε πολυ το σημερινο αλλα απο την αλλη,ελπιζω σε μια ακομα πιο ανταγωνιστικη λιβερπουλ οσο περναει ο καιρος και οι σεζον,γτ σεβομαι αυτο που ειναι και συν της αλλης,παιζουν καποιοι απο τους αγαπημενους μου παικτες παγκοσμιως εκει,με μπροσταρη τον Τζεραρντ,που τον θεωρω υποδειγμα αρχηγου και παικτη…θεωρω πως εχουμε καλυτερη ομαδα απο τη λιβερπουλ παντως,σαν συνολο και συγκεκριμενους παικτες που σαν μοναδες ειναι μια ομαδα ο καθενας…απλα ελπιζω να νιωσαν απο το σημερινο φιασκο και να προσπαθησουν να διατηρησουν την ομαδα εκει που ειναι τωρα,κανοντας και ενα βημα ακομα στη ευρωπη…
Εχει καλυτερη ομαδα η μαντσεστερ,το προβλημα της λιβερπουλ ειναι το οικονομικο σε σχεση με τις αλλες ομαδες,αντιμετωπιζει οικονομικα προβληματα,τον τορες πηρε δανειο για να τον παρει για παραδειγμα.Αν ειχε ο αμπραμοβιτς την λιβερπουλ και οχι την τσελσι ας πουμε τοτε νομιζω θα βλεπαμε μια λιβερπουλ οντως πολυ πιο ανταγωνιστικη.
Καλα,ναι,αυτο το θεμα με τα οικονομικα της Λιβερπουλ ειναι γνωστο μαυρο χαλι,τελειως…και σιγουρα,με καλυτερη διοικηση και χρημα,η Λιβερπουλ θα εκανε το παραπανω βημα σιγουρα…νταξ,κριμα παντως και ειλκρινα ελπιζω να βρουνε και εκει μια λυση…μου τη σπαει να βλεπω κατι ανυπαρκτες τσελσι,απο το πουθενα να τις αγοραζει ενας αμπραμοβιτς και να γινονται καποιοι ενω ομαδες σαν την Λιβερπουλ,παρολο μεγαλυτερη αντιπαλος μου,να πνιγονται μεσα σε χρεη,αβεβαιοτητες και προβληματα οικονομικα…ειναι τυχερη παντως,που ενας παιχταρας σαν τον Τζεραρντ,που θα σκοτωναν να τον εχουν αλλες ομαδες,δηλωνει οπαδος της ομαδας και πως δεν θα την εγκατελειπε ποτε…ειναι τεραστιο εργαλειο και σιγουρα ενα μεγαλο,αν οχι το μεγαλυτερο,ατου της Λιβερπουλ…
Φέτος η Λίβερπουλ είχε τεράστια ευκαιρία να χτυπήσει το τίτλο. Έβγαλε μόνη της τα μάτια της και τελείωσε. Η Μάντσεστερ δε συγχωράει τις βλακείες και δίκαια θα πάρει το τίτλο (αν τον πάρει). Εδώ και καιρό λέω πως φέτος όταν η Λίβερπουλ μπαίνει για να πάρει ματς (ντέρμπυ και Τσου Λου) τα παίρνει και με εμφατικό τρόπο (Μάνστεστερ, Ρεάλ) και για αυτό ευθύνεται ο Μπενίτεζ και συγκεκριμένοι παίκτες της ομάδας.
Το να νικάς όμως συγκεκριμένα ματς, σου δίνει ευρωπαϊκά τρόπαια και κύπελλα. Όχι το πρωτάθλημα. Για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να μπορείς να λειτουργείς και όταν σου λείπουν οι σημαντικοί παίκτες σου και να τα παίρνεις σχεδόν όλα τα ματς. Όπως κι αν έχει, Μπενίτεζ μένει, τα αστέρια μένουν, με μερικές καλές μεταγραφές του χρόνου πάμε ακόμα πιο γερά για το τρεμπλ!
Φωνή 4: Δε σε χάλασε γουΡούνεϊ η σημερινή μέρα ε;
καλα,αυτες οι γραφικες δηλωσεις που εκανε πριν το ματς,με τσατισαν και μενα δλδ…οκ,παιζεις που παιζεις μπαλα οπωτε σου καπνισει,βουλωνε το στομα σου πριν τα ντερμπυ γτ κανεις κακο και στην εικονα της ομαδας επιπλεον…
Νομίζω ότι δεν έγινα αντιληπτός. Δεν υποστήριξα ότι η Μ.Γ. παίρνει άδικα το πρωτάθλημα, ούτε ότι το αξίζαμε εμείς. Σαν οπαδός της Λίβερπουλ και κάποιας περασμένης ηλικίας :), δεν συμβιβάζομαι ποτέ με κάτι άλλο από το πρωτάθλημα, αλλά δε σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να το κατακτώ. Και φέτος η Γιουνάιτεντ, δίκαια το παίρνει, γιατί κάνει το αυτονόητο. Κερδίζει τα παιχνίδια με τις “μικρές” ομάδες στην Αγγλία. Και αυτό ακριβώς μου τη δίνει. Κερδίσαμε 4 ντέρμπι με τρόπο εμφατικό, που σημαίνει ότι στο face to face, αν μη τι άλλο δεν είμαστε χειρότερη ομάδα, αλλά πάσχουμε σε άλλα πράγματα. που αν δε διορθώσουμε δε θα πάρουμε ποτέ πρωτάθλημα.
Ωχ,ωχ,το βλεπω να απομακρυνεται το πρωταθλημα…εμ,οι μλκιες πληρωνονται…
Πω. Τι βρωμιάρα αυτή η manchester. Στο 90 ρε γαμώτο? Χάστε και λίγο να πουμε.
έτσι και μιλήσεις ξανά πριν τελειώσει και το γκαντεμιάσεις, θα φας μπαν ε!!!:blow:x:ban:
οχι ρε γαμωτο μια ζωη κωλοφαρδη η ατιμη
θελω πρωταθλημα γαμωτο:!::!:
Ε,μονο η λιβερπουλ κωλοφαρδη-βλεπε χτες(και ολη τη χρονια)-??..Καρβου,εχεις δικιο,θα το αξιζω:(…ουφ,μου εφυγε ενα βαρος…
Ναι, αυτό ακριβώς. Όχι ότι η Φούλαμ έκανε μια κατεβασιά σε όλο το ματς ή ότι είχαμε 4 δοκάρια…
Τώρα, για το άλλο, τι να πείτε και σεις. Ξεκωλιάστηκε ο άλλος. 1000κάτι λεπτά ανέπαφη εστία. Αλλά μετά ήρθε ο Στιβ.
ή αλλιως ‘‘μπλα μπλα μπλα…’’…δυστυχως ή ευτυχως,διακαιολογιες τυπου εμεις χασαμε 35 γκολ και οι αλλοι τπτ,πρωταθλημα δεν δινουν…δικαιολογιες της πλακας…τις κανουν αλλοι,ας μην τις κανουν τουλαχιστον και οι οπαδοι της λιβερπουλ,που εχει και μια αξιοπρεπεια λεω…αν ηταν να το πηγαινουμε ετσι,θα επρεπε να χτυπιομαστε και οι μεν και οι δεν ολη τη χρονια,με την κωλοφαρδια του ενος και του αλλου…
ναι,και εβαλε 4,οκ…και μετα??:roll::roll:
Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής «The Sun» ο Κάρλο Αντσελότι ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο, καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, ώστε να γίνει ο διάδοχος του Γκους Χίντινγκ στον πάγκο των «μπλε». Ο Ιταλός τεχνικός φημολογείται πως ήταν η πρώτη επιλογή του Ρώσου «μεγιστάνα» μετά την φυγή του Φελίπε Σκολάρι, αλλά τότε η μετακίνηση δεν προχώρησε, καθώς ο Αντσελότι δεν ήθελε να αφήσει στην μέση της σεζόν την Μίλαν.
Προτιμαει τον κοιμισμενο απο τον Χιντινγκ??