Premier League

Στα του ματσακιου ομως μας εσκισε κ θυμισε σουπα λιγκ ο κυριος εποπτας. Αλλο που οι δικοι μας δεν το καθαρισανε απο το πρωτο.Ενα οφ-σαιντ στο φτερο ο φελαινι…νταξει για μενα δεν ηταν και στο αλλο η μπαλα εχει περασει γραμμη μισο μετρο…

Τυπος με κουστουμι,στο ενα χερι χαρτοφυλακα στο αλλο χερι κοριτσακι 7-8 χρονων σε ματς βολλευ [B]γυναικων[/B] να κατεβαζει χριστοπαναγιες και να βριζει τις παιχτριες.

Ον τοπικ:Τα γκολ παντως που μπηκαν στο εβερτον-νιουκαστλ πολυ μετρια.

ιστορικό παιχνίδι τη Κυριακή (Liverpool - M.U.) αλλά και μετά έχει city vs arsenal (άσος σιγουράκι). με βλέπω να κολλάει το novasports στη tv την κυριακη

θα ξεφυγει η τσελσαρα το σκ…

Ωραια πραγματα.Θα λιωσουμε στην μπαλα :slight_smile:

http://www.dailymotion.com/video/xtsk90_yyyyyyyyy-yyyyyyy-yy-yyyy-yyyyy-yyyyy_sport

:lol::lol::lol:

*σιντγουεαλ, κατσίκι. παλι καλά που δεν ήταν ελληνας. θα μας περνούσε πριονοκορδέλα

*νικη 1-2(0-2 μεχρι το 90’), ψιλοευκολα, κάτω του μετρίου η γουιγκαν, σκόραρε το κατσίκι, δεν έπαιξε ο καραγκουνης

****εχει σκοράρει και ο μιραλας σήμερα

φανελιτσα

[SPOILER][/SPOILER]

Την φάγαμε κανονικά κατά τα άλλα συμπαθητική και ευχάριστη παραγωγή και πολύ ξύλο.

Eμετός για άλλη μια διαιτητική απόφαση ευπέρ της Μάντσεστερ.
Κρίμα για την Λίβερπουλ που ήταν καλύτερη σε όλο το ματς.

Οσο για το άλλο ντέρμπι, η αλαζονική Σίτυ έπρεπε να χάσει αν η Αρσεναλ είχε περισσότερη ψυχραιμία.

πολύ καλή παρουσία για 63 λεπτά του καραγκουνη στην νίκη με 1-0 ενάντια στην μαντσεστερ σιτι…
…Under-21

:lol:

Εχει ματσαρες σημερα, ε;

14:45 Novasport 1
Αρσεναλ - Τσέλσι

19:30 Novasport 1
Μάντσεστερ Γ. - Τότεναμ

Υ.Γ. να ειχα και connx να εβλεπα και Ρομα - Γιουβεντους θα ηταν καλυτερα ! :stuck_out_tongue:

ε και φουλαμ σιτι :stuck_out_tongue:
*μια που λείπει ο βουλγαρος σήμερα και θέλει ακόμη εναν έμπειρο για το ματς, ίσως δούμε καραγκουνη σήμερα!(πιο δύσκολο ματς δεν γινόταν)

[I]*The Bulgarian will miss the next two weeks after sustaining a problem with his hip/upper thigh on Thursday in [B]the final shot of practice.[/B][/I]

αλλά η απουσία 1+μηνα του ντιαρα, ειναι σχεδόν καταδικαστική

Κατι μου λεει οτι θα γινει ματσαρα στο Εμιρειτς σε λιγο!!!

Καταφεραμε να χασουμε απο την πλεον ανυπαρκτη Τσελσυ. Γιεα. Δεν πειραζει, συνεχιζουμε.

Υ.Σ. Γιατι ρε Ολιβιε αγορι μου, γιατι;

Ανυπαρκτη?Σοβαρα μιλας τωρα?Ηταν καλυτερη σε ολο το ματς.

Οκ, δευτερο ημιχρονο ειδα, μου βγηκε ο φανμποησμος. Αλλα πες μου, ποσες ευκαιριες εκανε σε αυτο το ρημαδι δευτερο ημιχρονο…Μπαλα κρατουσε και αυτο απο το 70 και μετα κυριως.

Εγω θυμαμαι δυο καλα σουτ του Καθορλα, ενα δοκαρι του Κοσιελνυ (δεν ξερω τι σφυριξε εκει), μια κεφαλια του Ποντολσκι και ενα τετ α τετ του Ζιρου.

Το τετ α τετ του Ζιρου (σοβαρα κατι εχει παθει φετος αυτος,χαλασε) και το σουτ που κοντραρε και το βγαλε ο Τσεχ ηταν οι μεγαλυτερες φασεις της Αρσεναλ περα απο το γκολ.Στο πρωτο ημιχρονο δεν ειχε σοβαρη φαση.
Η Τσελσι αμυνθηκε αρκετα καλα και επαιξε πολυ καλα την αντεπιθεση,και στο πρωτο ημιχρονο ειδικα ηταν πολυ καλυτερη,ειχε χαμενο τετ α τετ του Τορρες αμεσως μετα το 0-1 και 2-3 ακομα καλες ευκαιριες (που αμα πηγαιναν εντος εστιας σιγα μην τις εσωζε ο Μαννονε :Ρ ),γενικα η εικονα της σε ολο το ματς ηταν καλυτερη για μενα απο αυτης της Αρσεναλ.

Τι να σου πω, στο δευτερο ημιχρονο δεν ειδα να παιζει τιποτα ιδιαιτερο, συντηρητικα (οχι ταμπουρι βεβαια) για να κρατησει το σκορ. Τελος παντων…

προφανως καλυτερη η αρσεναλ αλλα το πηραμε το διπλο και απογειωνομαστε για το πρωταθλημα… ερχονται γκελες για τις μαντσεστεραιες σημερα…

Πολυ ελκυστικο το φετινο πρωταθλημα…