Premier League

Απολύθηκε ο τσόζεν-ουάν :cry: Παίζει να σωθεί δηλαδή η σιχαμένη. :cry:

Chelsea relegation η Leicester να κερδιζει τη λιγκ… δυσκολακι. Αλλα Μαχρεζ κ Βαρντι το αξιζουν.

Di Ματαίω

Ρε κερατάδες αφήστε με μια φορά να μιζεριάσω με την ησυχία μου

Σφαγη στην Ρωσικη συνοικια του Λονδινου:D

Θεός ο θείος μου ο Ρανιέρι αλλά και ο Gracchus δεν πάει πίσω !

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπερβολή να λέει κάποιος “μυρωδιά” τον Ρανιέρι επειδή απέτυχε στην τραγική Ελλάδα, όπου έμπλεξε με τους μάνατζερ που του έλεγαν “πάρε αυτόν” και “πάρε αυτόν”. Δεν πρέπει να κρίνεται από τη θητεία του εδώ. Κατά τα λοιπά, στα '90s έφτιαξε δυο ομάδες που έπαιξαν πολύ καλή μπάλα (Φιορεντίνα και Βαλένθια). Δεν έκανε την υπέρβαση να κατακτήσει κάποιο πρωτάθλημα με αυτές, αλλά αυτό δεν τον κάνει μυρωδιά. Στη θητεία του στην Τσέλσι βελτίωσε πολύ την ομάδα - ο Αμπράμοβιτς ήταν μόνο την τελευταία του χρονιά και κανείς δεν έχει αγοράσει ομάδα για πρωτάθλημα μέσα σε μια χρονιά. Επίσης, ο τύπος δεν έχει προπονήσει και κάποιο μεγαθήριο ή σούπερ φαβορί. Δεν λέω ότι είναι και ο Μουρίνιο, αλλά μυρωδιάς δεν είναι με τίποτα. Ε, αυτό που έκανε φέτος ήταν η υπέρβαση των υπερβάσεων, μεγάλο θαύμα στο οποίο έχει μεγάλο μερίδιο. Χαλάλι του, μου είναι συμπαθής.

Γρακχε περιμενες σχεδον δυο χρονια για αυτην τη στιγμη! Απολαυσε το!
Να δηλωσω οτι χαρηκα πολυ που το πηρε η Λεστερ. Ο Ρανιερι απλα καταφερε να ανεβει στην εκτιμηση μου, αρκετα μεν, αλλα Guardiola η Μουρινιο δεν θα γινει ποτε. Κατι αντιστοιχο εχει κανει και ο Ρεχαγκελ με την Καιζερσλαουτερν, οπως και ο Γκμοχ με την ΑΕΛ τη σεζον 87-88.
Επος, θαυμα κτλ. Δεκτα ολα. Αυτο ομως δεν αναιρει την παταγωδη αποτυχια του στην Εθνικη, ουτε αναιρει την ντροπιαστικη ηττα απο τα Ν. Φεροε. Αυτα παραμενουν και ειναι μαυρες σελιδες στην ιστορια. Το μονο που καταφερε ειναι να αρχισω να πιστευω οτι τα παιδια με τα τσουλουφια (κατ’ευφημισμον λεγονται και παικτες) εχουν μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης απ’οσο τους αναλογουσε και αντιστοιχα ο Ρανιερις εχει λιγο μικροτερο απο αυτο που του αναλογουσε. Ολα τα παραπανω ομως μενουν, δεν διαγραφονται.
Συγχαρητηρια στη Λεστερ αλλα ας μην ξεχναμε οτι το δυσκολο δεν ειναι φτασεις στην κορυφη, το δυσκολο ειναι να παραμεινεις. Το καλοκαιρι λογικα θα πεσουν ολες οι μεγαλες ομαδες επανω της και θα αγοραζουν τους παικτες της, αν θελεις να παραμεινεις στην κορυφη η καπου εκει τελος παντων δεν πουλας τα παντα. Επισης στη νεα σεζον θα εχει και Τσ.Λ. εκτος απο το πρωταθλημα το οποιο δυσκολευει τα πραγματα.

Ο άνθρωπος πήρε την πρέμιερ λιγκ των 38 αγωνιστικών με την Λέστερ και εσύ ακόμα αναρωτιέσαι μήπως τελικά φταίνε λίγο παραπάνω τα κοκκόρια που παριστάνουν τους ποδοσφαιριστές της εθνικής ελλάδος.

  1. Δεν περίμενα δύο χρόνια γι’ αυτή τη στιγμή. Περίμενα 4 μήνες γι’ αυτή τη στιγμή :!: Όταν δηλαδή φάνηκε ότι η Λέστερ δεν αστειεύεται και πάει να τους ξεράνει όλους.
    Και φυσικά το απολαμβάνω, τενκ γιου. Ξέρεις το να δικαιώνεσαι για κάτι που λες όταν σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι το αμφισβητούν είναι σκέτη γλύκα.

  2. Λολ, δεν διαγράφονται ε; Μένουν, ε;
    Κάνε λοιπόν το εξής πείραμα: Σε λίγα χρόνια πήγαινε οπουδήποτε στο ίντερνετ, πιάσε κουβέντα με ξένους ποδοσφαιρόφιλους και ρώτα τους τι τους έρχεται στο μυαλό όταν ακούνε “Κλαούντιο Ρανιέρι”.
    Και μετά έλα εδώ και πες μας πόσοι σου είπαν “Χα! Εκείνος που έχασε απ’ τα Νησιά Φερόε δεν είναι;”

  3. “…να αρχίσω να πιστεύω…”

Όπως σου λέει κι ο ΚρισΠ, με τις υγείες σου και κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Μη με παρεξηγήσεις που θα σε δουλέψω λίγο τώρα, αλλά μ’ αυτούς τους ρυθμούς που τα “πιάνεις”, ε, σε 2-3 χρόνια θα έχεις καταλάβει ΑΚΡΙΒΩΣ τι πήγε στραβά στην Εθνική :!:

Ta Feroe de tha ta thimountai, epeidh etsi ki alliws poios ston kosmo thimatai apotelesmata Ethnikhs Ellados plhn 2004. Alla ti de tha thimountai oti apolithike sto xalaro sxedon apo opou perase?

edw re paidia phre CL o Rafa o Benitez apenanti se ekeinh th Milan kai enw eixe apokleisei stous omilous ton Thrilo twn Tzole, Gio, Ribo.

Διαφημίσεις…

Συνεχίστε…

Εεεεεε απλά καμιά σχέση . Όχι ότι δεν ήταν σούπερ μεγάλη επιτυχία αλλά δεν συγκρίνονται .

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν συγκρίνω κάτι. Απλα στην λοκαλ περίπτωση είχαμε κατι που πέτυχε και οχι που έτυχε(έτυχε με την έννοια οτι στην λεστερ δεν πήγαν για αυτό ).
Εδω ειδαν οτι οι διάσπαρτες ομαδες του νομου δεν μπορούσαν να κάνουν κατι καλό, δημιουργηθηκε μια ομάδα, αποφασίστηκε κάποια στιγμή ενα πολύ συγκεκριμένο πλάνο που έφτανε μέχρι την κατάκτηση του πρωταθληματος και εγινε .
Το πέτυχε τονίζω. Ολοι χαίρονται για το κατόρθωμα της λεστερ, μην τρελαθούμε

Και με την Λάρισα χαρήκαμε και μακάρι να ξανά γίνει κάτι αντίστοιχο . Καταλαβαίνω πως το εννοούσες το σχόλιο . Και στην Λάρισα αν τα ξέρω καλά δεν πήγαιναν για πρωτάθλημα αλλά για κάτι καλύτερο γενικώς . Καλή περίπτωση ήταν και ο ΟΦΗ .

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι παιχτες σε συνεντεύξεις της εποχής τόνιζαν οτι θα έρθει το πρωτάθλημα ακολουθώντας το ιδιο πλάνο και δεν ήταν η μόνη τους φιλοδοξία ενα απλά καλο ποδόσφαιρο(γιατι δεν πήρε πρωτάθλημα με κάποιου είδους αντιποδοσφαιρο ξερω γω). 3-4 χρόνια πριν το 88 οι δηλωσεις ε. πριν φανει οτι το μπορει στον πολυ κοσμο

Ο Ραφα ο Μπενιτεθ πηρε και δυο πρωταθληματα Ισπανιας στα τρια χρονια που ηταν στη Βαλενθια, καθως και ενα Ουεφα.

Η επιτυχια της Λεστερ ειναι κατι που νομιζω οτι κανει χαρουμενο καθε υγιη ποδοσφαιροφιλο. Η Λεστερ ειχε μια μαγικη χρονια, μια χρονια που μοιαζει σαν να βγηκε απο ονειρο και το κατορθωμα της ειναι απο τα σπουδαιοτερα στην ιστορια του ποδοσφαιρου. Καταφερε να στεφθει πρωταθλητρια στην Premier League των 38 αγωνιστικων με αντιπαλους οπως οι Machnester United, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Tottenham, Machnester City μια μικρη ομαδα οπως η Λεστερ. Αυτη η προταση τα λεει ολα νομιζω. Και βασιζομενη σε παικτες που δεν ηταν super-star αλλα εφτιαξαν ενα δεμενο και δυνατο συνολο, οχι απλα ηρθε ο αραβας προεδρος και εριξε 2 καραβιες λεφτα, εκανε 20 μεταγραφες και το σηκωσε. Πολλα συγχαρητηρια αξιζουν και στον Ρανιερι που εχει μεγαλο μεριδιο σε αυτη την επιτυχια και που αποστομωσε οσους πιστευαν οτι ειναι τελειωμενη υποθεση. Ενας απο αυτους ημουν και εγω.

Επικο κατορθωμα θυμισε σε ολους τον λογο που αγαπησαμε αυτο το αθλημα και τον λογο που αποκαλειται “βασιλιας των σπορ”…