Queensryche - American Soldier

Εδώ και 3 μέρες ναι. ¶ρρωστος γαρ.

περαστικά ρε,
εγώ συνήθως όταν αρρωσταίνω έχω αρκετή φασαρία μέσα στο κεφάλι μου για να μπει μουσική.
war inside my head.

όσο το ακούω δεν με κουράζει, αλλά δεν με κερδίζει κιόλας.

Ο δίσκος δε με εντυπωσίασε, άλλα ούτε με απογοήτευσε. ΄Εχει και τα θετικά και τα αρνητικά του. Ξεχώρισα περισσότερο τα At 30.000 Ft, Unafraid, και Α dead Man’s words. Σίγουρα χρειάζεται περισσότερες ακροάσεις, για πιο ασφαλή συμπεράσματα. Αλλωστε μερικά άλμπουμ είναι " βραδυφλεγή". Σε κερδίζουν σιγά σιγά.

Πρεπει να αρεσε πολυ στο φορουμ το αλμπουμ:lol::lol::lol:

Εγω κλασσικα δεν θα ακουσω νοτα μεχρι να το αγορασω. Αφου και μετριο να ειναι ειμαστε φανμποϋδες και θα το αγορασουμε…

όσες ευκαιρίες και να δωθούν σε αυτό το δισκίο, η ουσία παραμένει μία : πάτος.

Καλά έχουν κυκλοφορήσει και χειρότεροι δίσκοι φέτος πως κάνετε έτσι.

Έπειτα από πολλές ακροάσεις καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ο δίσκος αποτελείται από 7-8 τραγούδια τα οποία έχουν πραγματικά κάτι να σου πούνε (Sliver, at 30,000 feet, A dead man’s words, Man Down!, Remember me, Home Again, Voice) και τα υπόλοιπα απλά συμπληρώνουν τον δίσκο -χωρίς πάλι να καταντάνε εκνευριστικά-.

Όλα σχεδόν τα τραγούδια είναι mid tempo, έχουν αρκετά καθαρά -μη ηλεκτρικά δηλ.- σημεία, ξεκινάνε ή έχουν ενδιάμεσα αφηγήσεις από βετεράνους. Η παραγωγή σαφώς ανώτερη από αυτή του ΟΜ ΙΙ, οι κιθάρες είναι καλοδουλεμένες ενώ υπάρχουν σημεία με σαξόφωνο του Geoff.

Το άλμπουμ έχει Αμερικάνικου-τύπου προσανατολισμό -μουσικά- σε σχέση με τον προκάτοχό του και είναι ένας κλασσικός Ryche δίσκος υπό την έννοια ότι απαιτεί αρκετές ακροάσεις για να μπεις στο κλίμα του.

Εδω διαφωνω στο οτι ναι ο δισκος αποτελειται απο 7-8 πολυ καλα τραγουδια αλλα οχι τα συγκεκριμενα…Nομιζω παντως το 30,000 ft καθολικα θεωρειται καλο κομματι.

σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον Bearyche.
ο δίσκος ρέει όμορφα.
δεν ξέρω πόσο έχει τις προϋποθέσεις να σταθεί στο χρόνο, αλλά προς το παρόν δεν είναι κάτι που μπορεί να με απασχολήσει.
χωρίς να συγκλονίζει είναι ένας αξιοπρεπέστατος δίσκος ανεξαρτήτως ονόματος που, διάολε, όταν σε στιγμές καταλαβαίνεις ότι έχει αυτό το κάτι από ryche το γουστάρεις ακόμα περισσότερο.

+1 από εμένα :slight_smile:
Πάντως πιστεύω ότι μπορεί να σταθεί καλύτερα απο Tribe, Q2k, hear in the now frontier

Σα το OM2, ελάχιστα κομμάτια που με κάνουν να ξανακούσω, τα υπόλοιπα μέτρια. Κρίμα.

Παιδια εχω μπερδευτει ολιγον…Πραγματικα οι Ryche ειναι απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα…Εχω μονο δισκους απο Warning μεχρι Promised Land…Δεν εχω ακουσει τα μεταγενεστερα καθως εχω ακουσει πως κυμαινονται σε μετρια επιπεδα…Τελικα ο νεος δισκος ειναι αξιος αγορας ή οχι?

Κατεβασε τον και κρινε με τα αυτια σου αν ειναι αξιο αγορας η οχι :wink:

Σωστο αυτο που ειπες και αυτο θα κανω…Αλλα κατα τη γνωμη σας (οσοι εχετε ακουσει) μπορουμε να μιλαμε για εναν αξιοπρεπη Ryche δισκο ή οχι???

όχι, εκτός κι αν καταφέρεις να πείσεις τον εαυτό σου μετά από 30 ακροάσεις ότι πράγματι είναι.

Γιατί το Promised Land είναι ευπεπτος δίσκος? Λίγοι νομίζω όταν το άκουσαν για 1η φορά είπαν “Πω πω τι δισκάρα που είναι…” σήμερα θεωρείται από τους καλύτερους δίσκους των Ryche…
Δεν συγκρίνω το American Soldier με το Promised Land (δεν στέκει τέτοια σύγκριση σε καμμία περίπτωση), αλλά δεν νομίζω ότι με τις πολλές ακροάσεις πείθεις τον εαυτό σου για το αν είναι καλός δίσκος ή όχι. Ίσα ίσα που αν δεν σου αρέσει εξαρχής, τον βαριέσαι/σιχαίνεσαι ολοένα και πιο πολύ.

paidia psilomapa gia mena,anamenomeno vevaia afou oi Ryche meta to Promised exoyn katarreysei mousika kai aporw giati synexizoun na apomythopoioun tous eaytous tous…:-s[-X
Einai pantws lypiro na tous akous se ayto to disko,estw kai meta apo polles akroaseis einai mapa kat’eme pou tous parakolouthw xronia…:-k[-X

δισκαρα εξ’αρχης!!8)

το καινουργιο προσπαθει μεν…αλλα δεν…

Sιγα ρε παιδια που απομυθοποιουν τον εαυτο τους…Αραξτε λιγο.Ναι ο δισκος δεν ειναι στα στανταρτς των τοπ τους αλλα ειναι μια χαρα δισκος.Και θα πω την κλασικη αλλα και αληθινη καραμελα που λεει οτι αν καποια αγνωστη μπαντα ειχε βγαλει δισκο με τοσο καλοδουλεμενο concept/στιχους και αυτη τη μουσικη θα γινοταν θορυβος.

Οχι promised land δεν ειναι.Mε τιποτα.