R.I.P. Nick Menza

Τι γίνεται ρε παιδιά ??

δεν ξερω ,ετσι ξαφνικα?

καρδιακό επεισόδιο επί σκηνής λενε!!

R.I.P.

Κυκλοφορεί πολύ δυστυχώς, το έγραψε και ο Mustaine αλλά και το μαγαζί που έπαιζε. Τι να πω…κρίμα

R.I.P

οχι ρε πουστη μου ! Τοσο νεος …

Κρίμα, πολύ κρίμα. Πολύ μικρός έφυγε.

Για όση ώρα άκουγα άλμπουμ σαν το Rust in Peace ο Menza ήταν ο καλύτερος drummer στον κόσμο.

R.I.P.

Οχι ρε μαλακα μου…δεν υπαρχει το φετινο…δεν υπαρχει

Και μόνο που είχε παίξει στα 3 από τα 4 κλασσικά των Megadeth, έχει μπει στο πάνθεον…

Προσωπικά, ήταν από τους αγαπημένους μου εξαιτίας του feel που είχε στο παίξιμό του, και ας υπήρχαν άλλοι, καλύτεροι τεχνικά, από αυτόν.

κριμα.σοκ.Δυστυχως ο Νικ δεν ειχε απεξαρτητοποιηθει πληρως.

Πολυ νεος! R.I.P. ρε γιγαντα! Οι δισκαρες που αφησες πισω σου με τους Megadeth δεν θα σε αφησουν να ξεχαστεις ποτε!

nick !..NICK !

κρίμα …

RIP…

Μου το ειπε χθες το μεσημερι φιλος που το εμαθε απο καπου αλλα μου εκανε μεγαλη εντυπωση που εγκυρα site οπως το Blabbermouth αργησαν να ανεβασουν την ειδηση… Δεν ξερουμε επισης και τους λογους της καρδιακης προσβολης, ναρκωτικα μαλλον? Δεν ξερω αν ειχε τετοια θεματα…

Κριμα μολις 51 ετων. Εκπληκτικος drummer, μελος της κλασικης συνθεσης των Megadeth η περιοδος 1990-1998 που ηταν στην μπαντα ηταν αναμφισβητητα η “χρυση εποχη” των Megadeth με 3 δισκαρες-μνημεια τα Rust In Peace, Countdown To Extinction, Youthanasia και εναν ακομα εκπληκτικο δισκο το Cryptic Writings. Clash Of The Titans περιοδεια, ανοιγμα της μπαντας σε ευρυτερο ακροατηριο και γενικα οι Megadeth στα καλυτερα τους με τον Nick να ειναι αναποσπαστο κομματι της καλοκουρδισμενης Megadeth-μηχανης.

R.I.P. Nick Menza, thank you for the memories.

Άκουγα χθες το Rust in Peace λόγω του γεγονότος, και θυμήθηκα έναν ακόμη λόγο που μου αρέσει το παίξιμο του Nick: Έχει αυτό το χαρακτηριστικό παίξιμο που το (double) bass drum του ακούγεται σαν προέκταση στα γεμίσματα των toms του… Δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω αλλά έτσι το “ακούω”. Το ίδιο πράγμα το έχει και ο Igor Cavalera.

Κατά τα άλλα, διαβάζοντας σχόλια παραπάνω, έχω να προσθέσω ότι, ναι μεν παίζει στα 3 από τα καλύτερα albums των Megadeth, αλλά πιστεύω η χρυσή εποχή [B]πρέπει[/B] να συμπεριλαμβάνει και το Peace Sells. Βέβαια ενδιάμεσα ακολούθησε το (πιο αδύναμο από τον προκάτοχο και το διάδοχό του) So far so good, οπότε…