Rammstein European TourDates

δε σε πιανω αδερφε! σε πληροφορω οτι δεν ειναι η μονη μεγαλη μπαντα που παιζει στο Βελιγραδι κ δεν παιζει στη μπανανια μας!

Εσυ για την ελλαδιτσα μη μιλας, βολεψου με τιποτα IRON MAIDEN 5 φορες το χρονο κ μη μιλας για αλλες πολεις γιατι εκει ο κοσμος τουλαχιστον ΞΕΡΕΙ να ακουει και να εξελισετε μουσικα! εδω γιατι να ερ8ουν?? μηπως οι πωλησεις τους ειναι σε επιπεδα τετοια που θα τους κανουν να παιξουν εδω???

Εδω απο τη μια παραπονιουνται ΟΛΟΙ γιατι ερχονται μονο οι ιδιοι κ οι ιδιοι, και απο την αλλη μολις βγαλουν οι maiden δισκο , τρεχουν ολοι σα μ…ες !!!

Μην ακουω λοιπον κουβεντα και παραπονα!!! δεν ειμαστε σε θεση να εκφραζομαστε ετσι!!! Ηρθαν οι MAIDEN για 20000000 φορα κ το γεμισατε.
Ηρθαν οι KISS για πρωτη φορα κ με το ζορι εφτασαν 6000 κοσμος!!!
(Δε μιλαω για AC/DC γιατι ειναι ενα γεγονος το οποιο καλυπτει μεγαλη μεριδα ακουσματων κ οχι μονο οπαδους της metal σκηνης)

Βλεπεις λοιπον οτι ειμαστε ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ να εκφραζουμε τετοιου ειδους παραπονα!
Ημαρτον λοιπον να λες για αυτα που βλεπεις κ θα συνεχισεις να βλεπεις εδω. :wink:

Να το ζήσεις κ άστους να λένε γιατί είναι ΜΠΑΝΤΑΡΑ!! Δεν έχω λόγια… Προχτές γύρισα από Λισσαβώνα (πρώτο σταθμό στην περιοδεία τους) κ θα ήθελα πολύ να τους ξαναδώ.
Όσο για το σχόλιό σου περί MAIDEN, δεν φαντάζεσαι ΠΟΣΟ συμφωνώ.

Θα τους δεις κ συ λοιπον οσονούπω κ θα με θυμηθείς…:wink:

δυστυχως φιλε μου τα πραγματα ειναι οπως τα λεω, κ οχι επειδη η γνωμη μου πρεπει να ειναι σωστη, αλλα επειδη ειναι μια πραγματικοτητα που στην ελλαδα δεν αλλαζει!!!

ΜΟΝΟ φωνες κ παραπονα κ οταν ερθει ο χ, ψ, σου λενε " που να τρεχω τωρα μωρε, και δεν τρελενομαι κ θα τους εβλεπα μεν αλλα δεν ειναι κ αγαπημενοι μου δε, " κ πολλα αλλα τετοια !

Σιγουρα οι τιμες σε live στην ελλαδα ειναι αρκετα ψηλα σε αναλογιες μισθων, αλλα οταν εχει να κανει με τους maiden ολοι τα βρισκουν!!! μυστηριο…

Ας δουμε λοιπον ποιοι ασημαντοι επαιξαν επισης στο Belgrad Arena(χωρητικοτητας 20χιλιαδων…) οπου θα γινει το λαηβ…

Arena was the host venue for the concerts of the most significant artists of Serbia and former Yugoslavia, as well as major international stars, including Iron Maiden, Queen + Paul Rodgers, Mark Knopfler, Phil Collins, Chris Rea, Lenny Kravitz, Rihanna, Nick Cave, Joe Cocker, Andrea Bocelli, The Pussycat Dolls, Alicia Keys, Il Divo, Jean Michel Jarre and many others. The Arena also hosted the second Green Fest music festival with performances by Franz Ferdinand, Cypress Hill and The Raveonettes and many other concerts, political rallies, product exhibitions and numerous other events…

Hμαρτον οντως…πως και δεν τους φερνουν σε κανα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ολυμπιακο ακινητο με ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ηχο και οργανωση,οπως συνηθιζουν?Ειδικα στο σιλο-αποθηκη-παραγκα Ξιφασκιας θα ηταν ονειρωδες το λαηβ…

Για οτιδηποτε εχει να κανει με πολιτισμο καλυτερα ως λαος να κραταμε το στοματακι μας κλειστο…ακομα και σε συγκριση με-κατ’εμας-"κατωτερους πολιτιστικα"γειτονες και ας κρατησουμε την ελληνικη ψωροπερηφανια μας για τη Γιουροβιζιον και τα βλαχομπαροκ φολκλορ του Σαββατοβραδου…:wink:

btw για τις περιοδείες των Rammstein, υπάρχει κι αυτό:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=11583

H απάντηση του πρώτου ποστ, στο δεύτερο.

καταρχάς δεν ξέρεις τι ακούω και τι όχι, και δεν θα πεις σε μένα είτε σε οποιονδήποτε αν θα μιλάει ή όχι.

Πάμε παρακάτω.
Τώρα δεν πιστεύω ότι στη Σερβία που γίνετε το live, οι πωλήσεις των Rammstein είναι στα ουράνια έτσι ή ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού ακούει metal…απλά ξέρουν να αρπάζουν τις ευκαιρίες,θα γίνει sold out, θα πάει κόσμος από όλη την Ευρώπη και κυρίως από τα Βαλκάνια και τέλος.
Και νομίζεις ότι άμα τους φέρουν εδώ θα πάει άπατο??Και η κουτσή Μαρία ακούει Rammstein, κόσμο θα έχει, αυτό θα είναι το μόνο σίγουρο, το θέμα είναι γιατί δεν τους φέρνουν…και μέχρι να το κάνουν αυτό ναι θα έχω το δικαίωμα να κάνω παράπονα, γιατί πιστεύω ότι αξίζουν να έρθουν εδώ όσο αξίζουν να πάνε στη Σερβία.


Now playing: Biffy Clyro - That Golden Rule
via FoxyTunes

ωραία μιας κι έγινες και μοντ κιόλας δεν κάνεις κι ένα κόπο να τα μεταφέρεις όλα αυτά στο θρεντ της ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ των Ραμστάιν γιατί η Σερβία ελάχιστη σχέση έχει με το ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ των Ραμστάιν?

Βασικα ξερουμε τι ακους:p

Θα παει κανενας Παρισι 8 η 9 Δεκεμβριου?

Ναι, ok, απλά το εισητήριο εδώ θα αγγίξει τα 60 euros στην καλύτερη κ θα ταλαιπωρηθείς να πας κ να γυρίσεις, ως συνήθως. Πορτογαλία, με support τους CombiChrist, είχε 38 euros (σχεδόν 2ωρο σώου Rammstein) κ γινόταν σε στάδιο!!

Για να μην πω πως το ελληνικό κοινό εδώ κ 5 χρόνια έχει γυρίσει την πλάτη στα λάηβ, άγνωστο σε μένα το γιατί, κ το παίζει ειδήμων από την οθόνη του pc του.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν τη λέω σε κανέναν, απλά σου εξηγώ γιατί δεν τους φέρνουν κ γνώμη μου είναι ότι καλά κάνουν.

Στην Πορτογαλία ο βασικός μισθός είναι γύρω στα 400-500 ευρώ.Άρα αναλογικά μιλάμε για ίδιες τιμές…
εδιτ:Μόλις το τσέκαρα και είναι 450 για την ακρίβεια…

@voutiriadou
Το βρίσκω εντελώς λογικότατα να θέλω να τους δω στην ελλάδα και ο καθένας.
Έχουν έρθει τόσοι και τόσοι και δεν μπορούν τους Rammstein…και 60 να κάνει το ticket στην τελική για μετάλλικα σκάσαμε 80 και για ac/dc άλλα 80…
(όχι ότι είμαι αυτής της άποψης απλά είναι ένας παράγοντας που θα σκεφτόταν ο μέσος οπαδός).

Το ότι έχει γυρίσει τις πλάτες του το ελληνικό κοινό,πραγματικά δεν ξέρω και εγώ, αλλά πιστεύω, επειδή βλέπει τα ίδια και τα ίδια(??)…
Καλός ή κακός είμαστε μια χώρα με μικρό ποσοστό ατόμων που ακούσει metal και rock, αλλά τουλάχιστον τέτοια ονόματα έχουμε την δυνατότητα και μπορούμε να τα βλέπουμε.

Και επίσης ούτε εγώ γράφω για να την πω σε κανέναν:D απλά συζήτηση κάνουμε…

Πόσο είχε το τικέτο στο Βελιγράδι.
70 έκανε για το live στο Βερολίνο.

Αντε κ πλησιάζουν οι μέρες :slight_smile:

52 euros στο fan pit μπροστα στη σκηνη +10 τα μεταφορικα.Τα υπολοιπα,αρενα,κερκιδες κτλ αρκετα φτηνοτερα,δε θυμαμαι ποσο.

ακυρη ερωτηση,διαγραφτε το ποστ μου

παντως απο αυτα που διαβαζω στις τελαιυτες σελιδες,συμφωνω με τα λεγομενα του ειντζελ ντεθ,γιατι ρε παιδια καλα κανουν και δεν τους φερνουν???δεν θα ερθει κοσμος νομιζετε???εγω καθε μερα που λιωνω τα βιντεακια τους στο γιουτουμπ,οι μισοι ή θα γραφουν στο τελος"…from greece"…η θα εχουν ονομα “kostasomagas”…δεν λεω οτι θα ερθουν ολοι αυτοι απο το ιντερνετ…αλλα πιστευω εχουν μεγαλο κοινο εδω…και δεν ξερω αν το ξερετε βγαλανε και αλλες ευρωπαικες ημερονιες μεχρι 13-6-2010…ουτε τωρα ειδα ελλαδα…και επειδη δεν ξερω πως κανονιζονται και πως λειτουργουν ολα αυτα(ποιος κανονιζει να τους φερει εδω,πως κ.α)…αναρωτιεμαι γιατι ενω πανε σχεδον σε ολη την ευρωπη δεν ερχονται εδω…

Ανακοινωσαν για Νova rock το καλοκαιρι…:!:

και Rock Am Ring / Im Park

ψηνομαι πολυ ασχημα να ταξιδεψω γιανα δω το συγκεκριμενο γκρουπ

Λιγότερο από μήνα πλέον!!! :slight_smile: