Νέο rocking forum

μας βγηκαν τα ματια με το κοκκινο χρωμα στους τιτλους των θρεντς ρε παιδες

1 Like

Πάρα πολύ καλό design, εγκρίνω.

Εδιτ: Πω, μόλις είδα ότι έχουμε και add reputation πλέον, θα βγάλουμε τρελά γούστα! :lol:

δεν ξερω αν ειναι επειδη δεν το εχω συνηθισει ακομα αλλα μου φαινεται σαν να θελει λιγο στρωσιμο το μεγεθος της γραμματοσειρας,τα χρωματα και νομιζω οτι θελει λιγο “απλωμα” αριστερα και δεξια…

Εμένα μ’ αρέσει το κόκκινο στους τίτλους. Το μόνο που μου χτυπάει λίγο άσχημα είναι ο χώρος που δίνεται στην υπογραφή και το μέγεθος της γραμματοσειράς της. Είναι σαν να είναι ισάξια με το κανονικό ποστ.

+2112

γενικα μαμαει και δερνει! μπραβο παιδια!

Άντε με γεια το νέο look. Ωραίο φαίνεται εκ πρώτης όψεως αν και θέλει μερικές ώρες μέχρι να το συνηθίσουμε. Συμφωνώ με αυτό που λέει ο Μανος για το σιγκνατσουρ, είναι λίγο μεγάλη η γραμματοσειρά.

Σημειωνονται ολες οι προτασεις και καποια θεματα θα λυθουν μεσα στη μερα (εικονιδια, signature κλπ).

Προτεινετε και τυχον αλλες αλλαγες, κατι που δεν καθεται καλα η δυσκολευει την πλοηγηση/αναγνωση, αν και συνηθως θελει μια-δυο μερες για να συνηθιστει οποιοδηποτε νεο layout.

Τι ρεπουτάτιον βρε παλικάρια;

φέισμπουκ το κάνατε;

'Αμα ήταν μούντζες (όπως είναι στο αντίπαλο δέος) ναι…Αλλά τώρα τι;

Στο vbulletin πολλά αλλάξανε και είναι πολύ χρηστικό. εύγε για την αλλαγή.

Τις υπογραφές μικρότερες μόνο και λίγο τα κόκκινα γράμματα να γίνουν μαύρα.

edit:

//youtu.be/5FZQyp325HQ

κάντε και αυτό active: Can Upload Animated GIF for Signature

Ωραιο το νεο look αλλα θελει λιγο ψαξιμο μεχρι να το συνηθισουμε

Ελπίζω η embed video επιλογή να μην έχει επίπτωση στο performance, το λέω γιατί πχ σε θρεντς όπως “Διασκευές” μπορεί να έχουμε πολλά embedded video ανά σελίδα.

Αυτό ακριβώς.
Γενικώς όλες οι γραμματοσειρές μοιάζουν ίδιες. Καλό θα είναι κάποια πράγματα να ξεχωρίζουν περισσότερο.
Επίσης αν η στήλη πάνω δεξιά “Διαβάστε” γινόταν να φύγει τελείως, με επιλογή βέβαια -κάποιος μπορεί να θέλει να το βλέπει- και “απλωνόταν” όλη η σελίδα προς τα δεξιά θα ήταν πολύ καλύτερο νομίζω.
Τα υπόλοιπα είναι πολύ όμορφα :slight_smile:

με γεια το νεο λουκ

ωραια η ανανέωση αλλά στο συγκεκριμένο θρεντ μπήκα με την 3η προσπάθεια. Συνεχώς εμφάνιζε ένα μαύρο πλαίσιο με το λογότυπο του rocking στην άκρη.

κι εμενα το ιδιο αλλα με το που ποσταρα εξαφανιστηκε

Επισης αυτο που δεν μου αρεσει ειναι στο What’s New που εμφανιζει 1-1 την καθε απαντηση ακομα και αν ειναι στο ιδιο θεμα…Νομιζω οτι ηταν καλυτερο που εμφανιζε γενικως οτι το συγκεκριμενο θεμα εχει κινηση ειτε ειχε 1 απαντηση ειτε 10…

edit:οκ μολις τωρα μου εβγαλε επιλογη για new posts οποτε απλα χρειαζεται 2 κινησεις πλεον

στορμ δεν χρειάζεται δύο κινήσεις. το new posts υπάρχει και κάτω αριστερά από το what’s new

Το layout συνηθίζεται. Δεν είναι πρόβλημα.
Εγώ μέχρι τώρα όταν έμπαινα στο rocking πατούσα το tab για να πάω στο log in. Πλέον το tab σε πάει στην αναζήτηση και με χαλάει λίγο που θα χρειάζεται να κουνήσω ποντίκι. Οκ τελικά θέλει τρεις φορές το tab

Το άλλο που δεν μου άρεσε είναι ότι κάτω στις σελίδες σου έχει επιλογή μέχρι μία επόμενη ενώ παλιά μέχρι δύο ή τρεις και ήταν πιο εύκολο και γρήγορο όταν διάβαζες ολόκληρο θρεντ. Πιστεύω μπορείτε να το διορθώσετε εύκολα αυτό.

και το σποιλερ στο quick reply

Μεγειες μας!

Το κοκκινο μου κανει λιγο εντονο μενανε, θα προτιμουσα ενα λιγοτερο χτυπητο μπορντω πχ αν θελουμε ακομα το κοκκινελι…

Οταν παταω go to last post σε ενα θρεντ που παρακαλουθω, δε με παει ακριβως εκει, αλλα σε καποια που ναι μεν ειναι ‘καινουργια’, αλλα τα εχω ξαναδει απο τοτε που ξαναπτησα last post…

οταν το ποσταρα δεν υπηρχε τιποτα σε εμενα…μονο ενα σκετο What’s new

υπαρχει καπου ενα κουμπι που να το παταω και να με πηγαινει απευθιας στα Thread που εχω γραψει και εχουν καιουρια μηνυματα?

Με γειες.

Ενω το layout ειναι ωραιο γενικα σαν κατι να με κουραζει, σαν να ειναι υπερβολικα φωτεινα τα χρωματα δεν ξερω, ισως το χρωμα του background εκτος των posts να επρεπε να παει λιγο προς το γκρι, σαν να με ενοχλει ελαφρως.

Ισως απλα να ειναι θεμα συνηθειας δεν ξερω :stuck_out_tongue: