Μπασκετοφατσες του rocking

Οχι διπλο ρε! Τρελος εισαι? Θα χωριστουμε σε 3-4 ομαδες και θα παιζουμε εναλλαξ…

Θα χωριστούμε με βάση τις μουσικές μας προτιμήσεις?

Θα χωριστειτε σε αμπαλοι και μη.

Παιζω κι εγω και θα πιασω man to bot τον Μανο!!!

Δε σε φοβάμαι ρε. Σε έχω. Ακους Νάιτγουις

ε???

To δικό σας τόπι είναι πιο μεγάλο από αυτό που παίζουν τώρα οι γυναικίες κατηγορίες… δε θα βολεύει και πολύ…μην περιμένεις σπουδαία πράγματα.

@Κρισπ: ο διαγωνισμός είναι on αν πείσω τον κόουτς να με δανείσει μπάλα,με τη δική σου θα είναι άδικος…

Πάω να φτιάξω καμιά 20αριά ακάουντς να πσηφίζω ρουντολφ ρε!

Λαθος τοπικ…? :stuck_out_tongue:

τι μεγέθη και κατηγορίες ρε.μία είναι η μπάλα του μπάσκετ.

Αφού δεν ξέρεις…:slight_smile: κοίτα σε αυτό μπορείς να με εμπιστευτείς ξέρω κάτι παραπάνω… αν όχι ρώτα άλλους γνώστες και μάθε αυτό που έχω ήδη πει… πως το μέγεθος της μπάλας για τις γυναικείες κατηγορίες έχει μειωθεί εδώ και μια 3ετία ή 4 ετία… από το καλοκαίρι του 2004 αν θυμάμαι καλά.

Η μπάλα για τους άνδρες είναι size 7 (29,5) και για τις γυναίκες 6 (26,5).

ένα είναι το κανονικό μπάσκετ και η κανονική μπάλα του.
τώρα,αυτό που παίζουν οι γυναίκες δεν ξέρω τι είναι κλπ

:lol2:

Παντως οταν επαιζα εγω μπασκετ(πριν 8 χρονια δηλαδη) μια μπαλα ειχαμε.
Βικ ισοτητα. Με την μεγαλη. ΧΟΧΟ.

Δε νομίζω πως διάβασες καλά τα ποστ sofi-k… αλλά δεν έχω την προθυμία αυτή τη στιγμή να εξηγήσω αυτά που είναι απλά και δεδομένα…

Ναι παλιά παίζαμε με την ίδια μπάλα και όταν μας έδωσαν την καινούρια πριν κάτι χρόνια βάζαμε την ίδια δύναμη και το αποτέλεσμα ήταν απλά λάθος…
μάθαμε λοιπόν και συνηθίσαμε με την καινούρια ,έχουμε κάνει μερικές χιλιάδες σουτ με δαύτη…

Το μπάσκετ πέρα από καλή φυσική κατάσταση είναι και συνήθεια στην ουσία , δηλαδή δε μαθαίνεις απλά να σουτάρεις και απλά εμφανίζεσαι μια φορά τη βδομάδα και σουτάρεις στον αγώνα.

Τα όσα κάνει κάποιος σε έναν αγώνα τα έχει επαναλάβει x(τεράστιος αριθμός) στην προπόνηση και εκείνη τη στιγμή τα εκτελεί χωρίς να το σκέφτεται καλά καλά. Αυτό άλλωστε είναι που ξεχωρίζει τους σπουδαίους… για να σας το κάνω πιο λιανά… κάνει ο Χ τρίπλα κάτω από τα πόδια,πίσω από την πλάτη,σταματάει σουτάρει, ε εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτεται… τώωωρα θα κάνω τρίπλα κάτω απο τα πόδια… τωωωωρα θα κάνω το ένα …τώωρα το αλλο …οχι! απλα το κανει! αυτο εννοω οταν λεω χωρις και καλα να σκεφτεται.
Οχι πως το μπασκετ δεν ειναι αθλημα που να απαιτει σκεψη…
το αντίθετο… ειναι ιδιαιτερα “εγκεφαλικο” αθλημα ισως περισσοτερο και απο το ποδοσφαιρο και απαιτει και 110% τη συγκέντρωση εκεινου που παίζει καθώς το να μην είναι κάποιος συγκεντρωμένος είναι επικινδυνο οχι για το αποτέλεσμα αλλα κυριως για το να μην τραυματιστει!

Τέσπα…η μπάλα είναι η “προεκταση” του χεριου μας αλλα΄αμφιβάλλω αν αυτό σας λέει κάτι…παρόλο που είναι πολύ σοβαρή κουβέντα…
μάλλον αφορμή για καμια πλακιτσα ακομη θα σας δωσει…who cares…

Παιζαμε μπασκετ οταν εσυ ησουν ακομα μια ιδεα.Ουτε καν σπερμα!Ευχαριστουμε παντως για τις ινφο.Ηταν κατατοπιστικοτατες!!

Με τον Ρουντολφ έχουμε την ιδια ηλικια και με τη sofi-k ενα χρόνο διαφορά υποτίθεται,7 μήνες για την ακρίβεια μου ρίχνει.

Αφού τα ξέρεις ήδη όλα αυτά μπράβο :).

Δεν μας ειπες ομως ποια ειναι η θεση της μπαλας στην σημερινη κοινωνια, τον ρατσισμο που υφισταται η μικροτερη μπαλα σε εναν κοζμο που το μεγεθος μετραει καθως επισης και την κοινωνικοπολιτικη προσεγγιση του μπασκετ συμφωνα με τους συγχρονους αναλυτες του ειδους.

λαρόκα καλό μου,τι σε κάνει να πιστεύεις ότι σε τόπικ “μπασκετοφατσων” χρειάζεται ανάλυση για το μπάσκετ και πως παίζεται?

@sofi-k: Και δεν πρόκειται.
Προτιμώ να πάω να πω στον bluezlik να τζαμάρει με κιθάρα για αριστερόχειρες :|.