αρα μαλλον κλειστα? απλα δεν θα ειναι μπασκετικων προδριαγραφων ή κατι τετοιο ξερωγω. anyway δεν με απασχολει και τοσο αυτο…ισα ισα που αν γινει σε ανοιχτο χωρο να ειναι και πιο φθηνα τα εισιτηρια και να μην εξαφανιστουν και τοσο γρηγορα!
παντως το κλειστο του ΟΑΚΑ ειναι πολυ μικρο(οχι οτι επαιζε σε μεγαλυτερα κλειστα στην Ευρωπη) αλλα θεωρω οτι θα υπαρχει προβλημα με τα εισιτηρια και πολυ πιθανο sold out… τι Bon Jovi και τα @@ μου κουνιουνται…!!!
καλα αμα γινει σε κλειστο χωρο το θεωρω σιγουρο το sold out αλλα ποτε δεν ξερεις…
Νομίζω ότι ο Waters έχει θέση όρο οι συναυλίες για το The Wall να γίνονται σε κλειστούς χώρους. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει άποψη επ’ αυτού.
Δεν νομίζω να έχει αλλάξει,είναι ολόκληρη η φιλοσοφία του The Wall αυτή.
Ο Waters εχει σχεδον κλείσει…
http://www.soccerplus.gr/article/poia-sygkrotimata-tha-mas-kanoyn-tin-timi
[COLOR=“White”]…[/COLOR]
αυτα ειναι! ελπιζω να ειναι εγκυρο το site…
Ποσο εγκυρο μπορει να ειναι το σοκερπλας για συναυλιες;;; :?
θες να σου πω εγω καμια μεταγραφή για το καλοκαίρι;
α καταλαβα
Πες να δούμε ποιος θα πέσει μέσα. Εσύ για τη μεταγραφή ή το soccerplus για τη συναυλία?
Δεν πιστευω τιποτα μεχρι να δω ανακοινωση, αλλα ελπιζω…
Έκλεισα 2η νύχτα στο Ο2! Θα είμαι εκεί 17 και 18 Μαΐου!! Και άν έρθει Ελλάδα, ταξιδάκι στην πατρίδα μόνο για τον ΘΕΟ!!!
Τις ίδιες μέρες θα είμαστε 8)
Εσείς εκεί έχετε ΜΕΓΑΛΕΣ πιθανότητες να δείτε και σούπερ guest στο The Wall.
Σας το εύχομαι,ίσως γίνετε μάρτυρες μιας από τις πιο συναρπαστικές σκηνές στην ιστορία των ζωντανών μουσικών εμφανίσεων!
Γι’ αυτό θα προσπαθήσω να κλείσω και άλλες ημερομηνίες (αν έχω λεφτά) για να αυξήσω τις πιθανότητες να δώ το απερίγραπτο!!!
Κοίτα, στο ίδιο μέρος είδα τον Duff να ανεβαίνει στη σκηνή με τους Guns. Νομίζω πως η τύχη θα είναι και πάλι με το μέρος μου
μην κουράζεστε παιδιά… ο Gilmour την guest εμφάνιση θα την κάνει… στην Αθήνα
[SPOILER]φαντάζεστε???[/SPOILER]
:vibrate:
Καλά ας έρθει ο Waters στην Αθήνα και ας μην δούμε τον Gilmour, δεν πειράζει!