Saxon live in Greece: 06/04/11 Θεσσαλονίκη | 07/04/11 Αθήνα

Πάρτε και δύο βιντεάκια από την Αθήνα :slight_smile:

Play it loud: http://www.youtube.com/watch?v=MuD8aQsoaAQ

Attila the hun: http://www.youtube.com/watch?v=kciOk-DP8Io

Μια και το γράφεις…να πω την μαλακία μου…έφυγα πριν το δεύτερο ενκορ…και έχασα τα δύο τελευταία τραγούδια…νόμιζα πως τελείωσε#-o
…πάντως ήταν υπέροχα, νομίζω και στις δύο συναυλίες…εδώ πέρασα καταπληκτικά, και απ’ότι είδα σε κλιπάκια από Θεσσαλονίκη πέρασαν πολύ καλά και εκεί…και μην ξεχνάμε στους Saxon, αρέσει να τους βάζουν στο youtube, γιατί είναι και γαμώ τις μπάντες
:):!:
ΥΓ…καλά βρε angus7pl, δίπλα πρέπει νά΄μασταν…καθόμουν κάγκελο αριστερά απ’την μεριά του Κάρτερ!

Εμένα το ρολόι μου έλεγε 21:00 όταν βγήκαν, λάθος πήγαινε;

Δεν μιλάω για ένταση, μιλάω για μια βαβούρα στην οποία δεν ακούγονταν καθαρά τα όργανα και η φωνή ήταν πιο χαμηλά. Εκτός αν φταίει το σημείο που ήμουνα, γιατί σε τέτοια μαγαζιά σε 5 σημεία να πας, 7 διαφορετικούς “ήχους” θα ακούσεις.

Επειδή βλέπω υπάρχει ένα θέμα με την καθυστέρηση (και δικαίως) να πω τα εξής: Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του διοργανωτή λίγες μέρες πριν τη συναυλία, οι πόρτες θα άνοιγαν στις 8. Οι Spitfire θα έβγαιναν 8.30 και οι Saxon 9.30. Οπότε ούτως ή άλλως υπήρξαν καθυστερήσεις.
Εμείς φτάσαμε στις 7 για το meet n greet και μας είπαν εξαρχής ότι θα υπήρχε καθυστέρηση. Τελικά μπήκαμε μέσα και είδαμε τη μπάντα στις 8.15 και εκείνη την ώρα γινόταν το soundcheck.

νταξει τωρα τι να λεμε…
για αλλη 1 φορα εγγυηση - ειδικα σε κλειστο χωρο ειναι ακομα καλυτεροι…
μακαρι να μας ξαναερθουν οσο το δυνατον συντομοτερα να τους ξανατιμησουμε για 4η φορα…
πολυ καλο σετλιστ - πολυ ενεργεια και ορεξη - φοβερη αποδοση…
τζιφρες φωτο και πενα - κομπλενταν η βραδια…

επισης εχω την εντυπωση απο αυτα που εγραψε ο stef (νομιζω) οτι παιζει να ημασταν ακριβως διπλα διπλα…

Σε λάθος συμπέρασμα οδηγήθηκες φίλε [B]-BloodBath-[/B].
Το ερώτημα μου ήταν, πιστεύω, ξεκάθαρο και το επαναλαμβάνω:
[B]Γιατί δεν επέτρεψαν την είσοδο του κοινού λίγο νωρίτερα;[/B]
[U]Edit[/U]:
Απάντησε παρακάτω ο [B]savax[/B] επιβεβαιώνοντας την αρχική μου υπόθεση, δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμα το soundcheck.

Καμία αμφιβολία πως το ρολόι σου είναι συγχρονισμένο με την επίσημη ώρα Ελλάδος και το ότι η πρώτη νότα ακούστηκε στις 9μμ (νταν).
Το θέμα είναι [U]ΠΟΣΟΣ[/U] κόσμος είχε ήδη εισέλθει στο Fuzz κατά την έναρξη.
Και δεν αναφέρομαι φυσικά στους αργοπορημένους ή όσους συνειδητά επιλέγουν να καθυστερήσουν γιατί δεν τους ενδιαφέρει το support συγκρότημα.
7 άτομα είχαμε μαζευτεί συνολικά και την ώρα που παίρναμε θέση στον εξώστη οι Spitfire ολοκλήρωναν το ?Evil thoughts around?.
?Κανονικά? παρακολουθήσαμε την μπάντα απ’ το ?Macedonia? και μετά.
Και μπαίνοντας δεν σταματήσαμε καν να χαζέψουμε τον πάγκο με το merchandise (δεν μπορώ να πω το ίδιο για τις τύπισσες που προωθούσαν διαφόρων τύπων αλκοολούχα ποτά :p), κατευθείαν στις σκάλες.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός αυτή τη φορά…

Όσο για το θέμα του ήχου, ισχύει 100% αυτό που έγραψες ή τουλάχιστον σε αυτό καταλήγουμε ακούγοντας απόψεις που δεν διαφέρουν απλώς, αλλά είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.
Είχα σχηματίσει μέτριες εντυπώσεις από την 1η φορά που επισκέφτηκα το (νέο) [B]Fuzz[/B] στο περσινό Live των [B]Fates Warning[/B].
Απ’ το σημείο που βρισκόμουν (αρένα και αρκετά κοντά στη σκηνή αυτή τη φορά, όχι στον εξώστη) η μια από τις δύο κιθάρες (του [B]Aresti[/B] συγκεκριμένα) ακούγονταν ιδιαιτέρως χαμηλά, σχεδόν [U]στο μισό της έντασης[/U] που θα έπρεπε να έχει.
Όταν το ανέφερα σε φίλους μετά το τέλος της συναυλίας μου είπαν ότι άκουγαν όλα τα όργανα στην σωστή στάθμη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ήταν όλα άψογα.
Η πλάκα είναι ότι βρίσκονταν σε κοντινό σημείο σε σχέση με εμένα, στην ίδια σχεδόν απόσταση από την σκηνή αλλά γύρω στα 10 μέτρα πιο αριστερά :-k
Go figure :?
Κατά τα άλλα ήταν υπέροχα, όπως άλλωστε και προχθές.

Σιγουρα ξενερωσαμε οσοι ημασταν στο principal ακουγοντας την επομενη μερα για τη διαφορα στο σετλιστ και τη μεγαλυτερη διαρκεια στο fuzz.Εμενα παντως με πειραξε αυτο κ το λεω,δεν μου καθησε καλα,αποτελει παραπονο με την εννοια οτι αυτο το στανταρ τηρηθηκε και εγινε στην μια απο τις δυο συναυλιες,κ δεν μιλαμε τωρα οτι επαιξαν απλα 2-3 κομματια παραπανω,5-6 ηταν.

Το ξενερωμα μπορει καποιος να το καταλαβει ευκολα απο τις αντιδρασεις του κοσμου που ηταν στις 2 συναυλιες,οι μεν του principal στο τελος μιλουσαν για μια πολυ καλη συναυλια απο τους Saxon,καλο σετλιστ,πολυ καλη παρουσια της μπαντας αλλα διεκρινες ενα “ναι μεν αλλα”,αντιστοιχα οι δε του Fuzz στο τελος μιλουσαν για τους Saxon που μαμησαν,τα ισοπεδωσαν ολα,φοβερο σετλιστ κλπ.

Εχουν περασει 12 μερες και ακομα σκεφτομαι συνεχεια την συναυλια… Τι μπανταρα, τι φωναρα ο Byford, τι setlist ηταν αυτο? Οποιος δεν ηρθε εχασε συναυλια-ονειρο… Ανυπομονω ηδη για την επομενη φορα.

Γκαντεμια οντως για τα παιδια απο Θεσσαλονικη, αλλα ειχατε 3 μερες Manowar εκει, ετσι πανε αυτα…

ετσι πανε αυτα δεν μπορουν να τα εχουν και ολα ! :lol:

εγώ είδα και 3 μέρες manowar και άκουσα και 5-6 παραπάνω τραγούδια saxon :p:p

Υ.Γ
ξέρω, ξέρω astaldo… να πάω να γαμηθώ :lol:

Μάγος είσαι;;;;:p:p:p

ναι μιλαει και ο Ασταλδος που πηγε/θα παει σε ποοοοσες συναυλιες φετος εντος και εκτος!! βρε ουστ!!

υπερβολές! :roll::roll:

Σε 4 ημέρες Λονδίνο! Καρδούλες, αστεράκια, αγγελάκια και λοιπά γούτσου γούτσου :p:p:p Μετά και τους Pentagram, με διαφορά το καλύτερο Πάσχα φέτος :smiley:

Πωωωωω Πάσχα με Saxon λέμε!!! Τι καλύτερο;;;

Εγώ ψήθηκα να αλλάξω λίγο το πρόγραμμα του Ιουνίου και να τους δω Βερολίνο στις 5 του μήνα!

Ωραλιος! Κυνηγάω και το Μιλάνο αλλά θα δείξει, εξαρτάται αν θα έχουν μείνει λεφτά.

1/6 In flames
3/6 IRON MAIDEN
4/6 Accept
5/6 Saxon
6/6 All That Remains
7/6 Rob Zombie
8/6 Social Distortion

λέω εγώ τώρα…

και λιγες μερες μετα system of a down και waters.

αχ μπερλιν <3

3 μέρες μαναγουορ δεν έχει όμως…

αχαχαχα ΕΤΣΙ μονο σαλλλονικα