Single Mothers - s/t

Οκ, αρκετα κρατησε το αστειο, ξυπνατε

Τα δυο πρωτα κομματια ειναι τα καλυτερα, αλλα Christian Girls γαμω,

Μπορεις να το χορευεις ολο το βραδυ ασταματητα. Μεταλλαδικο οπως οι Voivod, screamo οπως οι White Lung, πανκιδες οπως οι Signal Lost, μαλακες δεν υπαρχει αυτο το πραγμα, ειναι η τελεια μπαντα για τα γουστα μου. Πιασαρικο ΚΑΙ βρωμικο, οι κιθαρες βρωμανε φλωρια και κινδυνο ταυτοχρονα.

Κι επειδη αποτελει κριτηριο για ορισμενους, το αποπανω φερει τη σφραγιδα της Deathwish. Συντομα αναμενεται καινουργιο.

Σιγουρα ο, τι καλυτερο εχω ακουσει τελευταια. Μπαντα που ανακαλυψα απο το πουθενα κι εχω προλαβει να αγαπησω.

[B]Τοσο μα τοσο ροκ ν ρολ και φλωροβρωμικο[/B].

Μεταλλαδικο οπως οι Voivod

Γέλασα με την ψυχή μου.

Γελα και λιγο περισσοτερο, φανηκε ποσο εχεις ακουσει Voivod. Εκτος αν οι Voivod ειναι 3-4 δισκοι μονο για σενα.

Aν θες πρότεινε μου κανέναν.

Τι ζορια τραβας τον τελευταιο αρκετο καιρο κι εισαι τοσο ειρωνας; Τραβα να τα βγαλεις αλλου.

Επειδή είπα πως γέλασα με την ψυχή μου? Δηλαδή το ενδεχόμενο εσύ να ακούς τη μεταλ πλευρά τους κι εγώ τη μη-μέταλ δεν υπάρχει?

Δηλαδη εσυ με οτι διαφωνεις ετσι απαντας

Βεβαίως και όχι, απλά δεν είμαι σε φάση να μιλώ για μουσική τον τελευταίο καιρό (τραβώ ζόρια βλέπεις), δεν μπορώ να γράψω παραπάνω από 3 γραμμές. Οκ, η ολοκληρωμένη απάντηση θα ήταν να κάτσω 5 λόγους γιατί οι Voivod δεν πρέπει να χαρακτηρίζονται ως κάτι, αλλά whatever.

βασικά χωρίς να ξέρω αν αυτό που λέει ο angmar περί voivod ισχύει, καλό είναι να ακούμε και κάνα κομμάτι του δίσκου όταν επεμβαίνουμε σ’ ένα θέμα! Φιλικότατα, απλά θυμάμαι παρόμοια σφήνα σου (red rum) στο περσινό integrity!

[SPOILER] …λαθος ποστ [/SPOILER]

ωραίο πάντως :stuck_out_tongue:

Ναι, κι εγώ το θυμάμαι αυτό, μόνο που το integrity το είχα ακούσει, οι ενστάσεις ήταν συγκεκριμένες και μέχρι και σήμερα δεν το θεωρώ ό,τι καλύτερο.

Για να απαντησω στην απορια μιας και το εθεσε ο worst enemy, εαν το nanoman το διασκευαζαν πανκιδες το vibe θα εβγαινε καπως ετσι, συν οτι οι post hardcore επιρροες αυτου του στυλ αυτοματως εχουν σημεια κατατεθεν Voivod. Επισης μιλησα αποκλειστικα για το κομματι του video (γι αυτο λεω πως ειναι και χορευτικο, τα αλλα κομματια του ep δεν ειναι ετσι).

@ρεντ ραμ: Αν το χες ηδη ακουσει οταν εκανες το ποστ μαι φολτ, θυμομουν λαθος.

wraio to kommataki, 8akoousw to ep olo kai 8a epanel9w

biblio8hkh

ακούστε όμως κι αυτό.

Μπαντάρα ρε πούστη μου με μόλις 7 κομμάτια ε δε γίνεται. Ερωτεύσιμη μουσική απλά. Το[B] wild party[/B] το Ep είναι το ιδανικό sountrack Πριν από μια έξοδο.

bump

Ωραιο και το προηγουμενο EP αλλα η κορυφη παραμενει το ομοτιτλο, οποτε ακουστε το γιατι κλασσικα ο περισσοτερος κοσμος θα τους ακουσει μολις ακολουθησει το hype κι απο μενα οποιος βγει μετα και πει οτι οι Single Mothers γαμανε θα παρει πεντε φασκελα στη πολυ καλυτερη των περιπτωσεων. Αρκουδεηδες. Αντε!!

Ηδη ειναι πολυ mainstream, θα παιξουν στο sound and fury.

angmar δεν σου παει το μουστακι

Με την ιδια λογικη ουτε εσενα σου παει, γιατι στο φετινο Sound And Fury παιζουν κι οι Black Breath. ;p