Τα δυο πρωτα κομματια ειναι τα καλυτερα, αλλα Christian Girls γαμω,
Μπορεις να το χορευεις ολο το βραδυ ασταματητα. Μεταλλαδικο οπως οι Voivod, screamo οπως οι White Lung, πανκιδες οπως οι Signal Lost, μαλακες δεν υπαρχει αυτο το πραγμα, ειναι η τελεια μπαντα για τα γουστα μου. Πιασαρικο ΚΑΙ βρωμικο, οι κιθαρες βρωμανε φλωρια και κινδυνο ταυτοχρονα.
Κι επειδη αποτελει κριτηριο για ορισμενους, το αποπανω φερει τη σφραγιδα της Deathwish. Συντομα αναμενεται καινουργιο.
Βεβαίως και όχι, απλά δεν είμαι σε φάση να μιλώ για μουσική τον τελευταίο καιρό (τραβώ ζόρια βλέπεις), δεν μπορώ να γράψω παραπάνω από 3 γραμμές. Οκ, η ολοκληρωμένη απάντηση θα ήταν να κάτσω 5 λόγους γιατί οι Voivod δεν πρέπει να χαρακτηρίζονται ως κάτι, αλλά whatever.
βασικά χωρίς να ξέρω αν αυτό που λέει ο angmar περί voivod ισχύει, καλό είναι να ακούμε και κάνα κομμάτι του δίσκου όταν επεμβαίνουμε σ’ ένα θέμα! Φιλικότατα, απλά θυμάμαι παρόμοια σφήνα σου (red rum) στο περσινό integrity!
Για να απαντησω στην απορια μιας και το εθεσε ο worst enemy, εαν το nanoman το διασκευαζαν πανκιδες το vibe θα εβγαινε καπως ετσι, συν οτι οι post hardcore επιρροες αυτου του στυλ αυτοματως εχουν σημεια κατατεθεν Voivod. Επισης μιλησα αποκλειστικα για το κομματι του video (γι αυτο λεω πως ειναι και χορευτικο, τα αλλα κομματια του ep δεν ειναι ετσι).
Μπαντάρα ρε πούστη μου με μόλις 7 κομμάτια ε δε γίνεται. Ερωτεύσιμη μουσική απλά. Το[B] wild party[/B] το Ep είναι το ιδανικό sountrack Πριν από μια έξοδο.
Ωραιο και το προηγουμενο EP αλλα η κορυφη παραμενει το ομοτιτλο, οποτε ακουστε το γιατι κλασσικα ο περισσοτερος κοσμος θα τους ακουσει μολις ακολουθησει το hype κι απο μενα οποιος βγει μετα και πει οτι οι Single Mothers γαμανε θα παρει πεντε φασκελα στη πολυ καλυτερη των περιπτωσεων. Αρκουδεηδες. Αντε!!