Spartacus

Την βλέπει κανείς αυτή την σειρά;
'Οπως υποδηλώνει και ο τίτλος η σειρά εχει να κάνει με την ιστορία του Σπάρτακου, που απο μονομάχος κατέληξε να κάνει εξέργεση κατά της Ρώμης.
Δυστυχώς τα πρώτα επεισόδια ήταν πολύ αδύναμα και το μόνο που είχαν να σου προσφέρουν ήταν αίμα, σεξ και φτηνά εφέ σε στυλ 300. Όμως από το πέμπτο επεισόδιο και μετά η σειρα στρώνει, τα φτηνά εφε μειώνονται και το σενάριο πέρνει μπρος. Αυτή την στιγμή η σειρά βρίσκεται στο εντέκατο επεισόδιο και με έχει κάνει να ανυπομονώ για τα επόμενα. Ίσως φανώ υπερβολικώς αλλα τα τελευταία επεισόδια πλησιάζουν επίπεδο Rome.
Δώστε της μία ευκαιρία αξίζει.

Υ.Γ. να επισήμανω ότι στην σειρά συμμετέχει και η Lucy Lawless(η γνωστή Ζήνα) σε αποκαλυπτικές σκηνές. :naughty:


Τη σειρά την τίμησα δεόντως το πάσχα. Έχω δει τα 7 πρώτα. Αίμα, σεξ, ωμή βία και σουβλάκια. Μια χαρά για να περνάς τα βράδια με την παρέα σου.

Έδω ένα ελληνικό video που σατιρίζει τη σειρά. :lol::lol:
http://www.youtube.com/watch?v=msqcBOCWMkQ&feature=player_embedded

:lol::lol::lol: πάτωμα λέμε χαχαχαχ

:lol::lol::lol:

θεικο το βιντεο…
κοπρανααα…!!

χαχαχα…
οσκαρ τωρα…!!!

:lol: τι να λέμε για τη σειρά τώρα, το βίντεο αρκεί.

Την οποία σειρά δεν έχω παρακολουθήσει, πέραν των… καλών σκηνών με τη Λούσυ. 8)

ποσο καλες ειναι…??

Την βλέπει ο αδερφός μου αυτή τη σειρά και το μόνο που έχω να πω είναι: ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΠΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ!!!
Καλή η τσόντα, υπάρχει όμως και η Τζούλια.

Ναι αλλά η Τζούλια είναι μαλακία τσόντα, επομένως αγαπάμε Σπάρτακους. Επικοεπική σειρά, ακόμα πιο ΕΠΙΚΕΣ ατάκες και γενικά αναμένουμε season 2.

μολις κατεβασα ολα τα επεισοδια να παιχτει κανα ανοιξιατικο καψιμο…βεβαια το γεγονος οτι ενθαρρυνει ο απο πανω,μονο καλο δεν ειναι:p:p αλλα ειδωμεν…

Περιμένω την ταπεινή σου συγνώμη, μα την κωλοτρυπίδα του Απόλλωνα. :lol:

Την σειρα δεν την εχω δει, το παροντυ γαμαει, αλλα μια παρατηρηση: κοιταζοντας την εικονα στο πρωτο ποστ με τους χαρακτηρες, 2η σειρα, 2η στηλη, το ονομα της ειναι Ilithyia (Ηλίθια στα αρχαια ελληνικα δηλαδη) ?

Ειλιθυία το μεταφράζουν οι υπότιτλοι που έχω.

:thumbup:
είναι η πρώτη φορά από τότε που μπήκα στο φόρουμ που συμφωνώ σε κάτι με τον nihilist…:stuck_out_tongue:

Στα κουλτουρογκέικα τα δικά σου μην τον πολυακούς:p:p:p αλλά στο καλό κομικοσφαξίδι ο Nihilist ξέρει από λάδι. Η σειρά είναι γαμοεπική και το Season Finale ισοπεδώνει.

Το season finale τα 'σπασε!

Επική η σκηνή που ο Κροίξος φωνάζει KILL 'EM ALL!!!

Xτες καθισα και ειδα τα τελευταια δεκα γαμημενα επεισοδια που ειχαν μεινει.Αν και στο πρωτο κιολας επεισοδιο ειχα ψιλοαπογοητευτει γιατι εδειχνε μονο π***τσους,μ***νια και κωλους (και κοπρανα) μετα εστρωσε.Επικο το τελευταιο επεισοδιο που γινεται της καριολας μα το παπαρι του Δια! :smiley: Λουτρο αιματος!Σε πολλα σημεια επεσε απιστευτα γαμημενο γελιο ειδικα οταν χρησιμοποιουσαν εκεινες τις γαμημενες εκφρασεις πχγλειφτης αιμορροειδων κλπ
Επισης τα ματακια μου ειδαν τοση τσοντα και τα αφτακια μου ακουσαν τοσες προστυχιες οσες δεν εχω σε ολη μου τη γαμημενη ζωη. :stuck_out_tongue: Η Ιλιθυία ηταν οντως εντελως ηλιθια και σαβουρολιγουρα.Επισης, γελασα πολυ με το ονομα Θεοκολης. :lol:#-o ακου εκει Θεοκολης!αχαχαχαχα!!!Θα μπορουσαν εστω να τον πουν Θεοκλή :-s

ΥΓ:τελειο το ελληνικο βιντεακι :lol:

ρε μα@@κες με έχετε ψήσει με αυτα που γράφετε… :lol::lol:
βάζω να κατεβαίνει !!!:p:p

καλα ρε σεις…
εχει τοση φαση η σειρα…?
αμα ειναι να την τσεκαρουμε ολοι

Γαμω το κωλο της Αφροδιτης και το καυλι του Δια,αυτη η γαμημενη σειρα σηκωνει επικο κωλογαμημενο κατεβατο,γαμω το κωλοτριπιδι του Απολλωνα και θα γινει αργοτερα…