Superhero Movies

Οι ταινίες με super heroes έχουν κατακτήσει για τα καλά τον κινηματογραφικό κόσμο πλέον και νομίζω πως αυτό το thread επιβάλετε.

Αν και ταινίες γυρίζονταν και παλιότερα με την DC να κυριαρχεί αν όχι μονοπωλεί το ενδιαφέρον, με τον Superman του Doner και τον Batman του Burton να κάνουν πολύ μεγάλη επιτυχία και να φέρνουν αρκετά sequel. Tο μεγάλο σερί όμως που κρατάει μέχρι σήμερα το ξεκίνησε η Marvel κάπου το 1999 με το πρώτο Blade και κυρίως το 2000 με το X-MEN του Singer.

Το πιο εντυπωασικό πάντως είναι η ποιότητα των sequels. Μπορεί να λέμε και να ξαναλέμε για το πως έχουν χαθεί οι original ιδεές και το Hollywood κάνει συνεχώς sequels (κατί που φυσικά και ισχύει σε τεράστιο βαθμό) αλλά από την άλλη δείτε τα sequels που έχουν οι περισσότεροι υπερ-ήρωες.

Blade 2
Spiderman 2
The Dark Knight
X-2
Thor 2
Wolverine 2

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα sequel είναι καλύτερα της πρώτης ταινίας ενώ σε μερικές περιπτώσεις κράτανε υψηλά στανταρ ακόμα και στην 3η (Iron Man 3) η ακόμα και στην 4η ταινία (First Class) κάτι που μόνο στην περίπτωση του Alien μπορώ να πω ότι έχει ξαναγίνει.

Το εντυπωασικό στην όλη υπόθεση είναι η διάρκεια του φαινομένου. Αν βάλουμε ως αρχή το 2000 και τους X-men 13 χρόνια μετά οι ταινίες παίζει να είναι πιο δημοφιλείς από ποτέ. Δηλαδή βλέπεις να ετοιμάζεται καινούργιο Star Wars ο Jackson να συνεχίζει την saga ταινιών με την Μεση-Γη αλλά η πλέον πολυαναμενόμενη ταινία είναι το δεύτερο Avengers. Και γενικά βλέπω πως μεγαλύτερη προσοχή τράβηξαν τα τελευταία trailer για Captain America και X-men: Days of Future Past παρά για το δεύτερο Hobbit.

Το έναυσμα για το thread πάντως μου το έδωσε ένα ντοκιμαντερ που δεν έχει βγει ακόμα. Το “The Death of “Superman Lives”: What Happened?” που ψάχνει την ιστορία πίσω από την ταινία Superman που δεν έγινε ποτέ. Ο τύπος κατάφερε και έβγαλε το budget από δωρεές στο ιντερνετ και σύμφωνα με το imdb το ντοκιμαντέρ του θα βγει το 2014. Για όσους βαριούνται να δουν τα link πρόκειται για ταινία που θα σκηνοθετούσε ο Tim Burton με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage, σεναριογράφο τον Kevin Smith και ένα Superman εντελώς διαφορετικό από αυτόν που είχαμε συνηθίσει (υπάρχει σχετικό βιντεο στο πρώτο λινκ).

http://www.kickstarter.com/projects/1270411036/the-death-of-superman-lives-what-happened

http://www.imdb.com/title/tt2753778/

Πολύ ωραίο τοπικ ντεντ, συμφωνώ σε ότι λες. Μόνη Μου ένσταση πάντως ήταν ότι στο iron man 3 τον mandarin τον ξεφτιλίζουν ελαφρώς αλλά οκ γενικά ητα ν καλύτερη των δύο πρώτων.
Κάπου εδώ πάντως να πούμε ότι οι ταινίες αυτές έχουν από πίσω το comic con Που τις βοηθά να προβληθούν πολύ και να τις κάνουν τόσο ενδιαφέρουσες από την πρώτη προβολή του trailer τους

Τα Iron man πιστεύω πως έπασχαν γενικά στο θέμα του villain. Γενικά στο θέμα villain πολλές ταινίες Marvel έπασχαν κάπως. spiderman μόνο ο Octapus του Molina έχει μείνει. Από Thor ουσιαστικά ο Loki που δεν ήταν ακριβώς ο κακός της υπόθεσης (μόνο στο Avengers). Τα x-men διαχειρίστηκαν το θέμα καλύτερα πιστεύω.

Γενικά τα X-Men ήταν αξιοπρεπέστατες ταινίες (μοναδική εξαίρεση το X-men 2). Ειδικά το First Class νομίζω είναι από τις αγαπημένες μου super hero ταινίες. Από villains, εχεις δίκιο, μόνο ο Μολίνα ξεχώρισε και ο Hugo Weaving που μου άρεσε πολύ σαν Red Skull.
Εντωμεταξύ η marvel το έχει τερματίσει. Βρήκε την κότα με τα χρυσά αυγά και την έχει ξεκωλιάσει.

Πάντως έχουν βγει και αρκετές πατάτες. Κάτι Ghost Rider, Punisher, Dare Devil, Elektra, Fantastic Four, Hulk (και τα 2) ήταν λίγο πολύ απαράδεκτα.

What??? Ίσως το αγαπημένου μου x-men προσωπικά μου κάνει εντύπωση που το έχει σαν εξαίρεση στις καλές ταινίες x-men. Αν έπρεπε να βάλω μια σε αυτή την θέση θα ήταν η 3η ταινία που αν και είχε καλό υλικό δεν το εκμεταλλεύτηκε καθόλου.

Πάντως ναι οι πατάτες δεν ήταν λίγες, τις ανέφερες όλες βασικά. Κρίμα που δεν κατάφεραν να κάνουν μια καλή ταινία Hulk πάντως, μας αποζημίωσε κάπως τo Aevengers εδώ.

δω εχει βγει σολο Γουλβεριν και ψαχνεται ακομα για κακο Χμεν;

Το δεύτερο το βρήκα λίγο cheesy. Με ξενέρωσε που το έριξαν τόσο πολύ στο ρομάντζο Κύκλωπα-Τζην. ( To ότι ο Μαγκνίτο έφυγε από την φυλακή επειδή ο φύλακας είχε φαει φακές και είχε σίδηρο στο αίμα του το αφήνω ασχολίαστο :Ρ) Το τρίτο από την άλλη είχε Φοίνιξ που το έκανε όλα πουτάνα και υπήρχε γενικά ένας χαμός (με την καλή έννοια)

Το Γουλβεριν δεν το έχω δει αλλά εχω ακούσει ότι είναι μαλακίουλα

Σιγά μην απέδρασε επειδή πήρε σπανακόπιτα από το ΚΨΜ

επειδη είχε πολυ σίδηρο απέδρασε. Οι φακές ήταν για έμφαση :Ρ

Απ’όλες τις ταινίες με σουπερήρωες ξεχωρίζω συνήθως του Μπάτμαν, όπως κι αν τις κάνουν, φταίει ότι ο ήρωας έχει κάτι σκοτεινό και μυστηριώδες. Μέχρι και τη σειρά του 1960 έβλεπα πιτσιρικάς!

Τα 3 πρώτα X-Men κι εγώ τα βρήκα αξιοπρεπέστατα, αν σκεφτούμε ότι στο ξεκίνημα δε τα παίρναν σοβαρά για να έχουν κάποιο καλό σενάριο, όπως στο First Class. Υπάρχουν πάντα και χειρότερα, Spiderman πχ που το κουράσαν και δε βλέπω πλέον. Το δεύτερο του Wolverine πάντως τρωγόταν.

Τώρα ανυπομονώ κυρίως για Days of Future Past, Avengers 2, Guardians of the Galaxy και Ant-Man (λόγο σκηνοθέτη), εκτός του X-Force που είχε ακουστεί αλλά δε ξέρω αν όντως θα κυκλοφορήσει.

Παλιότερα που είχα κόλλημα έψαξα και τις λίγο πιο ρεαλιστικές κι αστείες τύπου Kick-Ass, Defendor, Super, Griff the Invisible, Special, είχα δει και μου άρεσε ακόμα και το Mystery Men!

για οσους ενδιαφερει να μαθουν τι παιζει με την post scene του τελευταιου thor αλλα και πως αυτο συνδεεται με το guardians of galaxy και το 3ο avengers. spoiler alert:

Αφίσα Spiderman 2 που αποκαλύπτει όλους τους νέους εχθρούς του. Οι οποίοι εμφανισιακά δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τα κομικ. Και αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό το πράγμα στα αριστερά… είναι ο Rhino, που πλέον είναι υποψήφιος για τον χειρότερο vilain (εμφανισιακά το βραβείο είναι ηδη δικό του). Οι φανς ας προετοιμαστούν για facepalm

http://www.comingsoon.net/nextraimages/big-spidey.jpg

(H αφίσα είναι σε τεράστιο ανάλυση για αυτό και βάζω μόνο το link)

αριστερά ένα λιοντάρι του Βόλτρον, στη μέση ο Τζόκερ σε μια ιπτάμενη σανίδα και δεξιά ένας Sith Electro.

δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε έναν λόγο για να κάνουν κάτι τέτοιο, μόνο το τρολάρισμα για να γίνει ντόρος για την ταινία

:lol2:

και έλεγα τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει :lol:

πραγματικά όμως σαν να τρολάρουν είναι.

LOL γερό τρολάρισμα λέμε… Να δω πότε θα γίνει μια ταινία της προκοπής για αυτό το έρμο το franchise.

[B][U]Ανακοινώθηκε η Wonder Woman για το Batman vs Superman[/U][/B]

Βγήκε και κανονικό τρέιλερ του Σπαιντυ 2 και εντάξει φαίνεται εμετική η ταινία. Συν το ότι που σκατά τους βρήκαν όλους αυτούς τους ηθοποιούς. Τι ηλίθιες φάτσες είναι αυτές ffs?

ενω η αρχικη τριλογια ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες,το Νο1 της νεας ηταν απαραδεκτο…Λογικα και αυτο μια απο τα ιδια θα ειναι…

Το οποίο trailer είναι αυτό

https://www.youtube.com/watch?v=b6Kq4s0GPfE

Γενικά το καστ ήταν άκυρο και στην πρώτη ταινία και εδώ απλά φαίνεται να το κάνουν χειρότερο, ειδικά αυτόν τον Χαρι Οσμπορν δεν ξέρω που διάολο τον βρήκαν.

Από Raimi μου άρεσαν πολύ τα 2 πρώτα στο 3 έχω τις ενστάσεις μου. Αλλά εδώ δεν φαίνεται να λειτουργεί τίποτα.

είναι ένα στοίχημα που έχουν βάλει στο να κάνουν το 3 να φαίνεται ταινιάρα βγάζοντας ό,τι πιο ηλίθιο μπορούν, ρησπέκτ από μένα