The vibrators & the velvoids 29/10/1o @ gagarin205

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου - Gagarin 205, Αθήνα

Οι θρυλικοί The Vibrators, οι πρωτοπόροι του punk, έρχονται στην Ελλάδα για να ?δονήσουν? το Gagarin 205, την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου. Opening act της συναυλίας θα είναι οι Έλληνες The Velvoids.

Οι The Vibrators, γέννημα-θρέμα της λονδρέζικης punk σχολής είναι ένα από τα ιστορικότερα συγκροτήματα της punk με τριάντα και πλέον χρόνια ιστορία. Δημιουργήθηκαν το 1976 από τον από τον Ian ?Knox? Carnochan και μοιραία στην πρώτη τους συναυλία ήταν support των The Stranglers. Παιδιά της εργατικής τάξης από το βόρειο Λονδίνο, γίνονται ιδιαίτερα δημοφιλείς από τα gigs που κάνουν σε clubs του Camden Town. Το big break έρχεται με τη συμμετοχή τους στο ?The 100 Club Punk Rock Festival? του ιστορικού 100 Club της Oxford Street όπου συμμετέχουν με συγκροτήματα όπως οι Sex Pistols, οι The Clash, οι Buzzcocks, οι Siouxsie & the Banshees. To 1976 κυκλοφορούν τα singles ?We dancing? και ?Pogo Dancing? - προάγγελοι του πρώτου τους album Pure Mania, που ανακηρύχτηκε από το The Guinness Encyclopedia of Popular Music, ένα από τα καλύτερα punk albums όλων των εποχών.

Οι punk δυναμίτες The Vibrators, έχοντας αφήσει το αποτύπωμά τους στη μουσική βιομηχανία με τραγούδια όπως το “Automatic Lover”, “Judy Says (Knock You In The Head)” ? που π εριλαμβάνεται στη λίστα του περιοδικού Mojo ως ένα από τα καλύτερα punk rock singles όλων των εποχών - και το “Baby Baby”, κρατούν ψηλά τη σημαία του punk.

Οι The Velvoids: μία από τις πιο ελπιδοφόρες μπάντες της εγχώριας σκηνής, σχηματίστηκαν από τον Vice Lesley (φωνητικά και κιθάρα) στις αρχές του 2003. Η μουσική τους είναι επηρεασμένη από το doο-wop της δεκαετίας του '50, το rock n roll, τα ?60s και ?80s, το new wave, τη soul, την folk και τη reggae. Το 2006 ενσωματώνεται στο συγκρότημα η νέα τους drummer Dorah X και για τα επόμενα χρόνια συμμετέχουν σε συναυλίες με τους: Marky Ramone, Black Lips, Γιάννη Αγγελάκα, Pierced Arrows. Στις αρχές του 2010 κυκλοφορούν το πρώτο τους EP με τίτλο ?3.3 [Sonic]?. Εν αναμονή του πρώτου τους album που θα κυκλοφορήσει το 2011, οι The Velvoids θα προετοιμάσουν το κλίμα για να υποδεχτούμε τους γερόλυκους του "πρώτου κύματος? της punk μουσικής, τους The Vibrators.

Οι The Vibrators- με τα ιδρυτικά τους μέλη, τον Ian ?Knox? Carnochan και τον John ?Eddie? Edwards, αλλά και τον Pete στο μπάσο - θα βρεθούν στη Αθήνα, για μία μοναδική συναυλία, φόρο τιμής στo punk-rock, στη σκηνή του Gagarin 205, όπου θα ερμηνεύσουν τα μεγαλύτερα hits της καριέρας τους καθώς και τραγούδια από το τελευταίο τους album ?Under the Radar?, μία επιστροφή στο μελωδικό punk, που ξυπνάει μνήμες από τα “Pure Mania” και “V2”.

The Vibrators και The Velvoids: το παλιό και το νέο αίμα της punk και garage rock μουσικής!

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου - Gagarin 205

Η βραδιά προβλέπεται εκρηκτική!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Το εισιτήριο γενικής εισόδου κοστίζει 15 ?

Η ημερομηνία προπώλησης θα ανακοινωθεί σύντομα

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

TICKET HOUSE

Αθήνα: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) - Τηλ: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη: Ticket House, Μητροπόλεως 102 - Τηλ: 2310 264880

Βρε βρε βρε, καλώς τον!

Τι λες, προλαβαίνω να μάθω πέντε πράγματα για τους Vibrators μέχρι τότε, ωστε να έρθω στο λάιβ? 8)

Ανετα!!! Ξεκινα με “Pure Mania” και “Guilty” και το “Best Of” του 1999 και φυγαμε:wink:!

[SIZE=“5”]Δάκρυα συγκίνησης[/SIZE]:cry:

Το προηγούμενο live τους στην Αθήνα, συγκαταλέγεται στις 5 πιο συγκλονιστικές συναυλιακές μου εμπειρίες για κάποιο λόγο. Αναμνήσεις ξυπνούνε. Baby Baby…

Πραγματικά δε περίμενα ότι θα ξαναέρθουν…

Αχ γιατί το κάνατε αυτό??? Μου φαίνεται πως 29 οκτωβρίου θα ανηφορίσουμε πάλι στην Αθήνα…

Ελάνορ ασυζητητι θα πρότεινα κι αυτό:

ΔΙΣΚΑΡΑ

Θα το ακούσω οπωσδήποτε και αν δω οτι με παίρνει οικονομικά εκείνες τις μέρες, θα σκάσω μύτη και για το λάιβ (είναι και οι Einsturzende μια μέρα μετά γμτ)

Thanx worst enemy! 8)

Aντε 10 μερούλες μεινανε κι όπως όλα δείχνουν θα τους ξαναδώ! Κανείς άλλος δε θα πάει?? Δε βλέπω πολύ κίνηση. Ελπίζω να μην είναι άδειο το γκαγκαριν. Αn έπρεπε να το κάνουν.

Εγώ πιστεύω θα έχει αρκετό κόσμο.

Και κάποιος ας βάλει στο τίτλο του τόπικ ότι παίζουν και στη Θεσσαλονίκη την επόμενη ημέρα…

Ωραια θα τα πουμε εκει.:wink:

Οσο για το αν θα μαζεψει κοσμο θα δειξει.

ωραια καλή φασή. Τα λέμε κει!

Μάλλον θα τους δω και γω στο Block 33. Θα έχει μπόλικο fun αυτό το live.

cynic, panagioti ψηθείτε κι εσείς αληταράδες!

μπουμπ

Σορυ για double post, αλλά τί ώρα ξεκινάει? Δε βρίσκω πουθενά να το λέει.

21:30 οι Velvoids
22:30 oι Vibrators

Πολύ λίγος κόσμος, αλλά ωραίος:wink: Κυρίως μεγάλες ηλικίες,

Γενικώς αρκετά χειρότεροι οι [B]vibrators[/B] από το 2005, ενώ και τα καινούρια τους κομμάτια και δε τα ήξερα και δε με εντυπωσίασαν. Ωστόσο περάσα πολύ καλά, κουνήθηκα, είχε φαν. Ξύπνησαν και οι αναμνήσεις. Συνάντησα μετά από χρόνια και τον φίλο μου με τον οποίο είχαμε πάει την πρώτη φορά. Ηταν καλά:)

Το γκαγκάριν όμως δεν είναι για vibratos. Η και το αντίθετο