Εγώ κάπως έτσι τα βλέπω, όχι ότι νοιάζει κανέναν απλά παραθέτω τη γνώμη μου:
ΣΥ.ΡΙΖ.Α -> Ό,τι να 'ναι κόμμα χωρίς καμιά κατεύθυνση και θέση, οι συνιστώσες θα τους φάνε.
ΚΚΕ -> Προσκολλημένοι στο παρελθόν μέχρι αηδίας, σταλινικοί.
ΛΑ.Ο.Σ -> «Λαϊκίστικος» θα έπρεπε να σημαίνει το «ΛΑ», όχι «Λαϊκός». Πουλάνε πατριωτισμό για να πάρουν ψήφους και όλοι ξέρουμε από που χρηματοδοτείται ο Καρατζαφέρης.
ΠΑ.ΣΟ.Κ -> Εδώ συμφωνούμε, αλίμονο στους ακόλουθους του που νομίζουν ότι είναι σοσιαλιστές.
ΝΔ -> Σοβαρό κόμμα με ιστορία σαπίζει εσωτερικά σιγά σιγά. Το παιχνίδι χάθηκε με την εκλογή Σαμαρά στην προεδρία του κόμματος.
Trivium η επιλογή της μαιμούς έχει να κάνει με το quote του Δαρβίνου λίγο νωρίτερα ή καμία σχέση? Θέλω να πω, η αναρχική ,για την εποχή του, άποψη του Δαρβίνου περί εξέλιξης των ειδών αλλά και καταγωγής του ανθρώπου σε επηρρέασε σε αυτή σου την κρίση όσον αφορά τον ChrisP?
To “σιγά-σιγά” που το βλέπεις;
Το 2004 όταν πήραν την εξουσία ήταν -όπως αποδείχθηκε- ήδη σάπιοι.
H 5ετία του Καραμανλή παίζει να ήταν η καταστροφικότερη της μεταπολίτευσης και σου το λέει αυτό με πλήρη επίγνωση κάποιος που πρόλαβε και το πασοκ της δεκαετίας του '80.
Πολύ σωστή υπενθύμιση. Γιατί μερικά πράγματα δεν πρέπει να τα ξεχνάμε. Παρόλο που ο Τεμπονέρας έχει κατά καιρούς καπηλευτεί από εξωκοινοβουλευτικά αριστερά κομματίδια, δεν πρέπει να τον ξεχνούμε.