Όταν γινετε γονεις

muse , red hot chili peppers και nirvana

[U]http://www.youtube.com/watch?v=JDkDiC0BxGQ[/U]

Ετσι αρχηγε μου.Και εγω οταν με το καλο κανω παιδι με την γυναικα μου θα το νανουριζω με battle hymns και warriors of the world για να παρει τον σωστο δρομο απο μικρο :D:metal:

Όχι ρε φίλε, τίποτα δεν θα βάλω στο παιδί μου να ακούσει, δεν θα του κάνω και πλύση εγκεφάλου ας πούμε :stuck_out_tongue: :lol:

Αυτό που θα ήθελα είναι, το παιδί μου να ξέρει [B]τον λόγο[/B] που ακούει την εκάστοτε μουσική.

Τώρα αν με ρωτούσε την άποψή μου, αλλάζουν τα πράγματα, θα του πρότεινα σίγουρα κλασσική και από μπάντες τα σίγουρα… floyd, King Crimson κτλ.

Εν τω μεταξύ έχω παράδειγμα φίλης που πριν γεννήσει μου έλεγε ακριβώς αυτό.
Τελικά είχαμε την συζήτηση πάλι πριν λίγο καιρό(το κοριτσάκι της είναι 6 τώρα) και μου είπε πως εκνευρίζεται αφάνταστα όταν της βάζει pantera και κλαίει με την απαίτηση να το κλείσει. awee : ))

Ο,τι ειπε ο αποπανως. Καταπιεστε εσεις τα παιδακια, αλητες.

εγώ πάντως άμα δεν ακούει manowar θα το βαράω. δεν τη ξαναπατάω όπως με τον αδερφό μου[-X

να γιατί σ’αγαπάω ρε μλκ!!!

Black Sabbath - Heaven and Hell. Και μετά Godspeed You! Black Emperor!

Μα φυσικα το παιδι θα ξεκινησει με[B] 80’s Hard Rock[/B]. :slight_smile:

Σκυλαδες θα σας βγουν με αυτα που λετε να κανετε και θα το δειτε.

Μιας και εγινα πατέρας πριν από 45 ημέρες να πω ότι ήδη είχαμε αρχίσει από την εγκυμοσύνη (live Scorpions και Shadow Gallery από την κοιλιά της μαμάς του) και συνεχίζουμε γερά με μουσική στο σπίτι επί καθημερινής βάσης!!!

Να σου ζησει ρε μαγκα :smiley:

Πολύ φοβάμαι πώς έχει δίκιο σε αυτό που λέει…

Τα παιδιά δε θέλουν πίεση (καλά πλάκα γίνεται, αλλά…). Να τους βάζετε ήρεμα ροκ τραγουδάκια να ακούνε από μικρά και σιγά-σιγά θα τον βρουν το δρόμο τους αυτά ([B]\m/[/B]). Μεταλλάς με το ζόρι δεν γίνεσαι…

Στο παιδί μου (στην κοριτσάρα μου) θα βάζω ήρεμα πράγματα να ακούει…όχι θα τ’ακούμε παρέα…ροκ γενικά, floyd, rory, doors, lynyrd skynyrd, beatles και πιο πρόσφατα rhcp και τέτοια (α, και madrugada και midnight choir που’ναι χαλαρά)…Α, θα της βάζω και BLOOD CEREMONY…και μεγαλώνοντας θα της βάζω και πιο σκληρά, όχι metallica και maiden (αυτούς ναι…). Κυρίως, όμως, θα της βάζω Savatage…και αργότερα και BATHORY…! Θα τη νανουρίζω με ψυχεδελικά…

Ντάξει είμαι λίγο υπερβολική ίσως…! Όλα θα τα ανεχτώ ο,τιδήποτε…μόνο ένα δε θα ανεχτώ να ακούει σκυλάδικα, μπουζούκια και καψούρικα και να ανεβαίνει στα τραπέζια…άμα τολμήσει θα την πάρει και θα τη σηκώσει (και το εννοώ!). Πόσα να αντέξει η άμοιρη η μάνα?

(μαρέσει που το’χω δεδομένο ότι θα κάνω κόρη…)

Savatage αν βάζεις φτάνει :wink:

Το θεμα ρε σεις δεν ειναι μονο στη μουσικη καθαυτη. Το σχολιο μου καποιες σελιδες πισω δεν το καταλαβε κανεις φοβαμαι, ΠΡΕΠΕΙ να πιστεψει οτι ηταν δικη του ανακαλυψη, αλλιως δεν προκειται να το δεχθει. Προσπαθειτε να μπειτε στο μυαλο ενος νηπιου σκεπτομενοι σαν ενηλικες. Fail. Τα παιδια ειναι μικρα, θελουν να ανακαλυψουν τον κοσμο κι αν τους βαλεις κατι που δεν θα τους αρεσει θα αντιδρασουν ασχημα - και κατα 99% η ροκ μουσικη δεν θα αρεσει σε ενα νηπιο ελεω των ερεθισματων που δεχονται, αλλα και για το οτι ειναι μικρο, θελει να παιξει, Σαβατατζ γιατι θα βαλεις για να τις κοψει απο μελαγχολια; Η ροκ ειναι εφηβικη μουσικη, οχι παιδικη, κι αν επιμεινετε θα τη σιχαθουνε. Και μπορει να καθισουν να το ακουσουν επειδη ο πατερας το θεωρει σωστο, αλλα οταν φυγει για να παει να κοιμηθει θα ξεθαψει ξανα το ταδε τρας δανς κομπιλεησιον. Επισης σιγα μη καταπιεσω το παιδι μου για το τι μουσικη ακουει. Ας γουσταρει και Γονιδη, θα σπαμε πλακα που θα με κοροιδευει για το γεγονος οτι ακουω κατσικες. Μαλακας πουστης και πρεζακιας μονο να μη μου βγει, για ολα τ αλλα ας γινει οτιδηποτε θελει.

Με το να βρει ένα δίσκο στο σπίτι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα άλλο εκτός από προπαρασκευή. Αν δε του βάλει ο ΧΨΖ κολλητός ένα δίσκο να κάτσουν να τον ακούσουν και να γουστάρουν παρέα και να ανακαλύψουν τον κόσμο, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.

Αρα απειλουμε τους φιλους του να του βαζουνε ΜΕΤΑΛ :stuck_out_tongue:

Πλακα πλακα, μονο για την ομαδα θα καταπιεζω το παιδι μου

Ε προφανως το νηπιο δεν θα το βαλει απο μονο του, η διαδικασια ειναι το θεμα. Αυτο που ειπα παντως ειναι αληθινη ιστορια φιλου που ξεκινησε να ακουει στα 7 του Pink Floyd οποτε καποια βαση εχουν ολα αυτα στη πραγματικοτητα.

Edit: Ενταξει εχεις ενα δικιο. Και Γαυρος να προσθεσω στα τρια παραπανω. Ολα τ αλλα ενταξει.

Καλά ναι το τελευταίο εννοείται…ούτε πρεζάκιας ούτε μαλάκας ούτε ο,τιδήποτε άλλο θα μπορούσε να’ναι επιβλαβές για αυτό…

Αλλά πραγματικά -πέστε με κομπλεξική- δε θα’θελα να δω το παιδί μου στο τελευταίο τρεντοκαγκουροσκυλομπουζουκομάγαζο να την ‘‘βρίσκει’’ και να κωλοχτυπιέται με αυτήν την ‘‘μουσική’’. Θα στενοχωρηθώ πραγματικά…δε θα πώ κάτι, δε θα φωνάξω, αλλά θα στενοχωρηθώ…

Εννοείται ότι πάνω απ’όλα θέλω να’ναι καλά και να κάνει ότι γουστάρει (μαζί μου φυσικά), αλλά να αυτό θα’ναι το παράπονό μου…

get serious…Θα υπαρξουν εκατονταδες αλλα πραγματα για τα οποια θα πρεπει να ανησυχεις/στεναχωρηθεις/προβληματιστεις οταν θα μεγαλωνεις το παιδι σου.Αυτο θα ειναι και πρεπει να ειναι το τελευταιο.