Ο χαμμερικός ΘΕΟΣ cradleofmaiden τείνει να εξελιχθεί σε μεγάλη λατρεία με τις άφθαστες κριτικές του:
(για το Dark Passion Play των Nightpiss μιλάει) :lol:
Ο χαμμερικός ΘΕΟΣ cradleofmaiden τείνει να εξελιχθεί σε μεγάλη λατρεία με τις άφθαστες κριτικές του:
(για το Dark Passion Play των Nightpiss μιλάει) :lol:
μπραβο του την ειπες εισαι μαγκας.
πλανητάρχης είμαι
αγαπαμε τελευταιες σελιδες ανεκδοτων…ή μηπως οχι?
Τις λατρεύουμε
Αλλά please αν ξέρεις τίποτα για ημερομηνίες sonisphere, πες το.
:lol::lol::lol:αυτο ερχομουν να χωσω τωρα…
το #3 θα σκοτωνει,θα γινουν τα απαραιτητα τηλ και πμ και οι τυπικες στανταρ διαδικασιες και βλεπουμε8)…αλλα εχουμε ακομα μελλον…
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
ΠΑΤΩΜΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ
ακομα ενας λογος να τον αγαπησετε και εσεις.:lol:
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA:lol::lol::lol::lol::lol::lol:XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA:lol::lol::lol:l:XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA:lol::lol::lXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
OMG ΑΧΑΧΑΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχχαχαχαχαχα!!! my clasic.Τι να κάνω έχω συγκλονιστι δε μπίγκ φόρ σε μια συναυλία πω…
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΜΙΠΩΣ??? :lol:
:lol3::lol3::lol3:
Εγκεφαλικό αγάπης.
Αυτο κοιταζα τωρα :lol: :lol:
ΔΑΓΚΩΤΟ travolta! Μέχρι τώρα δεν είχα ψηφίσει… ΤΩΡΑ είμαι βέβαιος!
Το έχουμε πει ότι τον αγαπάμε, αλλά τέτοια κάνει και μας σκλαβώνει
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=873128&postcount=8