Μεταλάδες, τα καλύτερα παιδιά (;)

Δακρυζω

Έκατσε στους… Destruction και της το χάρισαν; :lol::lol::lol:

αγαπω τους ανθρωπους που εκτιμουν τη μουσικη.
οταν αγαπας πραγματικα τη μουσικη μπορει να εξελισσεσαι και να αλλαζεις, αλλα παντα αγαπας αυτα που αγαπουσες και πριν 30 χρονια.

[μ αρεσει οταν βγαινουμε με τον συζυξ σενιοι, με τα πουκαμισα και τις γοβες, και ακουμε κανενα true belief απο paradise lost στο αμαξι. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ ΓΑΜΩΤΟ;]

Το μόνο που μπορείς να κρίνεις απ’ την μουσική που ακούει κάποιος , και αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις , είναι το τι εικόνα θέλει να πλασάρει στους αλλούς . Και αυτό με πολλά ερωτηματικά , όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Όλες οι άλλες αναλύσεις είναι κουβέντα να γίνεται,δεν γίνεται να κάνουμε τέτοιες γενικεύσεις.

Μην το λες, καμιά φορά μπορείς να κρίνεις πολλά πράγματα, όπως αν ξέρει αρχαία, αν προτιμά μουσακά από παστίτσιο ή αν ψήφισε στις περασμένες εκλογές φώτη κουβέλη για υπεύθυνη αριστερά στην κυβέρνηση.

Απο τους 10 πρώιμους «φιλους» μου (ολοι μέταλα μεχρι το μεδουλι), οι 8 εγιναν φιλήσυχοι [B]οικογενειάρχες[/B], ένας ειναι [B]μπατσος[/B], άλλος ρολάρει με [B]mercedes κάμπριο[/B], ολοι εχουν παει σ’[B]ελαφρολαικό μαγαζι[/B] (για να μην πω κατι αλλο), και οι πιο πολλοι αμφιβαλλω αν εχουν ανοιξει κανα βιβλιο στην ζωη τους περα απο τα σχολικα, με λιγα λογια ολοι [B]μικροαστοί του κερατά[/B].

ΥΓ: Κατά τα άλλα, οταν ακουω το [B]Kill 'Em All[/B], το αγαπημένο μου LP απο τους [B]λεφτάλικα[/B](=αυτο ειναι το σωστο τους ονομα, ας μην μιλησω για [B]maiden[/B] καλυτερα…) θυμαμαι τον εαυτο μου που καποτε πιστευε πως θα μπορούσαμε να αλλαξουμε τον κοσμο (τόσο αδαείς ειμασταν μερικοι απο μας) και σημερα βλεπω στην τηλεοραση τον [B]ΟΖΖΥ[/B] (αυτον που τραγουδούσε το [B]war pigs[/B] και που πολυ αργοτερα πρωταγωνίστησε στο γνωστο γελοίο ριάλιτυ) να ανταλλάσει φιλοφρονήσεις με την αγαπημένη του[B] βασιλισσα της αγγλιας[/B] και φυσικα τον πολυαγαπημενο του [B]George Bush[/B] στον λευκο οικο…

να ο μπλακμεταλλάς.
τσεκάρει αν ξέρουν στίχους kawir αι γκόμεναι.

ΜΜΜναιιιιι, καλά αυτές οι απόψεις είχαν γραφτεί πριν δύο χρόνια, όταν δεν είχα κάποια ιδιαίτερη σχέση ή επαφή με μεταλάδες και έκρινα απ’ όσα έβλεπα, και κυρίως μέσα απ’ τα στενά όρια του σχολείου. Τώρα αν με ρωτήσεις και πάλι δε θα μπορέσω να σου δώσω μία ξεκάθαρη απάντηση. Γενικότερα, όμως, πιστεύω ότι μεταλάδες και μη δε διαφέρουν ουσιαστικά σε κάτι, ίσως μόνο στα γούστα και τις προτιμήσεις. Αυτό ως ένα βαθμό ισχύει και για όλους τους μεταλάδες. Με άλλα λόγια, και οι ίδιοι δεν έχουν απόλυτα τις ίδιες προτιμήσεις, όσον αφορά τη διασκέδαση ή το ντύσιμο πχ. Και τί σημαίνει “μεταλάς” στ’ αλήθεια; Τώρα όσον αφορά την αγαπημένη μας μουσική, γιατί κυρίως αυτό μας διαφοροποιεί από τους άλλους τους “μη μεταλάδες”, τείνει να γίνει κι αυτή ότι είναι για τους σκυλάδες τα σκυλάδικα και τα ποπ ελαφρολαϊκά. Η μουσική έχει εμπορευματοποιηθεί (τώρα που οι αξίες και η επανάσταση έχουν αντικατασταθεί με το χρήμα και το φανμποϋλίκι) και έχει γίνει πιο “εύπεπτη” για να ελκύει όλο και περισσότερους οπαδούς από άλλα είδη.

Προσωπικά, γουστάρω αυτούς που το κάνουν για την…γκάβλα τους, χωρίς να έχουν απώτερο σκοπό να ρίξουν γκομενάκι ή να δημιουργήσουν φιλίες. Αν γουστάρουν οι άλλοι ας τους πλησιάσουν από μόνοι τους. Όσον αφορά εμένα προσωπικά, θυμάμαι ότι απ’ το σχολείο ποτέ δεν επεδίωξα την φιλία των μεταλάδων, γνωστών ή συμμαθητών μου. Ή ακόμα και αργότερα, στο Πανεπιστήμιο. Όσοι με εκτίμησαν για αυτό που είμαι και για τις επιλογές μου με πλησίασαν αργότερα από μόνοι τους και θεωρώ ότι δεν βγήκα χαμένη! :wink:

διαφωνω

Πάντως μεταλ και γκομενάκια δεν πάνε μαζί να το ξέρετε! Οπότε silent κανείς δεν το κάνει για τις ‘γκόμενες’

Kαλά παιδια
Αλλά μουσικά κομπλεξικοί

Και κομπλεξικά μουσικοί ενίοτε.

Γιατί το λές αυτό; Εγώ πιστεύω γίνεται το αντίθετο

[B][U]NIR 1[/U][/B] γινε πιο σαφης αν θες.

Εγω πιστευω πως οι πιο πολλοι [B]μεταλαδες ειναι “συντηρητικοι”[/B] (κανε εσυ την αποσαφηνιση οπως σε βολευει) ή αποδείχτηκαν ετσι στην πορεια.
Αντιθετως [B]οι πανκ ηταν και παραμενουν πιο αυθεντικοι[/B] και οχι συντηρητουκλες.
Και αυτα τα γραφει ενας που μεγαλωσε ακουγωντας αρκετο μεταλ.

εγώ πάντως ακούω manowar και wotan για να ρίξω γκομενάκια, ΠΟΥΛΑΕΙ:!:

http://www.rockyourlife.gr/index.php/blogs/stelios-basbagiannis/item/1372-ροκ-μεταλλικά-στερεότυπα.html

Έχω βαρεθεί τέτοιου είδους άρθρα, πρέπει να βλέπω και ένα καινούριο το μήνα…Ας σταματήσουν να ασχολούνται με το τι κάνει ο καθένας και ας γράψουν κάτι σοβαρό

Δεν θα ασχοληθώ με τα νέα φορολογικά μέτρα, το μνημόνιο, τα χάλια του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης [B]και το δήθεν πολιτιστικό άσυλο της Βίλας Αμαλίας [/B]mpla mpla mpla mpla

Κάπου εκεί κλείνεις το tab βασικά

edit:

Δεν είναι τυχαίες οι μουσικές επιλογές σε συγκεντρώσεις λαϊκίστικων η ακραίων κομμάτων, βλπ ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ,ΧΑ και ότι σε όλες έχει ταύτιση κάποιο είδος metal

Καρφώθηκε, θέλει η πουτάνα να κρυφτεί…

(ας θυμηθούμε τα υβριστικά συνθήματα για τις συγκεκριμένες ομάδες ειδικά σε συναυλίες στο terravibe k Gagarin στα 90ς)

Για άλλη χώρα γράφει μάλλον.

Εγω πιστευω οτι ειναι στο χαρακτήρα του ανθρωπου ο κομπλεξισμος! Δεν μπορω να δεχτω οτι ο κάθε μεταλάς ειναι κομπλεξικός! Ενταξει, ως κοινωνικη ομαδα πιστευω, κατα βαση ειναι πιο κλειστόμυαλοι σε θέματα μουσικων προτιμήσεων και γενικα της μουσικης βιομηχανιας ετσι οπως εχει εξελιχτει!
Μην μπερδευουμε μονο το λεγόμενο “κόμπλεξ των μαλλιάδων” με τις πικρες αληθειες που πετανε για το συστημα, την κοινωνια και τα λοιπα! :wink: Αυτα! :slight_smile: