Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Χμμμ, ενδιαφέρον θέμα για θρεντ… Ποιά η γνώμη σας για τον Γυμνισμό…

(και μόνο που σκέφτομαι τι θα ακούγαμε εκεί μέσα :p)

καλα ρε ησουν και συ απο αυτους τους γυμνιστες??χαχαχα!νταξει αντρες γυμνους δεν κοιταγα…καλα παιζει να πηγαμε και ιδια περιοδο…

ε πηγαίναμε ή τέρμα αριστερά ή τέρμα δεξιά (συνήθως εκεί) στην παραλία, τα πετάγαμε όλα και το απολαμβάναμε… είχα μόλις καταθέσει κ τη διπλωματική μου, έπαιρνα και τους ανανάδες και τα μάνγκο μου στην παραλία, μια χαρά 8). είναι άλλη αίσθηση να κάνεις γυμνός μπάνιο πάντως :). στις ρακέτες το φορούσα το μαγιώ πάντως γιατί με πιάνανε σπαστικά γέλια όταν το ένιωθα να χοροπηδάει :lol:

xaxaxaxa!τοτε δεν 8α σε ειχα δει…εγω συνηθως μεση καθομουν.κοντα στη θεση του baywatch!:p:p
καλα ρε μαλαπερδα πανω κατω χυμα??υπαρχουν και συμφωρουμητες που μπορει να σε δουν!!

ειδα το vicky cristina barcelona

μην κανει κανεις το ιδιο λαθος και παει να το δει… ειναι μεγαλη μαλακια…

αφου απο την μεση ειχα κωλοσκυλοβαρεθει

Το παραθετω εδω για να μην ξεφυγουμε εντελως οφφ-τοπικ στο"εργασια και χαρα".

Μια απλη προσωπικη παρατηρηση και τιποτα παραπανω…Ολη αυτη η κοντριτσα και ο “διαχωρισμος” μεταξυ μοντς και χρηστων τελευταια,εχει αρχισει να ενοχλει την αισθητικη μου κυριως.Γνωριζω οτι εχω την επιλογη να μη συμμετεχω,οντας ομως αρκετο καιρο στο φορουμ και γνωριζοντας προσωπικα καποιους απο δω μεσα,βρισκω το ολο σκηνικο εξαιρετικα ανωριμο για το επιπεδο και των 2 πλευρων.Επισης κλεινω λεγοντας ευθαρσως οτι απ οσο μπορω να ξερω τον Ελλανορ και απ οσα γραφει αλλα και σαν ατομο,πιστευω πως ηταν λανθασμενη επιλογη για μοντ,μια και λειτουργει αρκετα συναισθηματικα πολλες φορες(εχοντας και μια καλλιτεχνικη φυση)και διυλιζει και τον κωνωπα σε μερικα θεματα,λογω ιδιοσυγκρασιας υποθετω,πραγμα που σε αλλες περιπτωσεις γεννα γονιμο διαλογο,ομως σε αλλες κουραζει και δημιουργει παρεξηγησεις οπως αποδεικνυεται.Μπορει με τον ιδιο τροπο να λειτουργουσα και γω βεβαια,δε λεω μεγαλα λογια,αλλα ως αναγνωστης του σαητ και δη του φορουμ,δεν μπορω να μη το πω ανοιχτα.Αυτο φυσικα δεν αλλαζει τη δικη μου θετικη γνωμη προς το προσωπο του Ελλανορ.Ειναι η αποψη μου παντως πως δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ταιριαστοι σε ολες τις “δουλειες”.Οπως ειπα και στην αρχη,ηταν μια απλη παρατηρηση…

είσαι σοβαρός άνθρωπος κ λες σοβαρά πράγματα
γι’αυτό σε εκτιμώ

το βέλτιστο για τους mods είναι να μην ασχολούνται καθόλου με το φόρουμ. θεωρώ πως λειτουργούμε σωστά, από την στιγμή που γκρινιάζουν (αδικώς συχνότατα) μόνο 2-3 συγκεκριμένα άτομα, ξανά κ ξανά.

αν μας κράζανε 30, θα έλεγα “οκ κάτι κάνουμε λάθος”. μέχρι τότε πιστεύω πως κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε - προσπαθούμε τουλάχιστον

Άποψη σου και σεβαστή. Όταν όμως η διύληση αυτού του κώνωπα που αναφέρεις αφορά τα ίδια άτομα που επανειλημμένως ήδη απο την προ-μοντ εποχή επιδιώκουν να στη λένε απο το πουθενά με κάθε δυνατό τρόπο, είτε λέγοντας ψεύδη για την όλη σου στάση εδώ μέσα, είτε με ειρωνίες, είτε εκθέτοντας στοιχεία απο την προσωπική σου ζωή, καθώς και άλλα πράγματα (που δεν τα ξέρεις χόκαμ), τότε αυτό ξεπερνάει τα όρια.

Αν δε μπορείτε να καταλάβετε δε πειράζει. Λυπάμαι μόνο που εκεί που την έβρισκα μέχρι πρόσφατα μέσα σε αυτό το φόρουμ τον τελευταίο καιρό έχει πάψει να συμβαίνει αυτό…

η δουλειά του μοντ είναι πολύ απλή. Δε θέλει πτυχίο από το ΜΙΤ. Βλέπεις το φόρουμ, παρατηρείς ποιοι χρήστες παραβιάζουν κάποιο κανόνα, το αναφέρεις αν δεν υπάρχει σαφής εντολή για το τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και όλοι μαζί οι μοντς λαμβάνουμε από κοινού μια απόφαση. Απλά πράγματα.

Μέχρι στιγμής, ο Ελ σαν μοντ δεν έχει κάνει κάτι (που τουλάχιστον να υπέπεσε στην αντίληψη μου) που να ήταν παρορμητικό ή ενάντια στις οδηγίες που έχουν αποφασιστεί. Το παιδί δέχτηκε να βοηθήσει, τον ευχαριστούμε και μέχρι τώρα δεν έχουμε από το μοντερέητιν του κανένα παράπονο (ακόμα και αν κάποιοι διέδιδαν ψευδείς φήμες πως έριχνε πόντους γιατί του την έλεγαν…). Δεν έχω εντωπίσει αυθαρεσίες ή κάτι άλλο. Αν έχεις εντοπίσει εσύ και θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος με κάποιο πμ, ώστε να γίνει αυτοκριτκή και από τη δικιά μας μεριά, εγώ θα το εκτιμούσα.

Κατά τα άλλα, ούτε εγώ έχω το τρόπο σκέψης του Ελ, ούτε τις ίδιες ιδέες. Για αυτό και δε τον ζήτησα σε γάμο. Τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο Ελ δεν ήταν θέματα μοντ, αλλά θέματα προσωπικής ζωής χρήστη. Εγώ εκτιμώ πως ο Ελ ακομα ως χρήστης σκέφτεται και ως χρήστης ποστάρει στις συζητήσεις. Στο κάτω κάτω της γραφής οι χρήστες που δέχονται να βοηθήσουν στο moderation παραμένουν χρήστες του φόρουμ μας πρωτίστως. Απλά πολλοί ψάχνουν αφορμή να του την πούνε και για αυτό επιτίθονται στο moderating του. Σωστά όπως είπες δεν είμαστε διαφορετική κάστα, ούτε ανώτερη φυλή (εγώ είμαι, αλλά επειδή είμαι από την Άνδρο :p).

Πάντως, αν έχω και εγώ ευθύνη για αυτό το διαχωρισμό μοντς-χρήστες, τότε από τη δικιά μου πλευρά σου υπόσχομαι να τον περιορίσω ακόμα περισσότερο (πλέον απαντώ μόνο όταν εγκαλούν το moderation για κάποια από τις ενέργειες του, που σε μεγάλο ποσοστό είναι και δικιά μου απόφαση).

Ελπίζω να τα καλύψαμε τα ζητήματα και να ασχοληθούμε επιτέλους ξανά με μουσική και χαβαλέ

Προφανως και δεν ξερω τα παντα.Απ αυτα που βλεπω βγαζω καποια συμπερασματα.Ολοι μας οσοι γραφουμε εδω μεσα εκτιθεμεθα γενικα και ειμαστε υπευθυνοι για οσα λεμε και πρεπει να δεχομαστε και τον αντιλογο και την κριτικη,ειτε ειμαστε μοντς ειτε γιουζερς.Αυτο για την προσωπικη ζωη το καταλαβαινω και ειναι απολυτως σεβαστο,αλλα σορρυ κιολας ρε συ ελλανορ,αν σου θιξε καποιος ξερω γω τις γνωσεις σου ή το χιουμορ σου,στα @@ σου κιολας δηλαδη.Και συ και ο οποιοσδηποτε να μου πει ξερω γω οτι το ντεμο απ την μπαντα μου ειναι για τον πεο,δε θα χασω και τον υπνο μου,για να σου φερω ενα παραδειγμα.Αυτο εννοουσα οταν ελεγα πριν περι της μοντοποιησης σου(sic).

Επιμένω πως ξέρεις λίγα συνολικά σε σχέση με όσα γίνονται παρασκηνιακώς, και λογικο μια που ως user βλέπεις απλα αυτά που γραφονται στο φόρουμ, γι’ αυτό καταλαβαίνω οσα λες. 8)

[

Απλά πολλοί ψάχνουν αφορμή να του την πούνε και για αυτό επιτίθονται στο moderating του.

Και ανταναρωτιεμαι εγω…αυτο γιατι να συμβαινει?Τους εφαγε το φαι?

Σωστά όπως είπες δεν είμαστε διαφορετική κάστα, ούτε ανώτερη φυλή (εγώ είμαι, αλλά επειδή είμαι από την Άνδρο :p).

Αρα κι εγω ανηκω σε ανωτερη φυλη,μια και ο τοπος καταγωγης μου ειναι αποικια της Ανδρου και εγινε και τελετη αδελφοποιησης προ καποιων ετων.:stuck_out_tongue:

παιδια σορρυ που επεμβαινω αλλα με τον εναν η τον αλλον τροπο τετοιες συζητησεις “επηρεαζουν” ολους μας.
ηθελα απλα να πω οτι αυτο που τονισα στο ποστ του καρβου,που εγω συμφωνω,εχει πολυ σημασια για ενα φορουμ.εγω σαν χρηστης προτιμω εναν μοντ που θα εχει χαβαλε και θα παιρνει μερος σε συζητησεις σαν χρηστης.που θα συμπεριφερεται σαν χρηστης και δεν θα χει “υφος” μοντερειτορ.που δεν θα ναι αδεκαστος(μουφα λεξη αλλα οκ).ελεος πια,μοντερειτινγ σημαινει μαμω και δερνω??και θα επηρεαστει καποιος απο αυτα που του λενε και θα ενοχληθει…ειτε ειναι μοντ ειτε γιουζερ…

Ε κοίτα… Από την πρώτη μέρα που δέχτηκαν τα παιδιά να γίνουν μοντς, άρχισαν να τους προσάπτουν τα μύρια όσα. Άρα προφανώς η αιτία δεν ήταν το μοderation τους, αλλά πως κάποιοι δε τους συμπαθούσαν προσωπικά εξ αρχής. Δε μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Έχουμε ήδη ένα μοντ που όλοι τον συμπαθουν (Κόζυ). Εγώ και ο Μόντε κάνουμε διαγωνισμό ποιος θα τρώει το περισσότερο θάψιμο:lol:

Κάποια στιγμή που θα βρεθούμε ανοικτά, αν θες μπορώ να σου μιλήσω και ποιο ανοικτά. Αλλά τώρα δε θα ήθελα να αναλύσω τους λόγους που λαμβάνει αυτή την αντιμετώπιση ο Ελ. Και ναι, έχει δεχτεί πολύ τρόλινγκ το τελευταίο καιρό (με ειρωνικά γελάκια μετά από ποστς του π.χ.) και το οποίο πάλι δεν έχει καμία σχέση με τα ποστ του ως μοντερέητορ, αλλα ως χρήστης. Απλά ο Ελ δεν ήθελε να επέμβω εγώ που τα έβλεπα γιατί περίμενε πως τελικά θα σταματούσαν από μόνοι τους οι χρήστες. Τελικά απλά το θέμα γιγαντώθηκε με τα χθεσινά γεγονότα για όποιον τα πήρε χαμπάρι…

Όποιος πει πως το ντέμο σας είναι για το πέο, είναι ο ίδιος γτπ γιατί το ντέμο αυτό έχει Ανδριώτικες ρίζες!!!

Nα κανουμε κανα μητυνγκ σε οικοπεδο???
εντιτ:τι εγινε χθες ρε παιδια???

χαχαχχαχ!:lol::lol:

H λύση είναι μία. 8)
Όλοι οι μοδς τον pool και αφήστε να αναλάβει ο ειδικός…

να σφίξουν οι κwλ0ι…8)

@Λούνατικ
Το Πάσχα που θα γυρίσω, μαζί με μια σούβλα και μπύρες!!!

@wise

wise, πολύ σωστά τα λες. Εγώ προσπαθώ στα ποστ μου, να παραμένω χρήστης. Απλά όταν προκύπτει κάποιο θέμα μοντερέητιν να είμαι όσο πιο δίκαιος γίνεται. Νομίζω πως αυτή είναι μία καλή τακτική.

το έχουν κάνει και οι ΘΕΟΙ Atrocity

http://www.youtube.com/watch?v=ZQG76PrTCPo:)

και οτι ελεγα οτι εχει αρχισει να μου λειπει ο χαμος σ αυτο το φορουμ…Ξεκατινιαστείτε…Αγορασα και ποπ κορν:D