Φωτογραφίες

Μακαβρια φωτο μετα το slaughtering στο μπατακλαν μα δυστυχως αυτη ειναι η τραγικη πραγματικοτητα στο Παρισι λιγες μερες πριν.

Η τραγική πραγματικότητα είναι ότι έχεις τεράστια θέματα.

Δηλαδη ρε Φρικ, ποσταρεις την φωτογραφια μια φορα, την βγαζουν και τρως warning και τωρα πας και την ξαναποσταρεις. Για ποιο λογο? Θελεις ντε και καλα να τη δει ο κοσμος ? Τι προβλημα εχεις.

Δεν έφαγε warning για αυτή τη φωτογραφία, αλλά για μια άλλη που του έστειλε μια φίλη και στην οποία φαίνονταν κάτι αρχίδια, αλλά ο φρηκχουντ δεν περίμενε τέτοια λογοκρισία από το ροκινγκ.γρ γιατί “ήταν δυσδιάκριτα τα balls”.

Για τη συγκεκριμένη φωτογραφία, ο φρηκχουντ ακόμα δεν είναι σίγουρος αν ήταν σωστό να την ποστάρει, έβαλε σπόιλερ και περιμένει απάντηση από τον αντμιν :!:

Το θεμα δεν ειναι αν τα balls δεν φαινονται. Φαινονται.
Το θεμα ειναι η λογοκρισια για κατι που θεωρειται αρτιστικο και το δημοσιευουν εφημεριδες οπως η Liberation πχ αλλα και αλλες μπολικες.
Και δεν μιλαμε για κανα καλλιτεχνικο πορνο, ωστε να πεις οκ παω πασο…

Την φωτο απο το Παρισι θα την εβαζα ουτως η αλλως με spoiler.
http://www.poynter.org/uncategorized/2333/the-importance-of-disturbing-images/

Καλά, μην κάνεις εκπτώσεις στα στάνταρντς σου κι εσύ τώρα επειδή φοβάσαι το μπαν. Αν βρεις φωτο για το παρακάτω πόσταρε κατευθείαν εδώ ε

Δεν ξέρω για ποια φώτο μιλάτε, αλλά για να ξεκαθαρίσει το θέμα γιατί πολλοί μπερδεύονται και για να μην το επαναλάβεις κι εσύ FREAKHOOD και χαλιόμαστε όλοι μας.

Οι αναγνώστες εφημερίδων (π.χ. Liberation) είναι ώριμοι άνθρωποι που αποφασίζουν οι ίδιοι για τον εαυτό τους για το αν θέλουν να δουν την φωτογραφία ή όχι. Αν θέλουν να την δουν, θα αγοράσουν την εφημερίδα και αν όχι, δεν θα την αγοράσουν. Ακόμη και καταλάθος να την δουν την φωτογραφία, έχουν την επιλογή να την σκίσουν και να πετάξουν αυτό το φύλο ή να προχωρήσουν γρήγορα στην επόμενη σελίδα ή να αγοράσουν νέα εφημερίδα. Η εφημερίδα δεν επιβάλλει στον κόσμο που δεν θέλει να δει την φωτογραφία να την δει.

Τα ηλεκτρονικά fora στο internet ΔΕΝ είναι σαν τις εφημερίδες. Όταν ποστάρεις κάτι, παίρνεις και την ευθύνη του γεγονότος πως αναγκάζεις όλο τον κόσμο που μπαίνει εδώ μέσα να σε δει και να σε διαβάσει και να κάνει download την φώτο. Ποστάροντας μια φωτογραφία που οι ίδιοι για -απολύτως κατανοητούς και μη υπερβολικούς λόγους- επέλεξαν πως δεν θέλουν να δουν, τους αρνείσαι το δίκαιωμα της επιλογής για τον εαυτό τους και τους υποχρεώνεις να την δουν κάθε φορά που θα μπαίνουν σε αυτή τη σελίδα του τόπικ.

Επιπλέον, να μην ξεχνάμε πως και αρκετά μικρές ηλικίες μπορεί να διαβάζουν το τόπικ. Όπως υπάρχει λόγος που δεν είναι όλες οι ταινίες για όλες τις ηλικίες, έτσι δεν είναι και όλες οι φωτογραφίες για όλες τις ηλικίες. Εδώ ας ποστάρουμε πράγματα που είναι για όλες τις ηλικίες, καθώς το rocking δεν φιλτράρει ηλικίες. Εύκολος κανόνας: when in doubt —> don’t post it

Με λίγα λόγια μην ποσταρεις φωτογραφίες από αρχιδια και πτώματα.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Aπλα, με την ιδια λογικη ρε καρβου, κι ο καθενας που μπαινει εδω μεσα κανει την επιλογη του και γνωριζει οτι ειναι σε ενα ιντερνετικο χωρο, οπου ο καθενας θα ανεβασει οτι το οτιδηποτε.

Ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα το αν καποια πραγματα ειναι ή θα 'πρεπε να ειναι τζιζ, οποτε δεν τα ακουμπαμε και κομπλε.

Αλλο αυτο κι αλλο οτι ο freakhood κανει, λες και λυσσαει για πτωμα κι οπου παιξει καταστροφη στον πλανητη θα μας φιλοδωρησει με αρθρα, φωτοζ και λοιπα γαργαλιστικα τριβια.

Ανεβασα φωτο που υπαρχει και στην Βρετανικη metro ιστοσελιδα, στην huffingtonpost, στην δικη μας iefimerida μα και αλλου. Απο οτι φαινεται δεν υπαρχει προβλημα που δημοσιευνται σε δημοσιογραφικα website ενω υπαρχει προβλημα με το ροκινγκ που υποτιθεται πως ειναι “ανοιχτομυαλος” χωρος.

Οριστε τι εδειχνε η φωτο:

Έφερες ως παράδειγμα τρία σκουπιδοσάητ, πράγμα βέβαια που δε με παραξενεύει καθόλου.

Αυτό που λες δεν ισχύει. Σοφιστεία είναι και μάλιστα αχρείαστη αφού συμφωνείς. Το ότι είναι αδύνατον εφαρμοστούν οι όποιοι κανόνες δίχως λάθη ή γκρίνιες (και ευτυχώς το καταλαβαίνετε όλοι αυτό) και το ότι στην Ελλάδα υπάρχει ως ένα βαθμό ανομία σε αυτά τα θέματα, δεν ισοδυναμεί με “γνωρίζει ότι είναι σε ένα ιντερνετικό χώρο, όπου ο καθένας θα ανεβάσει το οτιδήποτε”. Σαφώς και όποιος μπαίνει εδώ μέσα έχει απαιτήσεις το μέσο να μην επιτρέπει να ανεβαίνει το οτιδήποτε και για αυτό τον λόγο αποδέχεται τους κανόνες που εκτός από κανόνες είναι και statement/υπόσχεση του μέσου για το τι χαρακτήρα έχει. Όποιος μπαίνει εδώ μέσα κάνει την επιλογή του να βγει στον έξω κόσμο μεν, αλλά μέσα σε κάποια όρια δε. Και όπως στον έξω κόσμο, δεν επιτρέπονται όλα, το ίδιο και εδώ. Αν εγώ βρω το αυτοκίνητο μου γεμάτο με grafiti πούτσας, δεν θα πω “επέλεξα να βγω μια βόλτα, άρα θα έπρεπε να είμαι οκ”.

Εγώ στον Freakhood προτείνω να το σκέφτεται διπλά και τριπλα πριν ποστάρει πούτσες/νεκρούς/αίματα/κλπ. Γενικώς, τα λινκ είναι προτιμότερα.

ΥΓ. Τα site αυτά είναι πραγματικά πάτος. Συμφωνώ με ChrisP.

Η Liberation σου κανει, “σοβαρε” ειρωνα?

ΕΔΙΤ:


karvou, εγω σου λεω οτι το επιχειρημα οτι στην εφημεριδα μπορει, εδω οχι, ειναι λιγο κολοκυθια.

Οσο απαγορευεται (αν απαγορευεται) εδω, θα 'πρεπε και στην εφημεριδα …ειναι εξισου στον εξω κοσμο.

Κρεμασμενες στους δρομους, αναπαραγονται σε σαητς που κανεις ενα κλικ χωρις να σε ρωταει κανεις, οπως και εδω, κτλ.

Οκ, ίσως να μην κατάλαβα τι εννοείς. Το δικό μου point είναι πάντως πως όταν σε ένα site βλέπεις τίτλο “μόδα έχουν γίνει φωτογραφίες με αρχίδια [pic]” και πατάς κλικ, δεν είναι το ίδιο με το "έχετε νέο ποστ στo τόπικ “Φωτογραφίες” πατάς και βλέπεις ό,τι είναι αυτό για το οποίο συζητάμε τόση ώρα.

το thread ειχε ξεκινήσει αλλιώς πάντως και στη λογική του να ποστάρουμε [B]δικές μας[/B] φωτογραφίες

Για τον ΠΟΥΤΣΟ είναι και αυτή, πόσταρε έναν τώρα.

ωχ μαλακία, θα δει το ποστ μου και θα το κάνει ρε! :lol:

Ο Φρηκχουντ ακόμα ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ για μια γαμημένη φωτο με κρυμμένα αρχίδια λόγω της οποίας έφαγε 2 πόντους.

Για τη φωτό με τα πτώματα πάλι που σε όλα τα σάιτς ήταν με μωσαϊκό αλλά αυτός την πόσταρε εδώ κανονικά δεν ήταν σίγουρος αν υπήρχε θέμα και ρώτησε τον αντμίν αν έπρεπε να την κατεβάσει ή όχι.

Και ο Κάρβου “είμαι + δεν είμαι moderator” αντί να πει ένα απλό "Με λίγα λόγια μην ποσταρεις φωτογραφίες από αρχιδια και πτώματα. " που είπε ο rip_noob, κάθεται και γράφει σεντόνια για να του εξηγήσει τη διαφορά εφημερίδας και ίντερνετ, γιατί έτσι ο φρηκχουντ θα καταλάβει και θα πει “πω μαλάκες, δίκιο έχετε, τι σκεφτόμουν και έβαλα τη φωτο με τα ΠΤΩΜΑΤΑ”.

μηδέν, απλά.

Μιλησαν ολοι μιλησαν και οι ΚΩΛΟΙ