Καλύτερες ατάκες που έχετε ακούσει ή πει!

Φίλη μετά από ώρες σιωπής μέσα σε κτελ:

‘‘Εγώ λέω να σουβλίσουμε ένα αρνάκι’’

Έτσι απλά ρε…

[SIZE=“6”]ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ[/SIZE]
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΚΛΕΒΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ(καμία ειρωνία, δεν ξέρω αν φαίνεται έτσι, πωωωωω)

αχαχαχαχαχαχαχαχαα

μετά τι του απάντησαν ?

Μόνο ένας πατάτας θα αναρωτιόταν γι’ αυτό το πράγμα.

Ανέβηκα πριν λίγο με τον πατέρα μου στη ταράτσα να δουμε το φεγγάρι και πήραμε και τα κυάλια μαζί.Οπότε τον βλέπω να παλεύει μια ώρα και στο τέλος:

-Πού είναι ρε γαμώτο το φεγγάρι;Δε βλέπω τίποτα. :frowning:
-Αφού δεν έχεις βγάλει τις τάπες από μπροστά!

και σκάμε και οι δυο στα γέλια.Α ρε πατέρα…σ’αγαπάω! :lol:

εγώ βασικά έχω αρχίσει να λιώνω στα γέλια στο τί ακούτε #4, κάθε φορά που γράφει κείμενο για το άλμπουμ των maiden που άκουσε γιά 2^2012 φορά ο angus_pl, και απαντάει ο red rum

λογου χαρη

Aντε να τους δει αυριο να ξεαγχωθει και να ησυχασουμε

Αυτή η ατάκα-ευχή στον ΓΑΠ είναι όλα τα λεφτά

:lol:

χτες απο (Σφακιανο) ταξιτζη στο Ηρακλειο Κρητης, για τυπο που ειχε μπει με το αμαξι αναποδα σε μονοδρομο κ μας ειχε κλεισει :

“ετουτος ειναι ο προεδρος των βλακοηλιθιων” !!

επειτα “ετουτος οταν ηταν κοπελι μικρο ειχε καταπιει αφηρημενη τεχνη” !!

και τελος περνωντας τον ανοιγει το παραθυρο και του λεει (χωρις να τον ξερει)

“ΚΥΡ ΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΤΟΥΤΟΣ” !

ελιωσα στο γελιο. και κλεινει το δρομολογιο με μια μαντιναδα, ρωταει την συναδελφο που ειμασταν μαζι στην κουρσα “αν σου πουν οτι εισαι αναξια επειδη εισαι Αθηναια, τι πρεπει να απαντησεις?” “τι??” του λεει η κοπελα, και μας λεει :

“Σαν παντρευτεις και σου λαχει
γυναικα απ’την Αθηνα να παρεις
δεν εισαι αξιος του λογου σου
να τηνε κουμανταρεις” !!!

ΘΕΟΣ ! :lol:

Γι αυτό αγαπάμε τους Κρητικούς:wink: Και η μαντινάδα έγραψε!:lol:

το γαμ***σε ομως λιγο το ιαμβικο 15συλλαβο! εκτος αν εκοψε τις μισες λεξεις! γαμω τα σκηνικα παντως! :lol:

ενας γνωστος μας ειχε αφησει ενα τετοιο πραμα…

οποτε χθες σε καποια φαση ερχεται να χαιρετησει ξυρισμενος…και του λεει ενας
-τι εγινε…το σκουπισες το κακαο?
:lol::lol::lol: νευρικο με ειχε πιασει…να θες να συγκρατηθεις μη προσβληθει κανεις κ να μη γινεται!!!

Μαργαριτάρι:

Καθόμαστε σε καφενείο (για καφέ δηλ) και μια κοπέλα αφού της έρχεται μύνημα μετά ρωτάει: Εχουμε καμιά γιορτή σήμερα ή είχαμε τέλος πάντων χθες;
Απαντάει ΑΜΕΣΩΣ ένας που είναι της θρησκείας και ξέρει απ’'έξω όλες τιος γιορτές κλπ, “Του Αποστόλου” και χθες είχαμε Πέτρηδες και Παύλους συμπληρώνουμε.
Παραξενεύεται, και λέει “Οχι γιατί ο Χ. που μου στειλε, λέει εδώ στο μύνημα “κατόπιν εορτής έμαθα ότι…” και έλεγα μπας και γιόρταζε κανείς”

Κοιτιόμαστε.
:expressionless:
Εγκεφαλικό μετά.

Και μετά έλεγε ρε που να το καταλάβω ο Χ. μιλάει συνέχεια με τέτοιες εκφράσεις.

^^^
Έπρεπε να της ζητήσετε αυτόγραφο εκείνη τη στιγμή.
Εγώ σε μια συνάδελφό μου που είχε πει μια πατάτα παρόμοιου βεληνεκούς (δεν θυμάμαι τώρα τι ακριβώς) της είχα ζητήσει και μου έδωσε. :lol:

συζήτηση σε παραλία.βράδυ, μπητς πάρτυ κτλ κτλ
Φ:φίλη ,Ε:εγώ, Α: άσχετος.

Φ:καλά ε, έπρεπε να είχαμε ανάψει μια φωτιά σήμερα. θυμάμαι μια φορά που είχαμε κάνει μπητς πάρτυ στο χωριό όταν ήμουν πιο μικρή ήμασταν σε μία πολύ ήσυχη παραλία και κάτι φίλοι μου άναψαν φωτιά και ήταν πολύ ωραία.και για να φανταστείς πόσο τρελοί ήταν ανάψαν τη φωτιά με τα ξύλα από ένα σκυλόσπιτο που βρήκαν εκεί κοντά!
Ε: κάτσε…δηλαδή πήρανε και κάψανε το σπίτι του σκύλου για να ανάψουν φωτιά και να κάουν ατμόσφαιρα??
Φ:ναι.
Ε:α ωραία…καλοί οι φίλοι σου! για να εντυποσιάσουν τα γκομενάκια ξεσπιτώνουν ένα κακομοίρικο σκυλάκι, το έχουν να κοιμάται μες στο κρύο και στην υγρασία, το αναγκάζουν να περάσει το δρόμο μήπως βρει κανένα άλλο χώρο να “σπιτωθεί” και διακινδυνέυει το σκυλάκι να το πατήσουν τα αμάξια. ξέρεις ότι μπορεί να το χτύπησαν στην προσπάθεια του να περάσει απέναντι?? ωραίοι οι φίλοι σου. για να πηδήξουν σκότωσαν ένα σκυλάκι.

μετά από κανένα τεταρτάκι έχετε ένας ξέμπαρκος από τη παραλία,φύλακας ή κάτι τέτοιο

Α: καλησπέρα παιδιά.αράζετε στη παραλία βλέπω ε??
Ε:ναι μωρέ, εδώ χαλαρά
Α:πωςκαι δεν έχετε ανάψει καμμιά φωτιά??
Φ:γιατί θα σκοτωθεί ο σκύλος.
Ε: ε???

χαχαχαχαχαχαχα!!! Αυτά τα άκυρα είναι όλα τα λεφτά!!!

Όχι ακριβώς ατάκα, άλλα δεν πειράζει! Κάθομαι με τον πατέρα μου που λέτε στο μπαλκόνι, εγώ με το μπάσο στο χέρι παίζω ανέμελα, και πάνω στην κουβέντα λέει “…σαν την αφίσα που έχεις στο δωμάτιο σου με αυτόν τον σεφ”. Σκαλώνω εγώ λίγο, λέω “ποιόν σεφ έχω ρε πατέρα στο δωμάτιο?”. Να μωρέ λέει, αυτόν τον μπασίστα από τους Μπλακ Σαμπαθ, τον πως τον λένε, τον σεφ. Τελικα εννοούσε τον Geezer Butler (μπέρδεψε τον μπάτλερ με τον σεφ), που τον έχω αφίσα στο δωμάτιο :stuck_out_tongue: Ψόφησα στα γέλια :stuck_out_tongue:

O σεφ λέει:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σεφ, χαααααχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol:

Θυμήθηκα τώρα μια φάση σε μια από τις θρυλικές εκπομπές του Μάκη (η Ζούγκλα νομίζω) στην αθάνατη ελληνική τιβι. Καλεσμένος ήταν μεταξύ άλλων ο Χατζηστεφάνου, νομίζω στυλίστας ήταν αυτός (ένας καράφλας αν θυμάστε, καρα-gay, που για μια περίοδο έβγαινε στις εκπομπές και έκραζε για τα δικαιώματά τους). Στην εκπομπή αυτή ήταν και ένας εκπρόσωπος των gay (από μια οργάνωσή τους), με τον οποίο ο δικός μας διαφωνούσε.
Κάποια στιγμή ο Χατζηστεφάνου εκνευρίζεται και αρχίζει και φωνάζει. Του λέει ο άλλος:
“Χαμήλωσε την ένταση της φωνής σου”.
Απάντηση Χατζηστεφάνου: “Και τι είσαι εσύ μωρή που θα μου μετρήσεις τα ντεσιμπελ, ηχομετρητής είσαι?”
:lol::lol:, εντάξει, gay αλλά ετοιμόλογος.

“θέλω να’μαι λαϊκή, και όχι λαϊκιά!.. Οπότε: ναι, ροκ είμαι!”

[SPOILER]κάποια σκυλού σε κάποιο μεσημεριανό[/SPOILER]